Sådan kommer du godt i gang med Nupo

Skrevet af Rikke Cramer, Kostvejleder

Kom godt i gang med dit vægttab ved hjælp af en Nupo kur

Mange af os ved godt, at det kan være svært at ændre på gamle vaner. Vi ved godt, hvad der skal til, for at vi kan tabe overflødige kilo, men det kan være svært at skabe den forandring, der skal til. 

Et vægttab kan være en langsommelig proces, og mange har også svært ved at holde vægttabet. Med produkter fra Nupo får du en kickstart til dit vægttab, som i manges tilfælde kan være en stor hjælp, fordi man kan se på vægten, at der sker en forandring. Hvis du ønsker hurtige resultater, som giver dig blod på tanden til at fortsætte den gode livsstil, så prøv en Nupo kur, som er dokumenteret for at give gode resultater.  

Det vigtigste middel mod vægttab er, at man indtager færre kalorier, end man forbrænder, og derfor kan Nupo give hurtige resultater, da Nupo er specielt designet som en lav kalorie kur. Din krop får alle de næringsstoffer den har brug for med Nupo samtidig med, at du kan tabe dig hurtigt og effektivt.

Et vægttab er sjovest, hvis du kan spise noget, som du godt kan lide imens. Vi har derfor sammensat en startpakke, hvor du modtager 1 stk. af flere forskellige Nupo produkter, for at kunne finde den smagsvariant, som du bedst kan lide. 

Gode råd til vægttab med Nupo

Vær standhaftig, og giv din krop mulighed for at vænne sig til din Nupo kur

Hvis du udelukkende lever af Nupo produkter, vil du måske føle sult i løbet af de første 2-3 dage - det gør mange, men hold ud. Hvis du er standhaftig og kommer igennem de første par dage, vil din krop vænne sig til mængden, og du vil føle dig mere og mere mæt efter hver portion. Husk på, at det er nyt for din krop at indtage så få kalorier og at den skal have lidt tid til at vænne sig til det. 

Drik masser af væske

Et andet godt råd er, at du skal sørge for at drikke meget væske. Væsken vil hjælpe med at give dig en mæthedsfølelse og kan lindre den hovedpine, som mange også oplever i løbet af de første par dage. Du bestemmer selv hvilken væske du vil drikke, men gå efter ting, som har et lavt indhold af kalorier, eks. vand, kaffe, te, sukkerfri sodavand, sukkerfri saftevand eller mineralvand. 

Bekæmp trangen til søde sager

Et godt råd, hvis du føler dig lækkersulten, er at børste dine tænder. Tandbørstningen giver samtidig dit tandkød den massage, som det mangler, fordi du ikke bruger sine tænder så meget, mens du er på en Nupo kur. 

Sukkerfrit tyggegummi giver også dine tænder noget at arbejde med, og det simulerer samtidig spytsekretionen, som holder din mund fugtig og modvirker dårlig ånde.

Den mest effektive Nupo kur – VLCD* Kur

Du kan bruge Nupo på flere måder. Jo flere måltider du erstatter med Nupo, desto hurtigere kan du forvente at tabe dig, da produkterne fra Nupo er specielt udviklet til at give din krop de næringsstoffer den har brug for, samtidig med at du indtager en minimal mængde kalorier.

Nupo kan med fordel bruges til at kickstarte dit vægttab. Med en 14 dages Nupo kur vil du kunne opleve et markant vægttab, og herefter er det vigtigt, at du følger din kur op med sunde spisevaner, ellers kan de tabte kilo hurtigt komme igen. Nederst på siden beskriver vi den mest effektive måde at anvende Nupo's produkter, med henblik på at opnå et vægttab.

Ved at erstatte alle dine måltider med Nupo VLCD produkter får du det optimale resultat. VLCD betyder Very Low Calorie Diet. Du får en dagskost på omkring 700 kcal, men du er med Nupo produkterne sikret, at du får alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer.
De foreslåede produkter nedenfor kan udskiftes med andre smagsvarianter. Køb VLCD startpakken her!

Vi har sammensat en Nupo VLCD Kur Startpakke. Her får du 72 portioner, hvilket svarer til 12 dages effektiv kur. Du får 6 forskellige varianter, hvilket giver dig optimal mulighed for at tilpasse kuren, som du ønsker.

Nupo har et stort sortiment med mange smagsvarianter, og det er bestemt en fordel, at der er så mange forskellige produkter at vælge imellem. På den måde bliver du ikke træt af at spise det samme hele tiden. 

*VLCD betyder Very Low-Calorie Diet

Hold dit vægttab ved lige

Det er vigtigt, at du lægger din kost om efter et vægttab ved hjælp af en Nupo kur, da et varigt vægttab er en livsstils ændring, og der er chance for at du tager de tabte kilo på igen, hvis du fortsætter som du gjorde før din Nupo kur. Synes du, at det er svært at lægge hele kosten om på én gang, så er der hjælp at hente hos Nupo One Meal serien. 

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, der kan erstatte enten morgenmad, frokost eller aftensmad i form af en drikkeklar shake eller en bar i flere smagsvarianter.

Nupo One Meal indeholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer, som du har brug for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielet måltid for at gøre det nemt for dig at reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag. 

Find yderligere svar på de mest stillede spørgsmål her.  

Tilbage til Nupos produkter

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.