Puori O3 flydende Omega-3 - 150 ml

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 31282

Puori O3 flydende Omega-3 fiskeolie - ultra ren fiskeolie - nu i ny bæredygtig flaske men med samme gode indhold

Puoris flydende O3 er en ultra ren fiskeolie med en frisk smag af citrus. Der er ingen smag af fisk, så drik det direkte fra en ske, bland det i din favorit smoothie, eller brug den endda ovenpå din salat. Det har aldrig været nemmere at nyde de sunde omega-3 fedtsyrer, som din krop har brug for.
 
En teskefuld flydende PurePharma O3 indeholder 2081 mg omega-3 fedtsyrer med en høj koncentration af de essentielle fedtsyrer EPA og DHA. Disse fedtsyrer hjælper med at holde dit hjerte sundt. Det er ren kærlighed.
 
Fiskeolie er en ustabil olie, hvilket er hvorfor det har brug for beskyttelse. I denne flydende O3, kommer denne beskyttelse ved at blande fiskeolien med en af de mest stabile olier, medium triglycerid (MCT) olie. MCT-olie fungerer som en buffer for fiskeolien. Derudover indeholder denne flydende O3 nogle af de stærkeste antioxidanter som kommer fra rosmarin ekstrakt. Dette holder olien stabil, frisk og fri for fiskeagtig smag og lugt.
 
Puori mener, at sikre et bæredygtigt fiskeri er lige så vigtigt som at levere en kvalitets olie. Det er derfor, de er godkendt af Friends of the Sea, hvilket betyder, at de følger fiskerimetoder, der skåner miljøet. Derudover er hvert O3 batch testet af de Internationale Fish Oil Standards. PurePharma modtager konsekvent de maksimale fem stjerner for kvalitet, sikkerhed og renhed. Kontrollér testresultaterne for netop dit parti på IFOS’ hjemmeside.

Puori O3 er kendt for dets renhed og hvert produktbatch er som sagt testet hos uafhængig tredjepart siden 2009 for at sikre fuld transparens til dig som forbruger. Renheden er til at få øje på med de meget lave værdier for harskning - totox mellem 2-6 (og er udregnet med følgende metode: 2 x peroxidværdi + anisidineværdien = totox tallet). 

Dosering og anvendelse:

For voksne og børn over 3 år:
1 tsk. svarende til 5 ml dagligt - gerne i forbindelse med et måltid.

Bør opbevares i køleskab efter åbning - holdbarhed i 2 måneder efter åbning. 


Indhold:
150 ml

5 ml. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Fiskeolie

3423

mg

-

Total omega-3:

2081

mg

-

EPA (eicosapentaensyre)

1280

mg

-

DHA (docosahexaensyre)

540

mg

-

Andre omega-3 fedtsyrer

261

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fiskeolie (ansjos), Vegetabilsk olie (MCT olie fra kokos), Aromaer (naturlig citronsmag, naturlig appelsinsmag), Antioxidant (blandede tocoferoler, rosmarin ekstrakt)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Fisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 31282
BPA free Solvent-free Laktose fri Friend of the Sea IFOS Product Report
BPA free Solvent-free Laktose fri Friend of the Sea IFOS Product Report

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.