Bodylab Proteinbar

3 Produkt(er)

Proteinbar fra Bodylab

Proteinbars fra bodylab er hyppigt anvendt blandt verdens sportsudøvere, men er generelt en lækker og velsmagende snack, der giver alle let adgang til essentielle proteiner og kulhydrater. Man kan derfor både anvende det som et mættende produkt, når man er på farten samt som et “tilskud af proteiner” inden og efter træning.

I proteinbarerne fra Bodylab er der ikke tilsat sukker!

Kan et måltid erstattes med en proteinbar?

En proteinbar er tiltænkt som et mindre mellemmåltid, og bør derfor ikke ses som en erstatning for de vigtige hovedmåltider - især hvis du træner. Selvom bodylabs proteinbarer fungerer som mellemmåltider er de stadig yderst mættende grundet det høje, gavnlige indhold af kostfibre og protein.

Bodylab har med disse barer sigtet efter at sikre dig netop de essentielle næringsstoffer, kroppen skal bruge til at genopbygge musklerne med. Proteinbaren er derudover med til at give dig den mest optimale smagsoplevelse ved hjælp af det friske, sunde og tilfredsstillende indhold, som er udvundet af kvalitetsbevidste råvarer.

Proteinbarer der giver behag uanset hvilken smag

Hos Med24.dk finder du et udvalg af de lækre og velsmagende proteinbars fra Bodylab. Du kan finde din favorit blandt Cashews & Caramel , Hazelnuts & Chokolate, Cookies & White chokolate og meget mere! Kun fantasien sætter grænse, når det handler om hvilken guilt-free pleasure, du ønsker at behage ganen med. 

Bodylap proteinbars er derfor også et godt alternativ til dig, der har en sukkertrang, men ønsker at holde fingrene væk fra de usunde kalorier. Så snup endelig en bar med god samvittighed!  

Køb din proteinbar fra Bodylab hos Med24.dk

Hos Med24 finder du favoritterne blandt Bodylabs super lækre proteinbarer, der er nemme at have med på farten. Du finder disse til skarpe priser samt gode tilbud og med muligheden for fri fragt ved køber over 200,- DKK! Er du yderligere interesseret i Bodylabs fantastiske produkter, så kan du finde resten af udvalget lige her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.