Bliv klogere på Nupo Slim Boost

Hvad er Nupo Slim Boost?

Nupo SLIM BOOST slankekosttilskud tilbyder fire forskellige kosttilskuds-typer, der kan assistere dig under vægttab. De har hver deres særlige funktion, som kan hjælpe dig med at kontrollere dit svage punkt under et vægttab.
Brug ét eller alle fire  SLIM BOOST produkter efter behov.

Alle 4 produkter fra Nupo Slim Boost er baseret på nogle af naturens mest aktive ingredienser. De opfylder fødevarestyrelsens høje krav, de er glutenfri, GMO-fri og velegnede til vegetarer.

FILL MY TUMMY
BLOCK MY CARBS
BURN MY FAT
FAT BINDER

Hvornår skal Slim Boost indtages?

Nupo SLim Boost kan anvendes, når du har et behov. Følg altid pakkens instruktioner vedrørende den daglige dosis samt øvrige instrukser på pakken.

FILL MY TUMMY - her skal du tage 2 kapsler ca. 30 min før hvert mlåltid, (max 6 kapsler dagligt)  Her skal der drikkes rigeligt med vand, helst 1-2 glas. Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af seks kapsler (3 g Glucomannan) tre gange dagligt før måltider og ALTID sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas) for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær.

BURN MY FAT - 1 kapsel dagligt.

BLOCK MY CARBS - Tag 2 kapsler lige efter et måltid (max seks kapsler dagligt) sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas).

FAT BINDER - 2 kapsler indtages før et fedtholdigt måltid sammen med et stort glas vand.

Anvendes alle 4 i forbindelse med en energireduceret kost.

Vægttab med Nupo Slim Boost

Kan jeg kombinere dem med Nupo's øvrige produkter?

Du kan godt kombinere Nupo Slim Boost med de andre nupo produkter. Du opnår det bedste resultat ved at lade produkterne indgå i en sund, varierende og kalorielet kost. Her kan du sagtens kombinere dem med Nupo`s kost- eller måltidserstatningsprodukter.

Er der nogle bivirkninger ved Slim Boost?

Ingen af ingredienserne i Nupo Slim Boost er forbundet med bivirkninger.

Hvis du er overfølsom eller allergisk overfor et eller flere af indholdsstofferne i SLIM BOOST, eller tager du en form for medicin, bør du konsultere din læge før brug. SLIM BOOST - BURN MY FAT indeholder koffein. Det betyder, at denne variant er uegnet til koffein-følsomme personer. Desuden anbefaler vi ikke SLIM BOOST produkterne til gravide, ammende kvinder og børn.

Ved anvendesle af Slim Boost+ Fat Binder anbefales det at kontakte lægen inden anvendelse af produktet, hvis du tager receptpligtig medicin, herunder perorale p-piller. I tilfælde af forstoppelse eller andre bivirkninger, bør du straks afbryde anvendelsen af Slim Boost+ Fat Binder og konsultere en læge.

Er Nupo Slim Boost sikkert at anvende?

Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra natures egne kilder. Ingredienserne og deres virkning er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet. Følg altid anvisningerne på det respektive produkt for optimal effekt.

Må jeg tage Slim Boost produkterne på samme tid?

Du kan godt indtage alle 3 varianter af SLIM BOOST produkter samtidig. Husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.

Brug Slim Boost fra Nupo efter behov.
Slim Boost øger effekten af en energireduceret kost og fysisk aktivitet. Hastigheden og mængden af et vægttab er helt individuelt – og faktorer såsom alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægttabsmål skal tages i betragtning.
Kosttilskud som SLIM BOOST kan ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil.

Er Nupo Slim Boost testet?

JA. Alle ingredienserne i Nupo Slim Boost er nøje udvalgt og baseret på den nyeste forskning inden for kosttilskudsvidenskab. Hver ingrediens er særligt udvalgt, på baggrund af dens egenskaber og funktioner i forhold til vægttab, som er påvist i forskning og kliniske studier. Ingredienserne komplimenterer hinanden og deres virkning er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet.

Hvem henvender Slim Boost sig til?

Slim Boost fra Nupo henvender sig til alle voksne over 18 år, som har behov for at tabe sig eller blot bevare en sund normalvægt. Produkterne kan både bruges som en del af en kalorielet kost i forbindelse med et vægttabsforløb – eller som en naturlig del af en travl hverdag med fristelser, der kan spænde ben for almindelig vægtvedligeholdelse.

Hvad er GLUCOMANNAN som findes i Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY

Glucomannan er en naturlig, vandopløselig kostfiber fra Konjac-planten. Fiberen arbejder i maven og i tarmene ved at absorbere væske og omdanne sig til en fyldig masse. Når maven føles fuld reduceres følelsen af sult – og fremmer dermed mæthedsfornemmelsen. Sammen med en energireduceret kost bidrager Glucomannan til vægttab.
HUSK altid at drikke rigeligt med væske ca. 1-2 glas, når du indtager produkter indeholdende Glucomannan.

Hvem må IKKE tage Slim Boost?

Alle 4 produkter er kosttilskud som overholder en generel lovgivning om kosttilskud. Det betyder at produkterne ikke må anvendes af børn, gravide og ammende. Produkterne må ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil - og opbevar dem altid uden for børns rækkevidde.

Hvad betyder medical device?

Medicinsk udstyr er produkter, der bruges til at diagnosticere, forebygge, lindre eller behandle sygdomme, handicap eller skader. Slim Boost+ Fat Binder er CE mærket, som verificerer at udstyret lever op til lovgivningen for medicinsk udstyr og at produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne er dokumenteret.

Køb Nupo produkter til vægttab

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.