Bliv klogere på Nupo Slim Boost

Skrevet af

Skal du starte på en slankekur eller vil du gerne vedligeholde dit vægttab? Uanset hvad kan et slankekosttilskud være et godt supplement til en sund og kalorielet kost. Bliv meget klogere på de 5 forskellige slankekosttilskud her, hvor vi forsøger at besvare de spørgsmål, du måske sidder med.


Hvad er Nupo Slim Boost?

Nupo SLIM BOOST supplementer tilbyder 5 forskellige kosttilskuds-typer, der kan assistere dig under vægttab.

Nupo SLIM BOOST kosttilskud er ideelt at bruge sammen med Nupo Diet og One Meal produkterne, eller som et supplement til din daglige ernæring efter behov. Dette sikrer dig skræddersyet støtte til at håndtere nogle af de mest almindelige udfordringer, du kan møde i en travl hverdag med en kost under kontrol.

Nupo SLIM BOOST +Medical Device er mest effektivt i kombination med en almindelig kost med reduceret energiindhold. Det anbefales dog ikke at bruge det samtidig med et fuldstændigt Nupo Diet vægttabforløb (dvs. 6 Nupo Diet breve dagligt uden anden føde), da det er afgørende, at kroppen modtager alle de nødvendige næringsstoffer, som Nupo Diet indeholder.

Nupo Slim Boost-produkter

Alle Nupo Slim Boost varianter er baseret på nøje udvalgte og sammensatte ingredienser.

FILL MY TUMMY
BURN MY FAT
FAT FIGHTER medical device
CALORIE FIGHTER medical device
- COLLAGEN BEAUTY BURNHvornår skal Slim Boost indtages?

Nupo Slim Boost kan anvendes, når du har et behov. Det anbefales, at du benytter Slim Boost-produkterne i forbindelse med en energireduceret kost. Følg altid pakkens instruktioner vedrørende den daglige dosis samt øvrige instrukser på pakken. Nedenfor kan du læse mere om indtagelsen af hvert slankekosttilskud.

FILL MY TUMMY

Ved dette supplement skal du tage 2 kapsler ca. 30 min før hvert måltid (max 6 kapsler dagligt). Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af 6 kapsler delt ud på 3 gange - altså før hvert hovedmåltid. Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand til kapslerne - gerne 1-2 glas for at undgå tilstopning af spise- og luftrør. Dette gælder særligt personer med synkebesvær.

BURN MY FAT

Du kan anvende denne fedtforbrænder når som helst efter behov. Den daglige dosis er på 1 kapsel dagligt. Du kan kombinere BURN MY FAT med andre SLim Boost-produkter som FILL MY TUMMY, men du skal altid følge instrukserne om daglig dosis mm., som optræder på det pågældende produkts emballage.

COLLAGEN BEAUTY & BURN

Denne unikke formel understøtter fedtforbrænding med en blanding af Cayennepeber, Guarana og Kolanød, samtidig med at den plejer din hud indefra. Beriget med vitamin A og C samt Zink, hjælper den med at opretholde normal hud og kollagendannelse. 1 brev COLLAGEN BEAUTY & BURN opløses i væske og indtages 1 gang dagligt.

CALORIE FIGHTER

Nupo Slim Boost+ CALORIE FIGHTER er designet til at sænke dit daglige kalorieindtag og reducere appetitten, hvilket hjælper i kampen mod overvægt. Med sin unikke blanding af KiOnutrime-CsG®, Chitosan og Glucomannan, reducerer det effektivt fedt- og sukkerabsorptionen, og sænker den samlede kalorieoptagelse med ca. 800 kcal pr. dag. Calorie Fighter bekæmper også sult og overspisning, hvilket gør det til et ideelt supplement til måltider.

Skal du bruge CALORIE FIGHTER, skal du tage 2 tabletter med et stort glas vand 1 time før hvert af dine store måltid 3 gange om dagen. CALORIE FIGHTER må ikke tages i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage.

FAT FIGHTER

Nupo Slim Boost+ FAT FIGHTER er udviklet til effektiv behandling og forebyggelse af overvægt, samt de relaterede symptomer. Dette medicinske udstyr indeholder chitosan, en plantebaseret fiber, der reducerer fedtoptagelsen og kolesterolabsorptionen fra mad. Velegnet til vegetarer og veganere, tilbyder det en hjælpende hånd i dit vægttabsforløb.


