Kosttilskud til Sport & Fitness

30 Produkt(er)

Nå dit mål med kosttilskud til sport!

Mange har kendskab til sportsernæring som proteinpulver, kreatin og BCAA, der blandt andet medvirker til, at du kan opnå dine fysiske mål i forbindelse med træning og muskelopbygning. Men der findes lige såvel kosttilskud, der bidrager til din fysiske præstation og restitution.

Hos Med24.dk har vi samlet en række af de mest anvendte kosttilskud til fitness og sport, således du kan bidrage til den ekstra næring, din krop behøver i forbindelse med træning.  

Frem din præstationsevne og undgå skader

Når vi dyrker intens fysisk træning eller sport, benytter vi indre ressourcer og energi på at yde vores maksimale. Blandt andet nedbrydes musklerne, for at de igen kan blive genopbygget større og stærkere. Det skaber grundlag for at kroppen har brug for et ekstra skud af næringsstoffer - Det gælder alt fra protein, fedt og kulhydrater til vitaminer, fedtsyrer og mineraler.

Det ekstra indtag af næring kan enten ske gennem en varieret kost eller ved at supplere kosten med kosttilskud. Men det er ikke blot muskelopbygningen, der er årsagen til at kosttilskud, sportsprodukter eller præstationsfremmende næring er blevet sådan et verdenskendt fænomen. De kan nemlig bidrage til rigtig mange faktorer både før, under og efter fysisk aktivitet.

Dette kan sportstilskud blandt andet bidrage til: 

  • At fremme kroppens tilpasning til træning.
  • At forbedre kroppens energiforsyning.
  • At fremme restitutionsevnen mellem træningspas samt efter træning.
  • At opretholde et godt helbred samt mindske risikoen for at opleve udmattelse, sygdom og skader.
  • At fremme præstationsevnen.
  • At sikre en nem og hurtig kilde til de essentielle næringsstoffer kroppen behøver - blandt andet for at kunne genopbygge muskler.

Hvilke næringsstoffer er essentielle i forbindelse med træning?
Overordnet bør man sørge for at være dækket nok ind af alle kroppens nødsagede stoffer. Oftest sker det gennem en varieret kost, men tilskud kan for nogle individer være nødvendige for at bidrage til at sikre kroppens optimale sundhed og fysiske mål.   

De vitaminer, der oftest anbefales i forbindelse med træning, er blandt andet C-vitamin, der bidrager til beskyttelse af cellerne mod oxidativ stress samt vedligeholdelse af immunsystemet under intens fysisk træning.

B-vitaminer er ligeledes vigtige, idet de er vandopløselige og udskilles både via sved og urin. De er derudover essentielle, når kroppen skal producere og genopbygge celler samt ved omdannelse af proteiner og sukkerstof til energi.

Derudover er både magnesium, sunde fedtsyrer (omega 3) og proteiner også nævnte stoffer, der bør være øget fokus på i forbindelse med regelmæssig træning. Listen kan for den uvidende, virke lang og uoverskuelig, men med vores sortiment af kosttilskud kan den hurtigt gøres nem og overkommelig. Sportstilskud og multivitaminer til træning er nemlig speciel udviklede supplementer, der bidrager til at dække alle dine behov i hele forløbet.  

Kosttilskud til at nå dine fysiske mål

I sortimentet hos Med24.dk finder du nogle af de mest anerkendte brands til skarpe priser samt kundefavoritter som:
Puori O3 Omega-3, der har et højt, rent og kvalitetsfyldt indhold af omega 3.  

Solaray All Energy, som er et unikt kompleks af lækre urter, vitaminer og mineraler, der anvendes som energitilskud. Det kan med fordel tages 1-2 timer før intens fysisk præstation.

Bio-Sport fra Pharma Nord. Dette tilskud bidrager til din aktive livsstil med de essentielle omega-3 fedtsyrer, vitaminer og mineraler, der er gavnlige for kroppen, når du er fysisk aktiv eller belaster kroppen maksimalt under træning.

FUTURA Omega 3 Sport. Den specielle sammensætning i dette tilskud bidrager til muskler, hjerte og hjerne, og er overordnet henvendt til dig, der dyrker motion. Kapslerne indeholder både D-vitamin, C-vitamin, magnesium og et højt indhold af Omega-3 fedtsyrer.

Husk at det ikke er tilskuddene, der klarer arbejdet, men at de derimod bidrager til at opnå dine fysiske mål som følge af din præstation og indsats for at få den rette kost.  

Få proteiner gennem sportsernæring

Det har en afgørende betydning for din træning og opbygning af muskler, at du får tilført nok protein. Hertil anvender de fleste sportsernæring i form af proteinpulver, kreatin, BCAA og proteinbarer. Du kan finde vores store sortiment af sportsernæring her!

Protein indeholder aminosyrer, som er grundstenene i opbygningen af dine muskler og celler. De spiller derfor en afgørende rolle i forbindelse med fitness og træning. Du kan finde sportsernæring i mange forskellige smagsvarianter og mærker. De er nemme at have med på farten - især når man hverken har tid til at tage et måltid eller føler stor sult.  

Køb de bedste kosttilskud til muskelopbygning hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du billige kosttilskud fra de bedste og største mærker. Hvis du skulle brænde inde med spørgsmål angående vores kosttilskud, er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige fagpersonale. Du kan møde alle eksperterne her!

De står altid klar til at give dig indsigt og ekspertviden, således du kan træffe det helt rigtige valg, og få det ønskede produkt, der kan bidrage bedst muligt til din aktive levevis.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.