Nupo Slim Boost

Vil du booste eller vedligeholde dit vægttab? Nupo Slim Boost kan være en hjælpende hånd, når du gerne vil ned i vægt. De forskellige varianter har hver deres egenskaber baseret på naturlige og skønne ingredienser. Læs mere om Nupo Slim boost her!

Få svar på alle dine spørgsmål til Nupo Slim Boost | Nupo FAQ | Guide til brug af Nupo | Kom godt i gang med Nupo

5 Produkt(er)

Nupo Slim Boost med aktive ingredienser fra naturens egne kilder

Uanset om du skal starte på en slankekur eller vedligeholde dit vægttab, kan Nupo SLim Boost være en hjælpende hånd til en sund og kalorielet diæt. Nupos serie af slankekosttilskud er baseret på naturens egne, aktive ingredienser, der nøje udvalgt, så de understøtter kroppens egne processer og funktioner. Ingredienserne og deres virkning er blevet grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er den allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU.

De aktive ingredienser i kosttilskuddene er bl.a:

  • Chrom: Øger mæthedsfornemmelsen og forebygger overspisning
  • Glucomannan: Bidrager til øget mæthedsfølelse og mindsker risiko for overspisning
  • Havtorn: Fremmer stofskifte og indeholder vitaminer samt omega 3, 6, 7 og 9
  • Kitosan: Tiltrækker samt binder fedt og kolesterol fra kosten i maven
  • Cholin: Bidrager til en normal omsætning af fedtstoffer


Slankekosttilskud til alle behov

Uanset hvad du vil have ud af dit kosttilskud, kan du finde en variant fra Nupo Slim Boost som kan bruges. Du kan kombinere flere af produkterne med hinanden, ligesom du også kan benytte flere af dem i sammenhæng med Nupo Diet-produkter eller i en kalorielet kost med Nupo One Meal som måltidserstatning.

Følg altid anvisningerne på det respektive produkt for at få den fulde udnyttelse og optimale effekt ud af produktet. 

Nupo Slim Boost kosttilskud:

Kan med stor fordel kombineres med Nupo Diet og Nupo One Meal, eller benyttes som et kosttilskud til din daglige kost efter behov. Det kan sikre, at dit ønskede vægttab ikke kommer udenfor rækkevidde, når en travl hverdag og dens fristelser kommer i vejen for dit vægttab.

  • Nupo Slim Boost fill my tummy - FIBRE TIL VÆGTTAB
  • Nupo Slim Boost burn my fat - FEDTFORBRÆNDER
  • Nupo Slim Boost Collagen Beauty & Burn - UNDERSTØTTELSE AF FEDTFORBRÆNDING

Nupo Slim Boost +Medical Device

Fungerer optimalt med en almindelig energireduceret kost, men bør ikke anvendes, hvis du er i gang med et 100% ren Nupo Diet vægttabsforløbs. Det vil sige 6 Nupo Diet breve om dagen og intet andet, da det er vigtigt at kroppen får alle de næringsstoffer, som Nupo Diet er sammensat af.

  • Fat Fighter
  • Calorie Fighter

Du kan f.eks. bruge Nupo Slim Boost som en del af din daglige sunde livsstil, eller når du har behov for "damage control". F.eks. når du planlægger at spise mindre sundt, eller indtage flere kalorier end du forventer at forbrænde. 

Slim Boost kan hjælpe dig med dit vægttab, men for at opnå et tilfredsstillende resultat, er det vigtigt at produkter indgår i en sund, varieret og samtidig energifattig kost.


Fordele ved Nupo Slim boost

Du kan bruge Nupo Slim Boost som tilskud til en kalorielet kost. De er lette at tage, kræver ingen forberedelse, og du kan nemt have dem med på farten, så du kan tage dem inden et af dine måltider ude af huset. Med andre ord bliver det ikke lettere at booste dit vægttab og støtte om din nye livsstil!


nupo slim boost
pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.