Nupo Bar - mange forskellige varianter

Nupo One Meal barer

Nupo barer er en del af One Meal serien. Produkterne er velegnede til at få mere kontrol over din vægt, fordi de kan erstatte et til to hovedmåltider, i løbet af dagen. Nupo One Meal barerne indeholder alle de proteiner, fibre, mineraler og vitaminer som din krop har brug for, og du kan derfor trygt erstatte din morgenmad, middagsmad eller aftensmad med en velsmagende bar fra Nupo. 
 
Alle barer indeholder kun omkring 200 kcal, og giver dig en kalorielet løsning.

One Meal smagsvarianterne

  • Chokolade. Baren er lækker blød og har en intens smag af chokolade, som fuldendes af et overtræk med chokoladesmag. En bar indeholder 206 kcal.
  • Chokolade-mint har en intens smag af chokolade, med et tykt flydende lag mint smag på toppen. En bar indeholder 214 kcal.
  • Hasselnød. Denne variant har en lækker og intens smag af hasselnødder, kombineret med et overtræk af lys chokolade. Én bar indeholder 213 kcal.
  • Brownie crunch består af en knasende sprød midte med chokoladesmag, fyldt med sojacrisps. Barens overtræk med intens chokoladesmag, giver sammen med barens sprøde midte en smag af brownie. En bar indeholder 219 kcal.
  • Toffee crunch består af en knasende sprød midte med karamelsmag og er fyldt med sojacrisps. Barens overtræk af mælkechokolade, giver en skøn kontrast til den bløde karamelsmag. En bar indeholder 220 kcal.
  • Karamel. Denne bar er lækker, blød og har en blid smag af karamel, kombineret med et tykt flydende lag med karamelsmag på toppen. En bar indeholder 215 kcal.
  • Lemon crunch består af en knasende midte med citronsmag og er fyldt med sojacrisps. Barens overtræk med en mild yoghurt smag, giver en skøn kontrast til citronsmagen, og gør baren frisk og let. En bar indeholder 221 kcal.

Nupo Protein bites

Nupo Protein bites er barer med et højt indhold af protein. Barerne indeholder ca. 130 kcal og hele 29% protein. Barerne er perfekte som mellemmåltider eller til at fylde proteindepoterne op efter træning. Barerne fås i smagsvarianten chokolade, og karamel-ingefær. 

Husk, at du altid kan opnå gratis fragt, og finde gode tilbud på slankeprodukterne fra Nupo hos Med24. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage for at sikre at din bestilling når frem til dig, så hurtigt som muligt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.