Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY - Fibre til vægttab - 60 stk

1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nupo & Nupo Slim Boost
Varenummer: 35710

Boost dit vægttab med Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY

Fill MY TUMMY fra Nupo Slim Boost fylder din mave med naturlige fibre kaldet Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen.

Videnskabelig dokumenteret effekt

Glucomannan øger vægttab. Det er både testet, godkendt og dokumenteret af EFSA. Den bedste effekt opnås, når du samtidig følger en kaloriereduceret kostplan og dyrker motion.
Glucomannan er en naturlig, vandopløselig kostfiber fra Konjac-planten. Fiberen arbejder i maven og i tarmene ved at absorbere væske og omdanne sig til en mere fyldig masse. Når maven føles fuld reduceres følelsen af sult – og fremmer dermed mæthedsfornemmelsen. Sammen med en energireduceret kost bidrager Glucomannan til vægttab.

Når du indtager glucomannan skal det altid indtages sammen med rigelig mængder af vand, minimum 1-2 glas.

Fylder maven op og skaber mæthed
Glucomannan fibren har den unikke egenskab, at den absorberer vand med mange gange sin egen volumen. Fibren virker derfor ved at svulme op til en gelé-agtig masse i maven, når den kommer i kontakt med vand – og på den måde fylder maven op, så du føler dig mæt hurtigere og generelt spiser mindre. Færre kalorier fører til energiunderskud, som resulterer i vægttab.

For at løfte effekten af FILL MY TUMMY, er der tilsat:

Havtorn: Der er tilsat havtorn, da forskning viser, at havtorn forbedrer tarmkanalaktiviteten og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

Chrom: som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så din søde tand ikke bliver unødigt.

Har du spørgsmål til Nupo Slim Boost, kan du måske finde svaret her.

Anvendelse
Du kan anvende FILL MY TUMMY når som helst efter behov. Følg altid informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt.

Daglig dosis: Tag 2 kapsler cirka ½ time før et måltid (max 6 kapsler dagligt) sammen med rigeligt vand.

HUSK! Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af 2 kapsler 3 gange dagligt (i alt 6 kapsler/3 g Glucomannan dagligt) sammen med 1-2 glas vand før et måltid og som en del af en energireduceret kost. Tag altid kapslerne hele og sammen med rigeligt vand for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær.

TIP! Kombiner evt. med andre SLIM BOOST produkter, eks. BURN MY FAT. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.

Kosttilskud udviklet i Danmark.


6 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Konjac glucomannan ekstrakt (18:1 indeholdende min 95% glucomannan fibre)

3000

mg

-

Havtorn ekstrakt (2:1 indeholdenden min 10% vitamin C)

900

mg

-

Vitamin C

90

mg

112%

Chrom

108

µg

270%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Konjac glucomannan ekstrakt (amorphophallus konjac K. Kock), Havtorn ekstrakt (hippophae rhamnoides L.), Antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Chrompicolinat, Hydroxypropylmethylcellulose (kapsel), Renset vand, Farvestof (titandioxid)

Oprindelsesland: EU
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.