Nani Multivitamin til børn - 90 stk.

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 31314

Nani Multivitamin til børn – hyggelige og tyggelige bamser med jordbærsmag

Vi vil så gerne sikre os, at vores børn hver dag får alle de vigtige vitaminer og mineraler de har brug for – også i en travl hverdag, hvor ikke alle dage kan være lige sunde. Men hvis det er svært at få vitaminpillen i ungerne, så er danske Nani’s Børne Multivitamin måske også noget for dine børn.

Med sin søde bamseform og dejlige smag af jordbær bliver det nemlig hurtigt en leg at få sine daglige vitaminer og mineraler. For både børn og barnlige sjæle!

Og heldigvis kan alle unger være med. Nani’s multibamser er nemlig veganske og fri for GMO, hvede, gluten, soya og mælk.

Med naturlige ingredienser

Nani’s Børne Multivitamin er udformet som hyggelige og tyggelige små vingummibamser med en dejlig smag af jordbær. Både smag og farve er helt naturlige, da bamserne tilsmages med koncentreret jordbærsaft, ligesom de farves røde med paprika og gulerødder. Derudover har man i NANI valgt at lave bamserne af rørsukker, for at undgå brugen af kunstige sødestoffer. Indholdet af sukker i én bamse svarer dog kun til indholdet af sukker i 1-2 rosiner, og det er således en prioritering, de har taget i NANI, da de altid stræber efter, at deres tilskud altid skal være så naturlige og rene som muligt.

TIP: Får dit barn ikke mælkeprodukter?

Så kombiner Nani’s Multivtiamin til børn med Nani’s organiske og vegetabilske calcium for hver dag at støtte dit barns knogler. Nani’s calcium er en whole food af islandsk rødalge, som er natuligt rig på både calcium og magnesium. Plantepulveret er smagsneutralt og kan nemt udrøres i vand eller juice. Udrøres det i vand kommer det blot til at ligne en mælkehvid drik – eller ”spøgelsesvand” som de kalder det i Nani.

Dosering og anvendelse:

Børn fra 3 år: 
1 vingummibamse tygges dagligt.


Indhold: 
90 bamser

1 tyggebamse indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin A

250

µg

31%

Vitamin D3

10

µg

200%

Vitamin E

3,7

mg

31%

Vitamin C

10

mg

13%

Folsyre

50

µg

25%

- heraf som methylfolat

30

µg

-

Vitamin B12

30

µg

1200%

Biotin

30

µg

60%

Pantothensyre (B5)

2,6

mg

43%

Zink

1,35

mg

14%

Inositol

20

µg

-

Cholin

20

µg

-

RI = Dagligt referenceindtag for børn over 3 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sukker, Maltose sirup, Aqua, Jordbærjuice, Geleringsmiddel (pektin), gulerodsjuice, Surhedsregulerende middel (citronsyre, natrium citrat, æblesyre), Naturlig smag (jordbær), Stabilisator (natrium hexametafosfat), Overfladebehandling (carnaubavoks, vegetabilsk olie), Naturlig farve (paprika rød), Askorbinsyre, Dl-Alpha tocopherylacetat, Calciumpantothenat, Zinkcitrat, Retinolpalmitat, Methylfolat, Folsyre, Methylcobalamin, Biotin, Selenmethionin, Kaliumiodid, Inositol, Cholinbitartrat, Cholecalciferol, Thiamin, Pyridoxin, Niacin, Pyridoxinhydrochlorid

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 31314
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.