Nani Omega 3 fiskeolie - 180 kaps.

Nani Alaska Vildlaks Omega 3 - 180 kapsler
Nani Alaska Vildlaks Omega 3 - 180 kapsler
Nani Alaska Vildlaks Omega 3 - 180 kapsler
Nani Alaska Vildlaks Omega 3 - 180 kapsler
Se alle produkter fra Nani & Nani omega-3
Varenummer: 31302

Nani Alaska Vildlaks Omega 3 – ren, frisk og bæredygtig fiskeolie fra vildlaks

Når du vælger Nani’s fiskeolie ’Alaska Vildlaksolie Omega 3’, er du sikret en fiskeolie af højeste kvalitet. Til gavn for dig og altid produceret med de største hensyn til miljøet og naturens ressourcer.

Mange danskere har gavn af at tage et tilskud af fiskeolie, da mange af os ikke spiser nok fed fisk i hverdagen. De fede fisketyper er nemlig rige på de essentielle fedtsyrer EPA og DHA, som indgår i alle kroppens celler, og som bidrager til en normal hjerne- og hjertefunktion, samt til at vedligeholde et normalt syn. Ved blot at tage 3 kapsler dagligt af Nani’s Alaska Vildlaks Omega 3 er du sikret et stabilt indtag af de gode fedtsyrer – hver eneste dag.

Lidt om vildlaksen som Nani’s olie kommer fra

Nani’s fiskeolie er udelukkende presset af sockeye vildlaks fra Alaska, hvorfor olien har en meget smuk og orange farve. Sockeye laksen er nemlig kendt for sin stærke røde farve, som den bl.a. får fra de krill, den lever af, og som netop tilfører olien det stærke farvestof og antioxidant astaxanthin. En lille ekstra bonus til dig foruden dine omega-3 fedtsyrer.

Sockeye laksen fra Alaska lever sit liv i nogle af de klareste og reneste vand vi kender, hvori den gyder én gang i livet. Kort herefter dør vildlaksen af naturlige årsager, hvorfor fangsten kun foregår én gang om året – nemlig i perioden efter gydning, så bestanden ikke påvirkes negativt. Fangsten til Nani’s fiskeolie er derfor bæredygtig og MSC certificeret, ligesom olien kun presses af de dele af fisken, der ikke bruges som spisefisk. Produktionen er derfor med til at mindske ressourcespild.

Håndtering af olien sikrer dig naturlighed og friskhed

Nani’s fiskeolie presses meget kort efter fangst og håndtering, hvorfor du er sikret en ultrafrisk olie med et typisk totoxtal på kun 1-3 – så frisk, som frisk fisk. Olien koldpresses, er uden opvarmning og opkoncentrering, men renses blot nænsomt, hvorfor olien er som naturen har skabt den. Med sin naturlige fedtsyrebalance og på sin oprindelige triglyceridform.

Dosering og anvendelse:

3 kapsler daglig af 1000 mg


Indhold:
180 kapsler

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vildlaksolie

3000

mg

-

- heraf omega-3 fedtsyrer (triglycerid form)

570

mg

-

- heraf EPA

240

mg

-

- heraf DHA

180

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Olie fra Alaska Sockey laks (Oncorhynchus nerka), Kapsel (fiskegelantine, vand, glycerin), Astaxanthin, Konservering (vitamin E / naturlige blandede tocopheroler)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Olier
  3. Fiskeolie

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?