Nupo Bar - mange forskellige varianter

Se hele udvalget af Nupo Barer her! De mange lækre varianter er fattige på kalorier - men til gengæld rige på protein, fibre og andre næringsstoffer. Læs mere om Nupo Barer her!

Spørgsmål & svar til Nupo | Den store Nupo-guide | Alt om Nupo Slim Boost | Få en god start på Nupo

Nupo Barer - Alle dine yndlingsbarer samlet ét sted

På denne side finder du alle Nupos barer fra tre af Nupos serier. Selvom de tilhører forskellige serier, er de alle velegnede til at få mere kontrol over din vægt og dit samlede kalorieindtag. Du finder et bredt udvalg af smagsvarianter, så du nemt kan finde lige netop den bar, du er vild med! Alle barerne er kalorielette og du finder barer til måltidserstatning samt til en hurtig snack.

Nupos barer kommer fra tre forskellige serier:

  • Nupo One Meal
  • Nupo One Meal +Prime
  • Nupo Protein Bite

Du kan læse mere om hver enkelt serie og hvordan du kan bruge barerne som led i dit vægttab nedenfor. 


Nupo One Meal

Mange af Nupos barer er en del af One Meal-serien. Produkterne er velegnede til at få mere kontrol over din vægt, fordi de kan erstatte et til to hovedmåltider i løbet af dagen. Nupo One Meal barerne indeholder alle de proteiner, fibre, mineraler og vitaminer som din krop har brug for, og du kan derfor trygt erstatte din morgenmad, middagsmad eller aftensmad med en velsmagende bar fra Nupo. Alle barer indeholder kun omkring 200 kcal, og giver dig en kalorielet løsning. 

Køb Nupo One Meal Barer med følgende smage

Chokolade-baren er lækker, blød og har en intens smag af chokolade, som fuldendes af et overtræk med chokoladesmag. En bar indeholder 206 kcal.

Chokolade-mint har en skøn smag af chokolade med et tyktflydende lag af mint-smag på toppen. Baren indeholder 214 kcal.

Brownie crunch består af en knasende sprød midte med chokoladesmag fyldt med sojacrisps. Baren er overtrukket med en fremtrædende chokoladesmag, der sammen med barens sprøde midte giver smagen af brownie. En bar indeholder 219 kcal.

Toffee crunch består af en dejlig sprød midte med sojacrisps, der smager af karamel. Barens overtræk af mælkechokolade giver en skøn kontrast til den bløde karamelsmag. En bar indeholder 220 kcal.

Karamel er lækker bar med en blid smag af karamel, der bliver mere fremtrædende på grund af det tyktflydende lag med karamelsmag på toppen. Baren indeholder 215 kcal.

Lemon crunch består af en knasende midte med citronsmag, der desuden er fyldt med sojacrisps. Barens overtræk med en mild yoghurt smag giver en skøn kontrast til citronsmagen og gør baren frisk og let. En bar indeholder 221 kcal.


Nupo One Meal +Prime

Nupos nyeste serier med fantastiske måltidserstatninger hedder Nupo One Meal +Prime. I denne serie finder du lækre barer, smagfulde shake og vegansk pulver til shakes. Barerne fra +Prime-serien er til dig, som ikke vil gå på kompromis med smag eller kvalitet. Helt unikt får du med disse barer op til 30% mere protein, 70% mindre sukker og 400% højere fiberindhold sammenlignet med andre måltidserstatninger.

Du finder Nupo One Meal +Prime med smag af

Saltkaramel er en luksusbar med en fantastisk smag af saltet karamel og mælke chokolade. Baren er uden tilsat sukker og indeholder cirka 200 kalorier pr bar.

Kokos smager syndigt af kokos og hvid chokolade/yoghurt med knas fra sprøde sojacrisps. Selvom smagen måske kan snyde, er baren med et højt indhold af protein, uden tilsat sukker og indeholder cirka 200 kalorier pr. bar.

Erstat 1-2 hovedmåltider med Nupo barene som led i en kaloriereduceret kost. 


Nupo Protein bites

Nupo Protein bites er Nupo barer med et højt indhold af protein. Barerne indeholder ca. 130 kcal og hele 29% protein. Barerne er perfekte som mellemmåltider eller til at fylde proteindepoterne op efter træning. Har du lyst til en snack, men vil du ikke sprænge dit daglige kalorieindtag? Så er disse barer perfekte, da du både får masser af fibre, mineraler og vitaminer med meget få kalorier.

Prøv de lækre Nupo barer med smagene

Caramel-Ginger er en kraftfuld proteinbar med masser af smag. Karamellen giver en blød og sød smag, mens ingefæren giver en intens kontrast. Baren er desuden overtrukket med mælkechokolade.

Chokolade smager dejligt og intenst af chokolade. Udover at have chokolade indeni er baren også overtrukket med chokolade. Denne Nupo er en perfekt snack til dig, som ellers ville spise en usund chokoladebar mellem måltiderne.


Køb Nupo Barer hos Med24.dk

Husk, at du altid kan opnå gratis fragt, og finde gode tilbud på slankeprodukterne fra Nupo hos Med24. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage for at sikre at din bestilling når frem til dig, så hurtigt som muligt. pil til toppen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice