Guide til brug af Nupo

Skrevet af

Har du planer om at kickstarte dit vægttab ved hjælp af produkter fra Nupo, men er du i tvivl om, hvordan de forskellige produkter bruges, så læs med her!  Nupo er kendt blandt mange som et effektivt middel til at tabe sig, men det kan være svært at finde ud af, hvordan man bedst bruger Nupo produkterne – alene eller som en fuld kosterstatning. Vi har samlet information om de forskellige produkter, så du nemt kan finde ud af, hvordan du kan kombinere brugen af de mange spændende slankeprodukter og finde den løsning til vægttab, som passer bedst til dig. 


Introduktion til Nupo

Nupo opstod i 1981 og har siden sin begyndelse specialiseret sig i produkter til vægttab. Det populære brand har både udviklet fuld kosterstatning og erstatninger af enkelte måltider. Der er forskel på hvilke produkter, der egner sig bedst til de forskellige formål. Fælles for produkterne er dog, at de alle er en hjælpende hånd på vejen mod et vægttab. 


Nupo som fuld kosterstatning

Nupos mest kendte form for kur og produktserie er produkterne Nupo Diet, der er en såkaldt VLCD-kur (Very Low Calorie Diet). Hvis du erstatter alle dine måltider med en Nupo Diet Shake, kalder man det for en fuld kosterstatning, og dette er den mest effektive måde at tabe sig med Nupo, da du på denne måde indtager færrest kalorier. Hvis du erstatter alle måltider med Nupo Diet Shakes, vil du i løbet af dagen indtage 700 kalorier.

Nupo Diet produkter findes både som Diet Shakes, Diet Oatmeal, Diet Meal og Diet Soup, og disse produkter kan uden problemer blandes og sammensættes, så du kan tilpasse din kur helt individuelt efter ønske. På den måde kan du variere dine madoplevelser, så du ikke køre surt i én smag eller form for mad. Du kan erstatte din kost med Nupo Diet i flere uger for at opnå optimal effekt, men du bør efter max 8 uger have 1 til 2 ugers pause, hvor du spiser almindelig men energifattig kost, før du kan starte op med fuld kosterstatning igen. 


Diet Shakes

kvinde strækker sig med milkshake i forgrunden

Nupo Diet Shakes fås i 5 forskellige smagsvarianter: 

 • Chocolate Flavour
 • Caffe Latte
 • Jordbær
 • Mango Vanilla
 • Blueberry Raspberry

En Diet Shake er nem at klargøre, og den er derfor et godt valg, hvis ikke du ønsker at bruge lang tid på at forberede alle dine måltider. For at klargøre måltidet skal du blot blande 32 g pulver eller ét brev sammen med 3 dl koldt vand og ryste i fx en Nupo Shaker indtil pulveret er helt opløst. Mange foretrækker at lade blandingen stå lidt tid i køleskabet inden servering for at kunne nyde produktet helt koldt. 

Disse varianter indeholder enten 114, 115, 116 eller 117 kalorier pr. portion, og de kan derfor mixes og matches helt frit, så du kan vælge de smage, som du bedst kan lide. 

Diet Soup

Nupo Diet Soup findes i 3 varianter: Tomato, Vegetable og Spicy Thai Chicken. Suppen blandes på samme måde som en Diet Shake med 3 dl vand, men bør herefter opvarmes i en gryde eller i mikroovnen for at give den bedste spiseoplevelse. Du kan med fordel drysse krydderurter over suppen inden servering, hvilket giver suppen et sidste pift og gør den ekstra lækker at nyde. 

Oatmeal

Nupos Diet Oatmeal er med den klasske smag af æble og kanel, og havregrøden kan nydes til alle dagens måltider. Du skal blot blande indeholdet af ét brev sammen med 175 ml vand og ryste godt, inden du varmer det op i mikroovnen. Du kan som et sidste serveringstip drysse lidt stødt kanel på toppen, som forstærker grødens smag af kanel.  

