Puori

Puori - kosttilskud baseret på rene og naturlige ingredienser

Puori, der er en sammentrækning af ordene pure (ren) og origin (oprindelse), blev stiftet i Danmark i 2009 og tilbyder kosttilskud baseret på rene og naturlige ingredienser som en hjælpende hånd til et sundere liv på naturlig vis. 
Læs mere om Puori lige her:

19 Produkt(er)

Ved du, hvad der er i dine kosttilskud?

Hos Puori er det altafgørende, at deres produkter er baseret på rene og naturlige ingredienser. De ønsker at tilbyde deres kunder de bedste produkter på markedet, og har altid værnet om at skabe kosttilskud, hvor vores kunder ved nøjagtigt, hvad de får. Derfor er gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet vigtige grundsten i Puoris dna.

For Puori er det en vigtig del af produktudviklingen grundigt at udvælge leverandører og gennemteste ingredienser. Efter produktionen sendes hvert eneste batch til et uafhængigt laboratorium, hvor det testes for uønskede stoffer og kvalitet samt mængde af de aktive stoffer angivet på produktet. Resultaterne sendes herefter til Clean Label Project, som gennemgår batchtesten og certificerer denne for dets kvalitet, hvorefter de publicerer resultaterne på deres hjemmeside for fuldstændig gennemsigtighed. På denne måde holder Puori sit løfte om gennemsigtighed, ærlighed og kvalitet.

"Vi ønsker at være en del af en fremtid, hvor definitionen af rene produkter ikke kommer fra kreativ markedsføring, men fra kontrolleret laboratoriedata. For at gå forrest og vise vejen, offentliggør vi alle testresultater gennem Clean Label Project"
-Oliver Amdrup-Chamby, grundlægger og CEO Puori.

Fuld transparens og gennemsigtighed overfor dig som forbruger

Puori ønsker, at forbrugeren skal vide nøjagtigt, hvad de får, når de bruger Puori produkter. Både hvad angår de ting, man ikke behøver at skrive på etiketten, samt om der faktisk er den mængde aktive ingredienser i produktet, som etiketten angiver. Puori bestræber sig derfor på at skabe fuld transparens til forbrugeren. Det betyder, at alle Puoris produkter bliver testet af uafhængige tredjeparts laboratorier, som sikrer, at alle objektive testkrav er opfyldt. Puori kan altså ikke påvirke resultatet af tredjepartstesten.

For Puori er det Clean Label Project, der certificerer produkterne for uønsket indhold. Clean Label Project er en amerikansk non-profit virksomhed, der er specialiseret i testning og mærkning af fødevarer og forbrugerprodukter. I processen bliver Puoris produkter testet og certificeret for i alt +130 forskellige skadelige former for sprøjtemidler og tungmetaller, som kan være resultatet af industriel forarbejdning eller miljøforurening. Helt unikt for Puori kan du se testresultaterne for det enkelte batch ved at scanne QR koden på label med kameraet på din telefon.

Se nedenstående video for at høre mere om Puoris tilgang til rene produkter via trejdepartstests og certificering:

Nyeste produktlanceringer fra Puori

Puori x Green Kitchen Stories er en serie af kosttilskud udviklet specielt til at understøtte en plantebaseret kost – men kan tages af alle. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser med høj optagelighed. De kommer i en genanvendelig emballage, er certificeret veganske og altid tredjepartstestet og certificeret for renhed og kvalitet.

  • V - letoptageligt multivitamin og mineral kompleks i høj kvalitet - udviklet som supplement til en almindelig samt en plantebaseret kost
  • B12 - højdosis 500μg, letoptageligt vitamin B12 blandet med velsmagende, håndplukkede nordiske, vilde blåbær fyldte med flavonoider - unik pulverform i smarte sticks
  • PB - økologisk ærteproteinpulver som indeholder essentielle aminosyrer - anvendes i smoothies, juice samt bruges til bagning eller madlavning
Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.