Er der nogle bivirkninger ved Slim Boost?

Ingen af ingredienserne i Nupo Slim Boost er forbundet med bivirkninger.

Hvis du er overfølsom eller allergisk overfor et eller flere af indholdsstofferne i SLIM BOOST, eller tager du en form for medicin, bør du konsultere din læge før brug. SLIM BOOST - BURN MY FAT indeholder koffein - det betyder, at denne variant er uegnet til koffein-følsomme personer. Desuden anbefaler vi ikke SLIM BOOST produkterne til gravide, ammende kvinder og børn.


Er Nupo Slim Boost sikkert at anvende?

kvinde i pink trøje måler sin talje efter vægttab med24

Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra natures egne kilder. Ingredienserne og deres virkning er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet. Følg altid anvisningerne på det respektive produkt for optimal effekt.


Må jeg tage Slim Boost produkterne på samme tid?

Du kan godt kombinere Nupo Slim Boost med de andre nupo produkter. Læs altid på emballagen, da anbefalingerne kan være forskellige fra produkt til produkt. Du opnår det bedste resultat ved at lade produkterne indgå i en sund, varierende og kalorielet kost. Her kan du sagtens kombinere dem med Nupo`s kost- eller måltidserstatningsprodukter.

Brug Slim Boost fra Nupo efter behov. Slim Boost øger effekten af en energireduceret kost og fysisk aktivitet. Hastigheden og mængden af et vægttab er helt individuelt – og faktorer såsom alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægttabsmål skal tages i betragtning.
Kosttilskud som Slim Boost kan ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil.


Er Nupo Slim Boost testet?

Ja! Alle ingredienserne i Nupo Slim Boost er nøje udvalgt og baseret på den nyeste forskning inden for kosttilskudsvidenskab. Hver ingrediens er særligt udvalgt, på baggrund af dens egenskaber og funktioner i forhold til vægttab, som er påvist i forskning og kliniske studier. Ingredienserne komplimenterer hinanden og deres virkning er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet.


Hvem henvender Slim Boost sig til?

Slim Boost fra Nupo henvender sig til alle voksne over 18 år, som har behov for at tabe sig eller blot bevare en sund normalvægt. Produkterne kan både bruges som en del af en kalorielet kost i forbindelse med et vægttabsforløb – eller som en naturlig del af en travl hverdag med fristelser, der kan spænde ben for almindelig vægtvedligeholdelse.


Hvad er GLUCOMANNAN som findes i Nupo Slim Boost FILL MY TUMMY

Glucomannan er en naturlig, vandopløselig kostfiber fra Konjac-planten. Fiberen arbejder i maven og i tarmene ved at absorbere væske og omdanne sig til en fyldig masse. Når maven føles fuld reduceres følelsen af sult – og fremmer dermed mæthedsfornemmelsen. Sammen med en energireduceret kost bidrager Glucomannan til vægttab.

HUSK altid at drikke rigeligt med væske ca. 1-2 glas, når du indtager produkter indeholdende Glucomannan.


Hvem må IKKE tage Slim Boost?

Alle produkter er kosttilskud eller medicinsk udstyr som overholder en generel lovgivning herunder. Det betyder at produkterne ikke må anvendes af børn, gravide og ammende. Produkterne må ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil - og opbevar dem altid uden for børns rækkevidde.


Hvad betyder medical device?

Medicinsk udstyr er produkter, der bruges til at diagnosticere, forebygge, lindre eller behandle sygdomme, handicap eller skader. Slim Boost Calorie Fighter er CE mærket, som verificerer at udstyret lever op til lovgivningen for medicinsk udstyr og at produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne er dokumenteret.Vil du læse mere om Nupo?

Vil du læse mere om Nupo? Bliv klogere på slankekuren i nedenstående artikler, hvor du få tricks til, hvordan din slankekur bliver en succes.

• Nupo FAQ - få svar på de mest stillede spørgsmål
• Guide til brug af Nupo - alt om Nupo
• Sådan kommer du i gang med Nupo - få succes med dit vægttab


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.