Nupo FAQ

Skrevet af
kvinde måler sin talje med lyserødt målebånd

I denne FAQ får du svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om Nupo slankepulver og de produkter, der indgår i NUPO's Very Low Calorie Diet. Du kan blive klogere på forbrænding, motion og sult i forbindelse med brug af Nupo-produkter.


Hvor meget kan man forvente at tabe sig om ugen med NUPO?

En diæt med Nupo som eneste føde giver et gennemsnitligt vægttab på 1,5 - 1,7 kg pr. uge.


Hvor mange kalorier får man om dagen med NUPO?

Hvis du erstatter samtlige måltider med alle 6 Nupo Diet Shakes, vil du tilsammen have et indtag på max 800 kalorier pr dag. Det ligger inden for den zone på 450-800 kcal pr. dag, som definerer en VLCD (Very Low Calorie Diet). Der er lidt forskel på kalorieindholdet i fx shakes og pulver.


Hvad betyder VLCD?

VLCD står for Very Low Calorie Diet.


kvinde jubler over sin vægt med24

Hvilke slags fibre er der i NUPO?

Der er eksperimenteret med forskellige fibertyper under udviklingen af NUPO's produkter, og man har fået det bedste resultat ved at bruge hvedefibre i de kolde drikke og ærtefibre i de varme supper. Fibrene er vigtige for fordøjelsen og mæthedsfølelsen.


Skal man spise vitaminpiller, når man lever af NUPO?

Nej, det er ikke nødvendigt at spise vitaminpiller samtidig med NUPO. NUPO indeholder alle de vitaminer og mineraler, du har brug for – og i de rette mængder.


Kan man dyrke motion, selvom man er på NUPO-kur?

Ja, men din udholdenhed vil ikke være i top på grund af det lave kulhydratindhold. Det er dog en stor fordel at dyrke motion, mens du er på en Nupo kur, fordi motion er sundt og fremmer fedttabet.


Går forbrændingen i stå, når man spiser Nupo?

Nej, din forbrænding kommer ikke til at gå i stå, hvis du kun spiser Nupo. Det skyldes til dels produkternes sammensætning af forskellige næringsstoffer og fibre, samt det faktum, at du på en Nupo-kur skal spise seks breve (á 32 gram) af vores Nupo Diet-pulver per dag. De mange små måltider i løbet af dagen er bedre til at vedligeholde din forbrænding, end få store måltider på en dag.


Undgår man sult, når man er på NUPO-kur?

Det er ret individuelt, hvor sulten man er på en NUPO-kur. Mange føler sig typisk sulten de første par dage, men så vænner kroppen sig til den nye tilstand. Mavesækken tilpasser sig mængden af mad og efter et par dage vil kroppen have vænnet sig til mængden. Desuden indeholder Nupo pulveret fibre, som er med til at fremme mæthedsfølelsen yderligere. Det høje proteinindhold i NUPO giver også mæthed. Man kan også vælge at kombinere NUPO med almindelig mad på forskellige måder. Det giver godt nok lidt ekstra kalorier, men hvis man føler sig for sulten, når man er på ren NUPO, så kan det være en fordel at spise lidt almindelig, sund mad ved siden af. Man kan f.eks. supplere NUPO med 600 gram frugt og grønt om dagen.


Er der risiko for et stort tab af muskelmasse ved brug af NUPO kur?

NUPO har et proteinindhold, som modvirker for stort tab af muskelmasse. De fleste kan dog ikke undgå at miste muskelmasse, når de ligger i så stort et kalorieunderskud.


Tager man alle kiloene på igen når man stopper med Nupo?

Det er klart, at vælger man at gå tilbage til den måde man levede på før, så vil kiloene komme snigende igen. Nupo-kuren skal ses som et kickstart til et vægttab og på længere sigt gælder det om at få ændret sine kostvaner. One meal serien kan med fordel bruges på længere sigt. Serien består af en række barer og shakes, der fungerer som måltidserstatninger. Disse kan bruges til at erstatte 1-2 af hovedmåltiderne.


Er der bivirkninger forbundet med brugen af NUPO?

Nupo har udvalgt aktive ingredienser fra naturens egne kilder, som har en positiv effekt på dig og din krop. Ingen af ingredienserne er forbundet med bivirkninger.


Kan alle bruge NUPO?

Hvis man tager vanddrivende medicin eller lider af diabetes (sukkersyge), bør man rådføre sig med sin læge, før man begynder på en Nupo kur. Gravide, ammende, børn, unge i voksealderen og ældre bør ikke bruge NUPO som eneste kost. De bør først rådføre sig med egen læge om at supplere NUPO med almindelig sund kost.


Hvordan stopper man med Nupo-kuren, når man har tabt sig det, man ønsker?

Man kan med fordel fortsætte det gode måltidsmønster med seks måltider per dag. Det kan anbefales, at der spises tre hovedmåltider (morgen, middag og aften), hvor der er fokus på at spise efter tallerkenmodellen* og prioriterer at spise en masse grove grøntsager og magert kød.
Det kan også være en god idé, at spise nogle kaloriefattige mellemmåltider i løbet af dagen for at holde blodsukkeret stabilt, samt at opretholde forbrændingen med de seks måltider om dagen. Et mellemmåltid kunne f.eks. være en håndfuld mandler eller et par gulerødder. Der kan med fordel også prøves nogle af de andre produkter som fx. One Meal-serien eller Protein Bites

One Meal-serien består af en række måltidserstatninger, som kan bruges til at erstatte 1-2 af de daglige hovedmåltider. Protein Bites er barer, som kan bruges som et protein- og fiberrigt mellemmåltid og de findes i to varianter: Nupo Snack Bite Chocolate Break og Nupo Protein Bite Chocolate.

*Tallerkenmodellen er en term man bruger, når man snakker om den anbefalede fordeling af kulhydrater, proteiner og fedt på ens middagstallerken.Vil du læsere mere om Nupo?

Selvom om du måske har fået svar på dine bekymringer eller spørgsmål angående Nupo, kan du godt have behov for at læse endnu mere om alle de spændende produkter. I nedenstående artikler kan du blive meget klogere på Nupo - både som kur og måltidserstatning.

• Guide til brug af Nupo
• Bliv klogere på Nupo Slim Boost
• Sådan kommer du godt i gang med Nupo

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.