Puori O3 Omega-3, 2000 mg - 120 kaps.

1
1
1
1
(25) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 9506

Puori O3 med 120 kapsler er et rent, højkvalitets og miljømæssigt certificeret Omega-3 kosttilskud med en frisk og god citronsmag, som ikke giver fiskebøvser

Puori bestræber sig på at skabe så ren, frisk og effektiv en fiskeolie som muligt. Det betyder, at de lige fra fangsten af fisken til produktionen og raffineringen af olien, imødekommer de strengeste kvalitets- og certificeringskrav. Dette gør de både for at sikre, at du som forbruger modtager det bedst mulige produkt og for at skåne miljøet. Dette resulterer i et kompromisløst produkt.

Certificeret for renhed og friskhed hos IFOS (International Fish Oil Standards)

Puori Omega-3 er certificeret og testet for renhed og friskhed ved det uafhængige laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards). Her er O3 certificeret med 5 ud af 5 stjerner. Tjek friskheden af din egen fiskeolie med batchnummeret bagpå bøtten på IFOS' hjemmeside.

Puori O3 er kendt for dets renhed og hvert produktbatch er som sagt testet hos uafhængig tredjepart siden 2009 for at sikre fuld transparens til dig som forbruger. Renheden er til at få øje på med de meget lave værdier for harskning - totox mellem 2-6 (og er udregnet med følgende metode: 2 x peroxidværdi + anisidineværdien = totox tallet). 

Fokus på bæredygtigt fiskeri med Friends of the Sea (FOS)

Der bruges hele, små, vildtfangede ansjoser fra stillehavet, som er forarbejdet og opkoncentreret direkte på havnen for størst mulig friskhed og renhed. De fisk der bliver brugt i Puori O3 er bæredygtigt fanget med FOS (Friend Of the Sea) certificerede fiskemetoder, hvilket blandt andet betyder, at fiskeriet suspenderes i ynglesæsonen for at bibeholde bestanden og at der anvendes specialdesignede fiskenet, som minimerer bifangst. Ved selve produktionen bruges 100% af råmaterialet.

Fordele ved Puori O3:

  • Høj dosis Omega-3 (hele 2000 mg heraf EPA 1250 mg og DHA 500 mg) - hver kapsel indeholder mindst 74% Omega-3 fedtsyrer
  • Fiskeolien kommer fra vildtfangede ansjoser, som er molekylært destilleret to gange for at fjerne bla. spor af tungmetaller, PCB og dioxiner
  • Bæredygtig fanget og certificeret af Friend of the Sea (FOS)
  • Behagelig smag af citron - ingen fiskesmag
  • God optagelighed
  • Altid testet og certificeret for renhed og friskhed af 3. parts laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) og Clean Label (scan QR-koden for at se testresultaterne)

Omega-3 bidrager til:

  • EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion*
  • DHA bidrager til at vedligeholde normalt syn samt hjernefunktion**

*EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion, som opnås ved et dagligt indtag på 250mg EPA og DHA.
**DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn, som opnås ved et dagligt indtag på 250mg DHA.

Bæredygtig emballage

Emballagen er 100 % bæredygtig. Puori stræber efter at skabe produkter, der er lige så gode for vores planet, som de er for os. Derfor er emballagen lavet af genanvendt PET (RPET) og er 100% genanvendelig.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn over 11 år: 
3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. 

Puori O3 findes også i flydende form og kan findes her.

Vidste du?

- at 3 stk. Puori O3-kapsler giver dig samme mængde omega-3, som hvis du spiste 1000 gram torsk?

Fuld gennemsigtighed for et oplyst valg

Puori mener, at alle har ret til et oplyst valg. Derfor har Puori skabt fuld gennemsigtighed i forhold til, hvad deres produkter indeholder, samt hvordan de tester og certificerer deres produkter for renhed og kvalitet. Tryk her, hvis du vil læse mere om Puori.


Indhold: 
120 kapsler

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Koncentreret fiskeolie

2700

mg

-

Total omega-3 fedtsyrer:

2000

mg

-

- heraf EPA

1250

mg

-

- heraf DHA

500

mg

-

Andre omega-3 fedtsyrer

250

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fiskeolie (ansjos), Gelatine (fra ko), Konsistensmiddel (glycerol, vand), Farvestof (karamel), Aroma (naturlig citronsmag), Antioxidant (tocopherolrig ekstrakt)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Fisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(25) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori
Varenummer: 9506
BPA free Solvent-free Laktose fri Friend of the Sea IFOS Product Report
BPA free Solvent-free Laktose fri Friend of the Sea IFOS Product Report

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.