Bodylab Protein Marzipan - 50 g.

Bodylab Protein Marzipan - Blød marcipan overtrukket med lækker sprød chokolade.
Bodylab Protein Marzipan er et marcipanbrød udviklet som et alternativ til klassiske varianter, men med et lavere sukkerindhold. Produktet indeholder 95 % mindre sukker end traditionelle marcipanbrød. På trods af det reducerede sukkerindhold er smagen bevaret, og baren byder på en kombination af blød marcipan og mørk chokolade.
Bodylab Protein Marzipan er overtrukket med et tykt lag knasende mørk chokolade. Produktet er en delikat og proteinrig snack, der kan nydes i hverdagen som et alternativ til almindeligt konfekt. Den passer godt til dig, der ønsker en sød snack med et lavere indhold af sukker, men stadig en klassisk smag.
Baren indeholder sødestoffer. Uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker.
Overdreven indtagelse kan virke afførende.
Egenskaber
- Blød marcipan med mørkt, sprødt, belgisk chokoladeovertræk
- Klassisk smag
- Praktisk snack til hverdagen
- 220 kcal pr. bar
- Uden tilsat sukker
Indhold: 1 stk.
Energi |
1839 Kcal / 440 Kcal |
Fedt |
31 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
7,6 g |
Kulhydrater |
37 g |
- heraf sukkerarter |
2,3 g |
Kostfibre |
6 g |
Protein |
14 g |
Salt |
0,02 g |
80% marcipan (med 54% mandler) (mandler, sødestof (maltitol), Stabilisator (sorbitol), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat), 20% mørk chokolade med sødestof (kakaomasse, sødestof (maltitol), Kakaosmør, valleproteinkoncentrat (mælk), Emulgator (sojalecithiner, E476, aroma)
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.