Nupo pulver på tilbud


Nupo slankepulver er uden sammenligning det mest populære slankemiddel i Danmark. Nupo pulver har en lang historie og er et af de mest veldokumenterede måltidserstatninger i verden. De mest solgte smagsvarianter er kakao, jordbær og caffe latte, som er i større pakninger - de såkaldte Nupo kæmpekøb. Læs mere om Nupo her.

Sådan kommer du godt i gang med Nupo!

Kickstart dit vægttab med Nupo

Nupo slankepulver er uden sammenligning det mest populære slankemiddel i Danmark. Nupo pulver har en lang historie og er et af de mest veldokumenterede måltidserstatninger i verden. 

Nupo blev udviklet af den ledende fedmeforsker Dr. Flemming Quaade, på Hvidovre hospital i 1981. Nupo tilbyder diæt produkter til dig, som ønsker at kickstarte dit vægttab, eller blot ønsker hjælp til at bibeholde en stabil vægt.

En af grundpillerne har altid været at Nupo skal være bygget på videnskabelig forskning, og kliniske forsøg. Ideen med Nupo er, at gøre slankekuren til en positiv oplevelse. I slutningen af 1970’erne fik civilingeniøren Oluf Mørk ideen til den ideelle slankekur, hvor man kunne spise det, som var forbudt under andre slankekure, og samtidig give kroppen de næringsstoffer den har brug for, men med et minimalt indtag af kalorier. For at gøre denne ide til virkelighed, indledte han et samarbejde med førende ernæringsforskere, og sådan opstod Nupo.

Gode råd til vægttab

Den vigtigste faktor for et vægttab er at spise færre kalorier, end du forbrænder. 
Der findes ingen let genvej hvor du ved hjælp af piller og alt muligt andet kan tabe dig, mens du spiser det samme som du plejer. Det kræver en målrettet indsats og en ændring i livsstilen at tabe sig, og bevare vægttabet. Det er derfor en god ide at have en god støtte, enten i form af familie eller venner under dit vægttab, som kan hjælpe dig og snakke med dig om de tanker og problemstillinger du har. Det er vigtigt at vælge en metode der passer til dig og som du nyder, og det er vigtigt at du vælger en metode der er sund for din krop.

Med slankeprodukter fra Nupo får du hjælp til at kickstarte dit vægttab, samtidig med at din krop får de næringsstoffer, som den har brug for. Læs vores guide til brug af Nupo, hvor du kan finde en masse information omkring hvordan du kan sammensætte din Nupokur af Nupos mange forskellige produkter.

Kom godt i gang med Nupo

En slankekur fungerer bedst, hvis du kan lide de produkter du bruger, for at gøre det let for dig at finde den smagsvariant du bedst kan lide, har Nupo lavet en startpakke som indeholder 1 stk. af flere forskellige produkter og smagsvarianter. 

Nupo har også øvrige startpakker som indeholder alt det du har brug for, for at komme godt i gang med dit vægttab. 

Nupo Diet

Formålet med Nupo Diet er at skabe den mest effektive og ansvarlige slankekur for dig, som gerne vil kickstarte dit vægttab.

Nupo Diet består af en VLCD-Diæt*, hvor du drikker 6 daglige Diet Shakes, som giver din krop alle de nødvendige næringsstoffer, samtidig med at du kun indtager max 800 kcal om dagen.

Med Nupo Diet får du:

  • En simpel kur, som er let at gå til. Du får 6 måltider om dagen, som kan erstatte al din kost
  • En komplet kur, med garanti for korrekt nærringssammensætning
  • En sikker og pålidelig kur, som bygger på 35 års kliniske studier
  • Måltider som kan tilberedes på to minutter

Det anbefales at du kun bruger Nupo Diet i op til 3 uger, inden du går over til normal kost igen.
Vi har sammensat en stor startpakke som giver dig mulighed for at få den bedste start på dit vægttab. Pakken indeholder produkter til 12 dage.

*VLCD står for Very Low-Calorie Diet

Hold dit vægttab ved lige

Det er vigtigt, at du lægger din kost om efter et vægttab ved hjælp af en Nupo kur, da et varigt vægttab er en livsstils ændring, og der er chance for at du tager de tabte kilo på igen, hvis du fortsætter som du gjorde før din Nupo kur. Synes du det er svært at lægge hele kosten om på én gang, så er der hjælp at hente hos Nupo One Meal serien. 

Nupo One Meal fungerer som en måltidserstatning, og kan erstatte enten morgenmad, frokost eller aftensmad, i form af en drikkeklar shake eller en bar i flere smagsvarianter, så du kan finde det produkt der passer dig bedst.

Nupo One Meal indeholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer som du har brug for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielet måltid, for at gøre det nemt for dig, at reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag.

Find svar på de mest stillede spørgsmål her.

Kom godt i gang med din Nupo kur ved at klikke her. 

Hos Med24 kan du altid opnå gratis fragt, og finde gode tilbud på produkter fra Nupo. Vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din bestilling, og komme i gang med din Nupo kur så hurtigt som muligt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.