Nupo


Nupo slankepulver er uden sammenligning det mest populære slankemiddel i Danmark. De mest solgte smagsvarianter er kakao, jordbær og caffe latte, som er i større pakninger - de såkaldte Nupo kæmpekøb. Sortimenter er stødt blevet udvidet til også at omfatte Nupo Barer, Nupo Shakes, Nupo Supper og meget mere. Læs mere om Nupo her.

Nupo FAQ | Guide til brug af NupoSådan kommer du godt i gang med Nupo | Bliv klogere på Nupo Slim Boost

48 Produkt(er)

Kickstart dit vægttab med Nupo

Selvom du i dag finder et væld af Nupo slankeprodukter i både flydende og fast form, er Nupo slankepulver uden sammenligning det mest populære slankemiddel i Danmark. Nupo pulver har en lang historie og er et af de mest veldokumenterede måltidserstatninger i verden.

Nupo blev udviklet af den ledende fedmeforsker på Hvidovre hospital, Dr. Flemming Quaade, i starten af 80'erne. Idéen om slankekur som en positiv oplevelse blev dannet sammen med civilingeniøren Oluf Mørk, der allerede i slutningen af 1970'erne havde fået ideén til den ideelle slankekur. Denne slankekur skulle bestå af mad, som var forbudt under andre slankekure, og som samtidig kunne give kroppen alle de næringsstoffer, den havde brug for. De to mænds visioner og idéer resulterede i, at det første Nupo-produkt så dagens lys i 1981.

Slankekur baseret på forskning og kliniske forsøg

En af grundpillerne for brandet har altid været, at Nupo skal være bygget på videnskabelig forskning og kliniske forsøg. Nupo tilbyder diæt produkter til dig, som ønsker at kickstarte dit vægttab eller blot ønsker hjælp til at bibeholde en stabil vægt. Alle Nupos produkter således spækket med næringsstoffer, så din krop ikke kommer til at mangle noget.


Gode råd til vægttab

På papiret lyder det at tabe sig meget simpelt: Du skal spise færre kalorier, end du forbrænder. Desværre er det nemmere sagt end gjort, da det at være i kalorieunderskud kan kræve en del af dig mentalt. Der findes ingen let genvej, hvor du ved hjælp af piller og alt muligt andet kan tabe dig, mens du spiser det samme som du plejer.

Det kræver en målrettet indsats og en ændring i livsstilen at tabe sig. Selvom det kan være hårdt at være på kur, er den største udfordring næsten den efterfølgende tid, hvor du skal ændre din kost markant. En slankekur er nemlig formålsløs, hvis du ikke lægger din livsstil om efterfølgende. 

Det er derfor en god idé at have en både støtte og opbakning fra familie eller venner under dit vægttab. Har du nogle, som hepper på dig, vil din motivation måske også være større. Det er desuden fantastisk at have folk ved din side, som kan hjælpe dig og snakke med dig om de tanker og problemstillinger, du har. Det er desuden vigtigt, at du vælger en metode til vægttab, der passer til netop dig og dit liv. Gå på den kur, som du bedst kan lide og som du tror, at du kan gennemføre.

Nupo Diet - få hjælp til et varigt vægttab

Formålet med Nupo Diet er at skabe den mest effektive og ansvarlige slankekur for dig, som gerne vil kickstarte dit vægttab. Nupo Diet består af en VLCD-Diæt*, hvor du drikker 6 daglige Diet Shakes, som giver din krop alle de nødvendige næringsstoffer, samtidig med at du kun indtager max 800 kcal om dagen. På grund af det store kalorieunderskud anbefales det, at du kun bruger Nupo Diet i op til 3 uger, inden du går over til normal kost igen. 

Med Nupo Diet får du:  

  • En simpel kur, som er let at gå til. Du får 6 måltider om dagen, som kan erstatte al din kost
  • En komplet kur, med garanti for korrekt nærringssammensætning
  • En sikker og pålidelig kur, som bygger på 35 års kliniske studier
  • Måltider som kan tilberedes på to minutter

Med slankeprodukter fra Nupo får du hjælp til at kickstarte dit vægttab samtidig med, at din krop får de næringsstoffer, som den har brug for. Udover at benytte de mange gode produkter fra Nupo Diet Shake under dit vægttab, kan du efterfølgende stadig holde styr på dit indtag af kalorier med produkter fra Nupo.

