Nupo Protein Bite

Har du brug for energi i løbet af dagen og forfalder du nemt til en usund snack? Giv dit krop et boost af protein og fibre med de lækre Nupo Protein Bites - så kan du snacke med god samvittighed. Læs mere om Nupo Protein Bite her!

Nupo FAQ | Nupo Slim Boost | Guide til Nupo | Få en god start på Nupo

2 Produkt(er)

Nupo Protein Bite - et kalorielet mellemmåltid

Når blodsukkeret falder og lysten til en usund snack trænger sig på, kan det være svært at vælge den sundeste mulighed. Mange køber noget nemt og usundt for at få ekstra energi til træningen eller arbejdsdagen. Derfor har Nupo gjort det nemt for dig at vælge en kalorielet og sund snack - som smager af alle de ting, du ikke må spise.

Nupo er kendt for sine fantastiske One Meal-produkter, der både kan fås som Barer og Shakes. Disse kalorielette lækkerier gør det nemt at spare på kalorierne, når du bytter et af dagens hovedmåltider ud med et Nupo-produkt. Vil du gerne tabe dig, kan du også prøve en Nupo kur, hvor du udelukkende spiser Nupo Diet-produkter i en periode. 

Bliver du lækkersulten i mellem måltiderne, kan du dog supplere med en lækker Protein Bite uden at overskride målet for dit daglige kalorieindtag. 


Lækre smagsvarianter

Du kan blive klogere på de lækre smagsvarianter her, så du kan vælge din næste favoritsnack!

Nupo Protein Bite Chocolate smager fantastisk og er velegnet som et lækkert mellemmåltid i løbet af en travl dag eller inden sport. Du kan nemt have Nupo baren i lommen, så du hurtigt kan få et boost af energi. Den nærende bar indeholder kun 134 kalorier og hele 29% protein. 

Nupo Snack Bite Chocolate Break er bygget op på sprøde vaffelstænger med kakaocreme. Vaffelstængerne er overtrukket med mælkechokolade, så du virkelig får fornemmelsen af at synde. Med kun 113 kalorier kan du nyde den med god samvittighed.


Køb Nupo hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af billig Nupo. Vi forhandler både Nupo Diet, Nupo One Meal og Nupo Slim Boost, ligesom du også finder et bredt udvalg af Nupo Pulver og meget mere. Vi har uddannede kostvejledere og farmakonomer, der sidder klar til at rådgive dig til dit næste køb!

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.