Sådan kommer du godt i gang med Nupo

Skrevet af
kvinder måler sine hofter med et lyserødt målebånd

Mange af os ved godt, at det kan være svært at ændre på gamle vaner. Vi ved godt, hvad der skal til, for at vi kan tabe overflødige kilo, men det kan være svært at skabe den forandring, der skal til. Et vægttab er nemlig ofte en langsommelig proces, hvor du bliver mentalt udfordret. Selv efter en vellykket slankekur kan det være svært, da du her skal holde fast i gode vaner og ikke tage de tabte kilo på igen. 


Nupo kur - Kom godt i gang med dit vægttab

Med produkter fra Nupo får du en kickstart til dit vægttab, som i manges tilfælde kan være en stor hjælp. Her vil du se på vægten, at der sker en forandring. Kickstart den gode livsstil med en Nupo-kur. Slankekuren er klinisk testet og er dokumenteret for at give gode resultater.

Det nemmeste og det sværeste ved en slankekur er at være i kalorieunderskud. Det vigtigste middel til vægttab er nemlig, at du indtager færre kalorier, end du forbrænder. Derfor kan Nupo give resultater, da Nupo er specielt designet som en lav kalorie kur. Din krop får alle de næringsstoffer, den har brug for med Nupo samtidig med, at du kan tabe dig.

Et vægttab er sjovest, hvis du kan spise noget, som du synes smager godt. Nupo har derfor sammensat en Nupo Startpakke, hvor du modtager 1 stk. af flere forskellige Nupo Diet produkter, for at kunne finde den smagsvariant, som du bedst kan lide. Gode råd til vægttab med Nupo

Er du nervøs for at starte på din Nupo kur, får du her 3 gode råd til, hvordan du nemmest kommer igennem den.

1. Vær standhaftig og giv din krop mulighed for at vænne sig til din Nupo kur

Hvis du udelukkende lever af Nupo produkter, vil du måske føle sult i løbet af de første 2-3 dage - det gør mange, men hold ud. Hvis du er standhaftig og kommer igennem de første par dage, vil din krop vænne sig til mængden, og du vil føle dig mere og mere mæt efter hver portion. Husk på at det er nyt for din krop at indtage så få kalorier og at den skal have lidt tid til at vænne sig til det. 

2. Drik masser af væske

Et andet godt råd er, at du skal sørge for at drikke meget væske. Væsken vil hjælpe med at give dig en mæthedsfølelse og kan lindre den hovedpine, som mange også oplever i løbet af de første par dage. Du bestemmer selv, hvilken væske du vil drikke, men gå efter ting som har et lavt indhold af kalorier, eks. vand, kaffe, te, sodavand eller saftevand uden sukker eller mineralvand. 

3. Bekæmp trangen til søde sager

Et godt råd, hvis du føler dig lækkersulten, er at børste dine tænder. Tandbørstningen giver samtidig dit tandkød den massage, som det mangler, fordi du ikke bruger sine tænder så meget, mens du er på en Nupo kur. Tyggegummi giver også dine tænder noget at arbejde med, og det simulerer samtidig spytsekretionen, som holder din mund fugtig og modvirker dårlig ånde.Den mest effektive Nupo kur – VLCD-Kuren

Billede af Nupo startpakke med de 13 forskellige varianter af Nupo Diet

Du kan bruge Nupo på flere måder. Jo flere måltider du erstatter med Nupo, desto hurtigere kan du forvente at tabe dig, da produkterne fra Nupo er specielt udviklet til at give din krop de næringsstoffer den har brug for, samtidig med at du indtager en minimal mængde kalorier.

Nupo kan med fordel bruges til at kickstarte dit vægttab, og med en startpakke fra Nupo kan du smage de forskellige varianter samtidig med, at du kickstarter dit vægttab. Herefter er det vigtigt, at du følger din kur op med sunde spisevaner, ellers kan de tabte kilo hurtigt komme igen. Nederst på siden beskriver vi den mest effektive måde at anvende Nupo's produkter, med henblik på at opnå et vægttab.

Ved at erstatte alle dine måltider med Nupo VLCD produkter får du det optimale resultat. VLCD betyder Very Low Calorie Diet. Her får du en dagskost på omkring 800 kcal, men på trods af det lave kalorie-indhold er du stadig sikret, at du får alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer, når du er på en Nupo kur.
De foreslåede produkter nedenfor kan udskiftes med andre smagsvarianter. Køb VLCD startpakken her!

I Nupo VLCD Kur Startpakken får du 13 portioner, hvilket svarer ca. 2 dages effektiv kur, hvis du indtager 6 breve på daglig basis. Det er de 13 forskellige smagsvarianter, som findes i Nupo Diet serien, du får med i pakken. Så her er der rig mulighed for at finde din Nupo Diet favorit.

Nupo har et stort sortiment med mange smagsvarianter, og det er bestemt en fordel, at der er så mange forskellige produkter at vælge imellem. På den måde bliver du ikke træt af at spise det samme hele tiden. 

*VLCD betyder Very Low-Calorie DietHold dit vægttab ved lige

Det er vigtigt, at du lægger din kost om, når du har oplevet et vægttab ved hjælp af en Nupo kur. For et varigt vægttab er en livsstilsændring, og der er chance for, at du tager de tabte kilo på igen, hvis du fortsætter som du gjorde før din Nupo kur. Synes du måske, at det er svært at lægge hele kosten om på én gang, så er der hjælp at hente hos Nupo One Meal serien og Nupo One Meal +Prime.

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, der kan erstatte enten morgenmad, frokost eller aftensmad i form af en drikkeklar shake eller en bar i flere smagsvarianter. Nupo One Meal indeholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer, som du har brug for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielet måltid for at gøre det nemt for dig at reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag.

Du kan desuden kombinere en sund, varieret og kalorielet kost med slankekosttilskud fra Nupos Slim Boost-serie. Her finder du 6 forskellige kosttilskud, der kan supplere dine gode vaner for et varigt vægttab.


Vil du vide mere om Nupo?

Du kan blive klogere på Nupo i vores andre artikler om emnet:

• Nupo FAQ - få svar på de mest stillede spørgsmål
• Guide til brug af Nupo - alt om hvordan du bruger Nupos mange produkter
Bliv klogere på Nupo Slim Boost - alt om slankekosttilskud fra Nupo

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.