Aminosyrer/BCAA

Aminosyrer/BCAA

Aminosyrer er de små molekyler, der er byggestenene i proteiner. Aminosyrer er essentielle for, at kroppen kan opretholde sit energiniveau og normale funktion. Der eksisterer omkring 20 aminosyrer, hvoraf 8 er essentielle aminosyrer. Ud over dette er der 2 potentielt essentielle aminosyrer. Den primære grund til at tage tilskud af aminosyre er de essentielle aminosyre, som kroppen ikke selv kan gendanne. Dette er grunden til, at disse skal indtages igennem kosten eller via kosttilskud.
Man skal dog huske, at kosttilskud ikke bør træde til i stedet for varieret kost, men det er ikke altid lige belejligt at spise varieret og det kan være svært at vurdere om kroppens daglige behov er opfyldt. Kosttilskud som aminosyre kan også anvendes i forbindelse med træning, hvor aminosyrerne vil bidrage positivt, da kroppens behov for aminosyrer stiger i forbindelse med regelmæssig træning og motion. Hvis ikke kroppen får bibragt aminosyrer nok under eller efter en træning, begynder kroppen at tære muskler og andet væv. Den klassiske kombination til træning er BCAA, bestående af 3 essentielle aminosyrer, der sørger for at din krop får de optimale byggesten til træning og restitution af muskler og væv. Køb dine Aminosyrer hos Med24.dk.
Fri fragt over 499 kr.
Til DAO/GLS PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.