Diet Meal

Nupo Diet Meal findes i 3 varianter og indtages alle varme. Disse retter kan nydes både morgen, middag og aften alt efter, hvad du har lyst til.

Nupo Diet Meal findes i varianterne:

 • Nupo Diet Meal Risotto
 • Nupo Diet Meal Chili Sin Carne
 • Nupo Diet Meal Egg Omelette
 • Nupo Diet Meal Couscous

Tilberedelse af Nupo - vand eller mælk?

Alle Nupo Diet produkter kan også blandes med mælk, hvis du ønsker en mere cremet konsistens, men så skal du være særligt opmærksom på det ekstra kalorieindtag. Mælk indeholder nemlig mellem 33 og 64 kalorier pr. dl alt efter mælkens fedtprocent.

Det mest optimale for et vægttab er altså at bruge vand, men de forskellige shakes, supper og grøde kan kombineres helt efter eget ønske, så du kan indtage flest af de produkter, som du synes bedst om.

Nupo Diet produkterne er særligt designede til at indeholde alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og som du gennem en almindelig kost kun kan indtage sammen med et højt antal kalorier. Derfor anbefales det, at du ved brug af Nupo Diet erstatter alle dagens måltider og ikke blot 5/6, da du på den måde er sikker på, at du får nok af de vigtige stoffer.

Du kan dog altid spise en almindelig portion aftensmad udover de 6 Nupo Diet måltider, hvis du ønsker, at dit daglige kalorieindtag skal være højere end 700. Nupo One Meal

Hvis du ønsker et mindre vægttab eller et vægttab over længere tid, kan du bruge Nupo One Meal produkter til at erstatte 1 eller 2 hovedmåltider om dagen. Nupo One Meal kan fås som barer, meal shakes eller som pandekager, og de indeholder alle de vitaminer og mineraler, som du normal skal have i et hovedmåltid. One Meal produkterne har altså alle de nødvendige næringsstoffer men et lavt kalorieindhold, og de kan derfor bruges til at holde det daglige kalorieindtag lavt.

Hvert One Meal produkt indeholder omkring 200 kalorier, og i en almindelig kost kan det erstatte enten morgenmad, frokost eller aftensmad, så du på den måde samlet set har et lavere kalorieindtag. 

Nem løsning

Måltidserstatningerne fra Nupo er en hurtig og let løsning, hvis du ønsker et lækkert men kalorielet måltid. Der findes 7 forskellige smagsvarianter af barerne, som hver især indeholder 220 kalorier. De syv smagsvarianter er: 

 • Caramel
 • Chocolate
 • Chocolate Mint
 • Toffe Crunch
 • Lemon Crunch
 • Brownie Crunch

Disse velsmagende barer er favoritter hos mange, da de har en syndig smag, men kan nydes med god samvittighed. Baren fylder heller ikke meget i lommen eller i tasken, og er god at have med på farten, hvis du ikke kan nå at få dine hovedmåltider. Se nogle af de mest populære Nupo One Meal-produkter her:

Nupo One Meal +Prime

Vil du prøve måltidserstatninger, der er en klasse over mange andre produkter på markedet? Nupo One Meal +Prime har mere protein og flere fibre end mange andre måltidserstatninger. Der er ingen kompromiser, når det kommer til smag og kvalitet. Udforsk hele serien af Nupo shakes, Nupo barer og vegansk Nupo pulver!


Pandekager

Hvis du gerne vil have et måltid, som minder mere om almindelig mad end shakes og barer, kan du nyde en omgang pandekager fra Nupo. Det kræver en smule mere tid at forberede pandekagerne end de andre One Meal produkter, og det er derfor oplagt at spise pandekagerne i weekenden fx til brunch, hvor du måske har lidt ekstra tid til at forberede maden. Læs mere om pandekagerne ved at klikke på billedet.

