Nupo tilbud - Prøv det populære slankepulver

Nupo er et populært og veldokumenteret slankepulver, som kan hjælpe dig til vægttab. Hos os kan du altid finde et godt Nupo tilbud. Vi har også guider til netop den type Nupo kur, som passer dig bedst. Læs også vores guide til at tabe dig med Nupo slankepulver eller om at komme godt i gang med Nupo.

Tilbud: Nupo kakao kæmpekøb | Nupo Slim Boost | Nupo startpakke | Andre populære slankeprodukter

51 Produkt(er)
Af Bo Helsing
Nupo bar med karamelsmag er simpelthen det bedste fredags måltid fra Nupo. Mens resten af familien sidder og er usunde fredag aften og jeg skal have mit sidste måltid, snupper jeg ofte denne karamel bar. Det er guf og en god måde at "slikke" på. Mit eneste problem med denne er at min kone som er flot slank ikke kan holde fingere fra denne karamel bar. Lige som man tror at der er 3 tilbage i skabet ligger der sgu' kun en halv. Ønske: De skal smage godt, men ikke så godt at konen også tager dem :-D

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]
Af Andrea Arrild Andersen

Super godt produkt! Havde en hvis skepsis overfor det da jeg købte et Nupo tilbud, men blev utrolig overrasket. Produktet smager rigtig godt og er for mig blevet noget jeg ligefrem nyder at drikke hver dag. Et minus er dog at man ikke skal forvente sig en smag ligesom kakaomælk. Smagen minder mere om nødder end kakao synes jeg. Det var det eneste der skuffede mig:) Ellers alt i alt et rigtig godt og mættende produkt til kuren!

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]Af Michael Schmidt
Bruger selv Nupo kæmpekøb med kakaosmag. Jeg synes faktisk, at det smager rigtig godt. Jeg plejer som regel at ryste det rigtig godt, og putte det i fryseren en halv times tid før. Synes det smager allerbedst, når det bliver drukket koldt - og så virker det på vægten!

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.