Fiskeolie Krill olie Planteolie Sammensatte olier Flydende fiskeolie

Olier

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af kosttilskud bestående af essentielle olier. Du kan læse meget mere om de enkelte kategorier og hvorfor fedtsyrer har en ufattelig vigtig betydning for kroppen - lige her!

136 Produkt(er)

Kosttilskud med olie

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af olier fra velkendte brands som Biosym, Puori, Nordic Naturals og Eye Q. Heriblandt findes både fiskeolie, krill olie, planteolie og sammensatte olier, der alle bidrager med essentielle og livsnødvendige goder for dit indre og ydre.

Om end du søger laktosefri, veganske, halal certificerede eller økologiske olier, har vi både spændende og kvalitetsprægede tilskud at byde på. Læs med her og bliv klogere på de forskellige former for olie og deres betydning for kroppen.  

En olie der dækker dine behov

Vores behov for de enkelte næringsstoffer er vidt forskellige og afhænger af mange faktorer såsom helbred, kost- og motionsvaner. Sygdom, graviditet og et kødfrit liv er blandt andet nogle af de forhold, der gør det vigtigt at være opmærksom på, om kroppen får det, den har behov for.

Har du synkebesvær med kapsler, behøves du heller ikke at føle dig snydt for sunde og vigtige næringsstoffer. Du finder nemlig både drikkeklar olie kosttilskud og kapsler i vores sortiment. Derudover kan du finde diverse kosttilskud til børn i alderen 3-10 år her

Fedtsyrer er vigtige for kroppen!

Mange lider mangel på flere af de stoffer, der er forudsætningen for at kroppen kan have en optimal fysisk funktion. Det gælder både vigtige fedtsyrer, vitaminer og mineraler, som ikke bliver inddraget i passende mængder i den daglige kost.

Når vi snakker olie tilskud, er det overordnede fokus lagt på essentielle fedtsyrer som det velkendte omega 3. Dertil kan der i kosttilskuddene være tilsat andre gavnlige vitaminer eller mineraler.

Selvom “fedt” og “fedtsyrer” ofte sætter skræk og rædsel i øjnene på folk, må vi ikke glemme, at de er en utrolig vigtig energikilde for kroppen. De har nemlig en stor betydning for et hav af kroppens funktioner. Det er hertil de sunde og essentielle fedtsyrer, der blandt andet indgår i fiskeolie og planteolier, vi bør have øget fokus på.

De essentielle fedtsyrer er kroppen ikke selv i stand til at danne, og derfor er det af stor betydning, at vi sørger for at få dem inddraget enten gennem kosten eller som kosttilskud.  

Veganer eller vegetar?
Et kødfrit liv, hvor fisk ligeledes er udelukket fra kosten, medvirker ofte i mangel på fedtsyrer (EPA, DHA, ALA og GLA). Selvom flere veganere sørger for at få den plantevenlige fedtsyre ALA, der ved hjælp af vores stofskifte omdannes til EPA og DHA, er mængderne tit og ofte ikke passende i forhold til det anbefalede.   

Herfor kan du i sortimentet finde flere planteolier, der er 100% vegetabilske, så du kan sikre, at både du og din familie får nok af det, kroppen behøver, for at kunne opretholde en optimal fysisk sundhed og funktion.

Passer på dit indre og ydre
Med de essentielle fedtsyrer er det ikke blot vores indre, vi tager kærligt hånd om, men også vores ydre. Det viser sig ofte på hud, hår og negle om kroppen får, det den behøver. Det er endog blevet populært at tage kosttilskud med det ydre til formål. Der findes derfor mange unikke olier til huden samt olier til håret.  

Fordele ved anvendelse af kosttilskud

De enkelte olier kan bestå af vidt forskellige bestanddele, men kan derimod bidrage med flere af de samme egenskaber. Du kan både finde olie kosttilskud som bidrager til: 

  • Hjerte og hjerne
  • Synet
  • Hud og hår
  • Immunsystemet
  • Fordøjelsen
  • Beskyttelse mod oxidativ stress
  • Inflammation
  • Regulering af blodtrykket

Fiskeolie

Fiskeolie er et af danskernes foretrukne tilskud. For mange bliver fisk ikke inddraget i den ugentlige madplan, men i stedet skiftet ud med det velkendte kosttilskud. På denne vis bliver familiens medlemmer ikke snydt for de gavnlige egenskaber, der medfølger omega 3,6 og 9.

Langt størstedelen af alle fiskeolie kapsler og drik hverken lugter eller smager af fisk, så er du ikke meget for fisk, behøves du ikke at være bekymret for oplevelsen. Flere foretrækker heriblandt Nordic Naturals Omega 3 m. citrussmag, Eskimo-3 eller Eye Q Chews med jordbærsmag. Vi har desuden gjort det klart under de enkelte produkter, om de er uden fiskesmag.

Sammensatte olier
Under kategorien sammensatte olier finder du fiskeolie med alle tre omega-fedtsyrer samt GLA. Her er særligt EPA-GLA fra Biosym og Solaray All Omega 3-6-9 storfavoritterne.

OBS! 
Inden valg af fiskeolie kan du med stor fordel tage et kig forbi denne artikel Alt du bør vide om fiskeolie.

Krill olie

Føler du dig fristet af krill olien? Så har store brands som New Nordic, Natur Drogeriet og Udo’s Choice udviklet nogle naturlige kosttilskud af højeste kvalitet til dig og din familie.

Krill olie stammer fra krebsdyret krill. Dets indhold af DHA, EPA, fosfolipider og antioxidanter har gjort kosttilskuddet til endnu en populær vej til de essentielle fedtsyrer. Mange er sprunget over på krill netop grundet dets indhold af fosfolipider og den stærke antioxidant astaxanthin. Hvilken betydning det har, kan du læse mere om i denne artikel om krill.

Husk, er man overfølsom overfor skaldyr, bør man anvende planteolie eller fiskeolie. Krebsdyret kan give overfølsomhedsreaktioner.  

Planteolie

Under kategorien planteolier finder du 100% vegetabilske olier. Flere er heriblandt økologiske eller ø-mærket. Biosym Veg Omega-3, Livets Olie Kæmpenatlysolie og Udo’s Choice er nogle af de foretrukne planteolier i sortimentet.

De naturlige olier er en god vej til de umættede fedtsyrer, som bidrager både til cellearbejdet, hjernen, huden og synet. Som ekstra bonus kan du finde kalorietæt planteolie, der blandt andet kan bidrage til dit vægttab. Læs mere om planteolie her

Køb kosttilskud hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde nogle af de mest anerkendte og købte kosttilskud i Danmark. Vi er eksperter i kosttilskud, og går derfor hverken på kompromis med kvalitet eller din sundhed. Vi tilbyder hertil et bredt udvalg til skarpe priser, der til enhver tid kan imødegå dine ønsker.

Find frem til dit ønskede kosttilskud
Når du har gjort det klart, hvad du søger, har vi både ved hjælp af vores søgefelt, kategoriseringer og certificeringer på siden gjort det mere enkelt at finde frem til dit ønskede produkt.

Under hvert enkelte produkt finder du deslige en unik tekst, der kort giver dig et kort indblik i det mest fundamentale omkring den pågældende olie, såsom egenskaber og indhold.

Vi tilbyder eksperthjælp
Vi ved dog, at det kan være svært at finde hoved og hale i de enkelte kosttilskud. Derfor har vi erfarne og professionelle medarbejdere, som altid står klar til at rådgive dig omkring vores produkter. Vi har både to farmakonomer på vores team samt en materialist, som du er velkommen til at kontakte. Du kan møde alle eksperterne her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.