Pandekagerne laves ved at blande pulveret med vand, ryste blandingen godt og til sidst bage dejen til små pandekager på panden. Pandekagerne kan både nydes friske som de er, eller du kan tilføje forskellige toppings efter ønske. Dette er fx frugt og bær, smørepålæg, sirup, honning eller Bodylab Zero Topping. Du skal dog være opmærksom på, at kalorieindtaget fra det samlede måltid vil være højere alt efter hvilke toppings, du tilføjer til pandekagerne. 


Ekstra Slim Boost fra Nupo

kvinder jubler på vægt over vægttab

Til at supplere dit vægttab kan du fra Nupo finde 4 forskellige kosttilskud, som har hver sin særlige funktion. De 4 varianter er alle sammensat af naturlige ingredienser og er glutenfrie, GMO-frie og desuden velegnede til vegetarer. 

Burn My Fat

Nupo Slim Boost Burn My Fat indeholder ekstrakt fra kolanøddefrø, som er en naturlig kilde til koffein. Derudover indeholder produktet C-vitamin, som bidrager til et normalt energistofskifte, samt Yerba Mate og cayennepeber. Du skal blot indtage 1 kapsel dagligt. 

Fill My Tummy

Produktet Fill My Tummy har evnen til at fylde maven ud, så du ikke føler dig så sulten i forbindelse med måltiderne, og derfor har mindre tendens til at overspise. Produktet indeholder glucomannan fibre, som kan absorbere vand og blive til en fyldig masse, når det kommer i kontakt med vand i mavesækken. Derfor bør du også indtage rigeligt med vand i forbindelse med Fill My Tummy – minimum 1-2 glas.  

Fat Fighter

Nupo Slim Boost Fat Fighter indeholder lipomyl, som kan binde helt op til 60 gange sin egen vægt i fedt, og på den måde sørge for, at fedtet ikke optages i kroppen. Du bør indtage 2 kapsler 15 minutter inden et hovedmåltid sammen med mindst 1 stort glas vand, for at opnå en effekt. Du bør dog ikke indtage mere end 6 kapsler dagligt.

Calorie Fighter

Det nyeste skud på stammen indenfor Nupos slankekosttilskud er Nupo Slim Boost Calorie Fighter, der med sit indhold af kitosan og glucomannan kan bidrage til at forebygge overspisning. Kitosan tiltrækker og binder fedt helt naturligt fra maven, hvilket hjælper med at danne ufordøjelige fedtklynger, der ikke absorberes af kroppen. Glucomannan er en naturlig fibre, der kan absorbere vand op til mange gange sin egen volume, hvilket efterlader dig med en følelse af mæthed. Opløs 1 x 3 breve Calorie Fighter i et stort glas vand dagligt inden et hovedmåltid.

Slim Boost produkterne fra Nupo kan både kombineres med Nupo Diet produkterne, Nupo One Meal eller bruges alene, hvis du har brug for en smule hjælp til at booste dit vægttab. Hvis du vil vide mere om Slim Boost serien, kan du her se svaret på de oftest stillede spørgsmål omkring Nupo Slim Boost


Mellemmåltider

Nupo har også 2 snacks barer – de såkaldte Protein Bites, som kan bruges som et godt mellemmåltid, der ikke blot er “tomme kalorier”. Barene har et lavt kalorieindhold på henholdsvis 134 kalorier og 105 kalorier, mens de samtidig har et højt indhold af protein.

Hvis du har brug for et mellemmåltid, en hurtig snack eller lidt ekstra protein i forbindelse med træning, er disse barer en god løsning, der hurtigt og nemt giver en god følelse af mæthed. 


Vil du videre om Nupo?

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Nupo og deres mange produkter, kan du læse denne artikel om, hvordan du kommer godt i gang med dit vægttab med Nupo, eller du kan her finde meget mere information i bunden af kategorien om Nupo produkter. Har du et overordnet spørgsmål vedrørende køb og brug af Nupo, kan du læse vores store Nupo FAQ her!


Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.