Proteinpulver

Protein pulver er ikke kun til elitesportsfolk, som søger det ultimative næringsmiddel til at opnå den bedste præstation. Proteinpulver er også velegnet til den almindelige sportsudøver som ønsker at få det optimale ud af sin træningsindsats. Proteinpulver findes i mange smagsvarianter og du kan få protein pulver helt uden smag, så det nemt kan blandes i din favorit smoothie. Proteinpulver kan desuden bruges i mange kager og sunde snacks. Køb dit proteinpulver billigt her ved med24.dk. Vi har ofte gode tilbud og fører kun proteinpulver af høj kvalitet som er godkendt til salg i Danmark. Læs mere om proteinpulver.

Hvordan virker proteinpulver?

Protein er kroppens byggesten og består af lange kæder af aminosyrer. Aminosyrer er en organisk forbindelse, som indeholder en aminogruppe og en carboxylsyregruppe. Der findes som udgangspunkt 20 forskellige aminosyrer, hvoraf de 9 er essentielle (livsnødvendige) og skal tilføres gennem kosten. De øvrige ikke essentielle aminosyrer kan kroppen selv syntetisere (danne). Da aminosyrer er afhængige af hinanden, vil enhver mangel på de essentielle aminosyrer sætte en grænse for udnyttelsen af de øvrige aminosyrer (jf. Ernærings og levnedsmiddel leksikon 3. udg. 2002). Det er derfor vigtigt, at proteinkilden, hvad enten det er i form af varieret kost eller et kosttilskud, indeholder de essentielle aminosyrer. For at stimulere proteinsyntesen er det vigtigt, at restitutionsmåltidet lige efter træning indeholder protein med en høj biologisk værdi og mange essentielle aminosyrer.

De 9 essentielle aminosyrer er: Histidin, Isoleusin, Leucin, Lysin, Methionin, Phenylalanin, Threonin, Tryptophan og Valin.

For at kroppen har de mest gunstige betingelser for at opbygge muskelvæv, anbefaler det anerkendte American College of Sports Medicine, at man som udgangspunkt indtager mellem 1,2 - 1,7 g protein pr. kg kropsvægt pr. dag alt afhængig af det fysiske aktivitetsniveau. Til sammenligning anbefales normalbefolkningen at indtage 0,8 g protein pr. kg kropsvægt pr. dag. 
Du kan også give din krop et tilskud af aminosyrer, for at sikre, at du får nok essentielle aminosyrer til genopbygning af musklerne og til at opretholde kroppens funktioner!

Vi tilbyder proteinpulveret Whey 100 fra det danske brand Bodylab, som har et højt indhold af protein uden tilsat sukker. Dette produkt henvender sig alle, som har et ønske om en proteinrig kost. Derudover tilbyder vi også det populære weight gainer produkt fra Bodylab, hvilket især henvender sig til personer, som har et ønske om at øge sin vægt. Dette er muligt med Bodylabs weight gainer, da der både tilbydes et højt indhold protein, men også et højt indhold af kulhydrater som er essentielt for at stige i muskelvækst. Bodylabs proteinpulver og weight gainer kan med stor fordel anvendes i diverse opskrifter fra proteinpandekager til andre sunde kageløsninger.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.