Nupo FAQ

I denne FAQ får du svar på hyppigste spørgsmål om Nupo slankepulver.

Hvor meget kan man forvente at tabe sig om ugen med NUPO?
En diæt med NUPO som eneste føde giver et gennemsnitligt vægttab på 1,5-1,7 kg pr. uge.

Hvor mange kalorier får man om dagen med NUPO?
Hvis man ikke spiser andet end NUPO, er det daglige kalorieindtag for kvinder på 470 kcal og for mænd 566 kcal. Det ligger inden for den zone på 450-800 kcal pr. dag, som definerer en VLCD (Very Low Calorie Diet).

Hvilke slags fibre er der i NUPO?
Vi har eksperimenteret med forskellige fibertyper og har fået det bedste resultat ved at bruge hvedefibre i de kolde drikke og ærtefibre i de varme supper. Fibrene er vigtige for fordøjelsen og mæthedsfølelsen.

Skal man spise vitaminpiller, når man lever af NUPO?
Nej, det er ikke nødvendigt. NUPO indeholder alle de vitaminer og mineraler, man har brug for – og i de rette mængder.

Kan man dyrke motion, selvom man er på NUPO-kur?
Ja, men udholdenheden vil ikke være i top på grund af det lave kulhydratindhold. Det er dog en stor fordel at dyrke motion, mens man er på en Nupo kur. Motion er sundt og fremmer fedttabet.

Undgår man sult, når man er på NUPO-kur?
Det er ret individuelt. Man føler sig typisk sulten de første par dage, men så vænner kroppen sig til den nye tilstand. Mavesækken tilpasser sig mængden af mad og efter et par dage vil kroppen have vænnet sig til mængden. Desuden indeholder Nupo pulveret fibre, som er med til at fremme mæthedsfølelsen yderligere. Det høje proteinindhold i NUPO giver også mæthed. Man kan også vælge at kombinere NUPO med almindelig mad på forskellige måder. Det giver godt nok lidt ekstra kalorier, men hvis man føler sig for sulten, når man er på ren NUPO, så kan det være en fordel at spise lidt almindelig, sund mad ved siden af. Man kan f.eks. supplere NUPO med 600 gram frugt og grønt om dagen.

Tager man alle kiloene på igen når man stopper med Nupo?
Det er læart at vælger man at gå tilbage til den måde man levde på før, så vil kiloenene komme snigende igen. Nupo-kuren skal ses som et kickstart til et vægttab og på længere sigt så gælder det om at man får ændret sine kostvaner. One meal serien kan med fordel bruges på længere sigt. Serien består af en række barer og shakes der fungere som måltidserstatninger. Disse kan bruges til at erstatte 1-2 af hovedmåltiderne.

Er der risiko for et stort tab af muskelmasse ved brug af NUPO kur?
NUPO har et proteinindhold, som modvirker for stort tab af muskelmasse.

Er der bivirkninger forbundet med brugen af NUPO?
Hvis man er på pulverkur i lang tid, kan der opstå enkelte, lette bivirkninger såsom forstoppelse, svimmelhed og kuldskærhed. Man bør derfor højest være på NUPO 8 uger ad gangen.

Kan alle bruge NUPO?
Hvis man tager vanddrivende medicin eller lider af diabetes (sukkersyge), bør man rådføre sig med sin læge, før man begynder på en Nupo kur. Gravide, ammende, børn, unge i voksealderen og ældre bør ikke bruge NUPO som eneste kost. De bør først rådføre sig med egen læge om at supplere NUPO med almindelig sund kost.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.