Det er nemlig vigtigt at holde dit daglige kalorieindtag på et fornuftigt niveau efter slankekuren, så du ikke tager de tabte kilo på igen. Med de velsmagende og næringsrige Nupo barer kan du nemmere holde styr på dine kalorier, da hver bar kan indgå i stedet for et måltid og maksimalt indeholder 221 kalorier. 

* VLCD står for Very Low-Calorie Diet


Kom godt i gang med Nupo

Er det første gang, at du skal prøve Nupos produkter, kan det være forvirrende at finde hoved og hale i de mange produkter og smagsvarianter. Heldigvis har Nupo gjort det nemt for dig! Den lækre Nupo Startpakke indeholder 1 stk. af mange forskellige produkter. På den måde kan du finde dine favoritter, så du kan købe ind til din Nupo diæt.

Du kan også se alle Nupo Start- og tilbudspakker, så du nemt kan købe dine yndlingsvarianter af bl.a. Diet Shake til en god pris. Investerer du en variant af Nupo Diet Shake som Kæmpekøb eller Megakøb, får du kalorielette shakes til en eller flere uger.


Hold dit vægttab ved lige med Nupo One Meal

Det er som sagt vigtigt, at du lægger din kost om efter et vægttab ved hjælp af en Nupo kur, da et varigt vægttab er en livsstilsændring. Der er chance for, at du tager de tabte kilo på igen, hvis du fortsætter, som du gjorde før din Nupo kur. Synes du det er svært at lægge hele kosten om på én gang, så er der hjælp at hente hos Nupo One Meal-serien. 

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, og kan erstatte enten morgenmad, frokost eller aftensmad. Produkterne fås i form af en drikkeklar shake eller en bar i flere smagsvarianter, så du kan finde det produkt, der passer dig bedst. De fantastiske Nupo One Meal's indeholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer, du har brug for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielet måltid, så det er nemt for dig at reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag. 

Nupo One Meal +Prime

Du kan også prøve måltidserstatningen Nupo One Meal +Prime. Denne serie af måltidserstaninger har lidt mere at byde på end lignende produkter på markedet. Der er ingen tilsat sukker i produkterne og der er ikke gået på kompromis med smagen, selvom de forskellige produkter kun indeholder cirka 200 kalorier pr styk. Prøv eventuelt det veganske Nupo-pulver som måltidserstatning!

Lyst til en snack? Prøv Nupo Protein Bite

I løbet af dagen kan trangen til en lækker snack komme snigende. Det kan være svært at modstå en chokoladebar, når lysten til noget usundt tager over. Du kan heldigvis nyde Nupo Protein Bite og stille den lille sult - helt uden dårlig samvittighed. De kalorielette Bites er perfekte inden træningen, når du bliver lækkersulten eller som et lille mellemåltid. 


Nupo Slim Boost - supplement til den kalorielette kost

Har du brug for hjælp til at holde dit vægttab vedlige efter, at du har afsluttet din slankekur med Nupo, du benytte Nupo SLim Boost. Du opnår de bedste resultater med Nupo Slimboost ved at lade produkterne indgå i en sund, varierende og kalorielet kost. Du kan sagtens kombinere dem med Nupos mange kost- og måltidserstatningsprodukter. Nupo Slim Boost består af 4 slankekosttilskud:

  • FILL MY TUMMY
  • BURN MY FAT
  • FAT BINDER
  • CALORIE FIGHTER

Du kan blive meget klogere på Nupo Slim Boost her, hvor du også kan læse mere om de 4 varianter.


Køb Nupo hos Med24.dk

Hos Med24 kan du altid opnå gratis fragt, og finde gode tilbud på produkter fra Nupo. Vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din bestilling, og komme i gang med din Nupo kur så hurtigt som muligt. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.