Nani

NANI tilbyder organiske food state vitaminer, mineraler og kosttilskud af allerhøjeste kvalitet. Skabt af det bedste fra naturen.
Læs mere om NANI lige her:

39 Produkt(er)

NANI - naturlige kosttilskud på fødevareform

NANI er et dansk kosttilskudsfirma fra Silkeborg, der laver organiske tilskud håndplukket af alt det bedste fra naturen. Bag firmaet står de to phytoterapeuter Kim Charles og Hanne Buchholtz, der sammen har udviklet en generation af innovative urtetilskud, samt en lang række plantebaserede vitamin- og organiske mineraltilskud på whole food og food state form. Det de i NANI også kalder for ’fødevareform’.

Det betyder ganske kort, at NANI’s mange vitamin- og mineraltilskud mest af alt ligner små, men meget næringsrige fødevarer. Dit tilskud er derfor altid bundet ind frugter, grøntsager eller mælkesyrebakterier, de er af naturlig kilde, og du er sikret et mildt og organisk tilskud.

En form de i NANI tror på, at vores krop er bedst til at forstå – nemlig som mad. En filosofi der også afspejler sig i deres navn og motto: Nutrients As Nature Intended.

Derfor skal du vælge NANI:

  • Kosttilskud håndplukket af det bedste fra naturen
  • Vitaminer og mineraler på samme form som mad
  • Milde, bæredygtige og veggievenlige*
  • NANI er dansk

* med undtagelse af NANI Alaska Vildlaks Omega 3 samt NANI Q10


Nedenfor kan du læse meget mere om NANI’s mange tilskud og blive klogere på både whole food og food state tilskud.

Hvad er food state og whole food tilskud?

NANI Whole Food tilskud – ”Super foods” i kapsel

NANI’s whole food tilskud er, som navnet angiver, ’hele fødevarer’, der er særligt rige på vitaminer eller mineraler, og som du derfor kan få glæde af som rene og milde supplementer til din kost. Ganske enkelt super foods i kapsel. 

Eksempelvis består NANI’s C vitamintilskud udelukkende af det meget C vitamin-rige acerola kirsebær, der er blevet nænsomt frysetørret og er kommet i kapsel til dig. Intet andet.

Du får altså et fuldstændigt rent og naturligt tilskud fri for eksempelvis fyld- og tilsætningsstoffer, foruden en masse ekstra fra naturens rigdom. Acerola kirsebærret er jo ikke bare ren C vitamin, men du får også en lang række plantenæringsstoffer, flavonoider, fibre og meget mere til gavn for din sundhed.

NANI’s organiske algecalcium og Blæretang med jod er ligeledes whole foods, ligesom den koldpressede fiskeolie af vildlaks er direkte fra friskfangede laks fra Alaska. Læs meget mere om NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 olie her.


NANI Food state tilskud er optaget i mad

Food state metoden blev oprindeligt udviklet til at lave tilskud til cancerpatienter med særligt stort behov for meget milde vitamin- og mineralprodukter, men med danske NANI kan den kvalitetsbevidste forbruger nu også få glæde af dem.

Hvor whole food tilskud allerede er naturligt næringsrige fødevarer, så tager food state tilskud udgangspunkt i frugter og grøntsager, mælkesyrebakterier eller gærceller, som man beriger med vitaminer og mineraler. De bygges altså ind i et organisk kompleks, så du kan få et både mildt og koncentreret tilskud med samme form som helt almindelig mad.

Kigger du eksempelvis nærmere på ingredienslisten af NANI’s populære Food state Multivitamin vil du hurtigt kunne se, at den består udelukkende af planter som bl.a. sennep, artiskok, gulerødder, rødbede og acaibær. Hakket fint og kommet i en plantekapsel til dig – intet andet. Ved hjælp af særligt udviklede metoder optages og inkorporeres vitaminerne og mineralerne nemlig i frugterne og grøntsagerne, og bygges ind planternes naturlige cellestruktur.

På samme måde er eksempelvis både NANI’s Food state Jern og Zink optaget i kålplanter, den organiske Magnesium i mælkesyrebakterier og den organiske Selen i gærceller.

NANI urtetilskud

Foruden NANI’s udvalg af whole food og food state tilskud har de naturligvis også en lang række urtetilskud grundet firmaets store passion og viden om naturens eget apotek.

NANI’s urter er altid opkoncentreret til ekstrakter ligesom de er blevet standardiseret. Det betyder, at når du vælger NANI’s Rosenrod, Russisk rod, Ingefærekstrakt eller en af deres mange kurpakker, så er du altid sikret det samme indhold af urternes gavnlige indholdsstoffer. I hver eneste kapsel og i hver dagsdosis.

NANI’s kurpakker er målrettet din helseudfordring

Læs mere om NANI's kurpakker lige her!

NANI Omega 3 er fiskeolie til dig, der vægter naturlighed, renhed og friskhed

Læs mere om NANI's fiskeolie lige her!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.