Puori

Puori - kosttilskud baseret på rene og naturlige ingredienser

Puori - for dig, for os og for en sund fremtid

Virksomheden Puori, tidligere PurePharma, blev grundlagt i 2009 i Danmark med den mission, at sundhed bør handle om at opnå sit naturlige potentiale. Derfor leverer Puori rene og naturlige kosttilskud i høj kvalitet på de områder, hvor en moderne kost ikke formår at tilbyde de næringsstoffer, som vi har mest brug for.

Puori ændrede for nylig sit navn fra PurePharma. Navnet bygger på virksomhedens princip om at producere sine ingredienser fra 'Pure Origins' – som bliver trukket sammen til Puori.

Puori giver dig den ernæringsmæssige støtte du har brug for, for at forebygge de mest almindelige vitamin- og mineralmangler.
Puori tror på at gøre det hele lidt nemmere for dig, for at leve et sundere liv. De håndsorterer selv deres naturlige ingredienser og overvåger processen fra start til slut. På den måde kan de garantere  at deres produkt fra Puori er ansvarligt, naturligt og et kosttilskud af høj kvalitet.

Puori sælger ikke hurtige løsninger, men hjælper mennesker med at opnå deres fulde naturlige potentiale. De tror på en genoprettende livsstil og en helbredsorienteret tilgang til sundhed. Vi har brug for de mest rene og naturlige kosttilskud, så vi opnår en sundere livsstil.

Puori har et bredt udvalg af mange forskellige vitaminer og minealer. De er efterfølgende også begyndt at producere proteinpulver. Proteiner er byggestenene til dine muskler. Efter en hård træning har du brug for protein til at genoprette og genopbygge de muskler, du trænede. Puori er et organisk, rent protein til alle, der ønsker at opretholde, tone og bygge deres krop stærkere og slankere.

Pligttekst

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.