Proteinbarer

Placeholder

Se det store udvalg af proteinbarer her! Bliv klogere på hvad protein er samt hvordan proteinbarer virker på denne side. Læs mere her!

62 Produkt(er)

Hvad er en proteinbar?

En proteinbar er den hurtige løsning til dig, når du er på farten, og ønsker en proteinrig kilde.

Det er dog ikke blot det høje proteinindhold i proteinbarer, der gør dem yderst tiltrækkende, men samtidig også deres velsmagende variationer af ingredienser, der kan være med til at tilfredsstille den søde tand eller madtrang.

En proteinbar til enhver smag og behov

Er du på jagt efter den bedste, mest velsmagende og lækre proteinbar, der imødekommer alle dine behov - Så kan du uden tvivl finde den hos Med24.dk. Vi har et stort udvalgt af de foretrukne barer fra kendte brands som Nupo Protein Bite, Bodylab proteinbar og Barebells proteinbar

Du kan se hele vores udvalg ovenfor og bestille din favorit til helt vildt skarpe priser samt med mulighed for hurtig levering! Du finder både proteinbarer uden tilsat sukker, barer baseret på kvalitetsråvarer samt et lavt kalorieindhold. Alle varierer i både proteinindhold, kalorieindhold og smag. 


Kan et måltid erstattes med en proteinbar?

En proteinbar er tiltænkt som en snack eller et mindre mellemmåltid. Det er ikke en erstatning for de vigtige hovedmåltider til trods for.. Man anvender herfor barer som et mellemmåltid eksempelvis på farten inden det reelle hovedmåltid.

Et proteinrigt og velsmagende alternativ

Når du er på vej hjem fra arbejde, sidder i skolen, er ude på en længere cykeltur eller har lang vej hjem fra fitnesscenteret, kan det være lækkert og nemt med en nærende proteinsnack i tasken.

Og det bliver jo aldrig kedeligt med en velsmagende snack. Hos Med24.dk kan du købe størstedelen af alle barer enkeltvis. Du kan derpå finde din “guilt-free pleasure” blandt de mange lækre varianter og samtidig variere i dit mellemmåltid, hvis du synes det hurtigt bliver for ensformigt.


Fordele ved en proteinbar

Er du stadig i tvivl om en proteinbar er det rigtige valg for dig? Så har vi listet en række fordele af ovenstående, du kan få glæde af i din travle eller aktive hverdag.

1) Nem vej til proteiner

Tilskud af protein er hyppigst anvendt af motionister eller sportsudøvere - især som proteinpulver, men kan altså også fås som en lækker snack gennem en proteinbar.

2) Perfekt mellemmåltid - øger mæthedsfornemmelsen

Om end man træner eller ikke, er proteinbarer et ofte anvendt mellemmåltid. Det skyldes ikke blot, at de er nemme at have med på farten, men også at de kan indeholde essentielle næringsstoffer som kostfibre og proteiner. Nogle er ligeledes besiddende af et lavt kalorieindhold, men er samtidig udviklet i så lækre smagsvarianter, at selv den mest søde tand kan tilfredsstilles.

Til trods for at en bar ikke bør træde i stedet for de vigtige hovedmåltider, er det stadig et godt alternativ, når du føler dig sulten eller har brug for hurtigt at få stillet din sult. I forbindelse med en kur eller vægttab anvender flere proteinbarer både for at stille sulten samtidig med den søde tand.  

3) De smager godt – lindrer sukkertrangen

Vi kan alle få sukkertrang eller ønske om at sætte tænderne i en lækker snack i ny og næ, så hvorfor ikke slå flere fluer med et smæk og tilfredsstille både den søde tand, mæthedsfornemmelsen og energiniveauet?


Køb proteinbarer billigt, hurtigt og trygt hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du både finde din foretrukne Maxim proteinbar eller bar fra Bodylab til en ultra skarp pris. Vi tilbyder ligeledes mulighed for hurtig levering samt opnå fri fragt.

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.