Nupo One Meal

Nupo One Meal fungerer som måltidserstatning for et af dagens tre hovedmåltider. Mange er glade for at snuppe en Nupo bar med i tasken, så de nemt kan spise frokost på farten. De lækre barer findes i et væld af forskellige varianter - så der er noget for enhver smag! Læs mere om Nupo One Meal.

Nupo FAQ | Guide til brug af Nupo | Kom godt i gang med Nupo | Alt om Nupo Slimboost

8 Produkt(er)

Hvad er Nupo One Meal?

Hvis du blot ønsker at erstatte nogle af dine måltider med Nupo, kan du vælge at benytte en eller flere Nupo One Meal-produkterne. Nupo One Meal er en serie bestående af barer, som kan erstatte et eller flere hovedmåltider, såsom morgenmad, frokost eller aftensmad. 

Produkterne indeholder alle de proteiner, fibre, vitaminer og mineraler din krop har brug for i et måltid. Har du gennemført en slankekur og vil du holde styr på dine kalorier efterfølgende? De lækre barer er perfekte som måltidserstatning, hvis du gerne vil blive bedre til at kontrollere dit daglige indtag af kalorier.

Nupo One meal produkterne er kalorielette og indeholder ca. 200 kcal. De er derfor velegnet til dig som gerne vil vedligeholde din vægt. En anden fordel ved Nupo One Meal er, at produkterne er lette at gå til. Du skal ikke bruge tid på tilberedning eller på planlægning af dine måltider. One Meal-produkterne er derfor ideelle at have med på farten. Uanset hvilke smage du er til, kan du finde en favorit mellem Nupos mange varianter.


Vedligehold dit vægttab med Nupo One Meal

Har du brugt en Nupo kur til at tabe dig? Det kan være en udfordring at vende tilbage til almindelig mad efter en slankekur og mange mister både kontrol og overblik over det daglige kalorieindtag. Heldigvis kan Nupo One Meal hjælpe dig med en ny livsstil efter endt slankekur. Når du begynder på din sunde og varierede kost efter Nupo kuren, kan du med fordel erstatte et hovedmåltid med en af Nupo barerne. 

På den måde skal du planlægge færre måltider og du kan nemmere kontrollere, at du ikke tager de tabte kilo på igen. Bekymringerne om en afbalanceret og perfekt tilrettelagt kost bliver desuden mindre med Nupo One Meal. Barernes høje indhold af fibre, proteiner, mineraler og vitaminer giver dig alle de næringsstoffer, du skal have i et hovedmåltid.

Få hjælp til at holde vægten med Nupo Slim Boost

Efter din Nupo-kur kan du også benytte slankekosttilskud for at holde vægten. Nupos egne tilskud, Nupo Slim Boost, kan bruges som et supplement til en sund, varieret og kalorielet kost. Kosttilskuddene fås i 5 forskellige udgaver, der både kan booste din forbrænding, øge din mæthedsfornemmelse og meget mere!


Nupo One Meal produkter

Nupo One Meal har en lang række produkter i mange forskellige smagsvarianter. De er ideelle at have med på farten, eller når du vil have en nem løsning til dit måltid.

Barerne fås i smagsvarianterne: 

  • Chokolade
  • Chokolade-mint
  • Brownie crunch
  • Toffee crunch
  • Karamel
  • Lemon crunch

Vil du gerne prøve Nupo One Meal Shakes? Nupo har lanceret en ny og forbedret udgave af de tidligere Nupo One Meal shakes under den nye serie Nupo One Meal +Prime. Disse shakes smager godt og er fyldt til randen med fantastiske næringsstoffer. Faktisk er indeholder alle produkterne i Nupo One Meal +Prime-serien op til 70% mindre sukker, 30% mere protein og 400% højere fiberindhold sammenlignet med andre måltidserstatninger.

Vegansk pulver til måltidserstatning

Er du veganer eller vegetar? Hos Nupo One Meal +Prime finder du vegansk pulver til måltidserstatning, så du nemt kan lave dine egne, lækre shakes. Udskifter du to af dagens hovedmåltider i en energireduceret kost med pulveret, kan det bidrage til dit samlede vægttab. Pulveret indeholder cirka 200 kalorier pr. potion, så du kan nemt holde dig i kalorieunderskud,


Med Nupo One meal får du:

  • Et velsmagende måltid af høj kvalitet
  • En praktisk løsning, du altid nemt kan have ved hånden
  • Et nærende måltid til enhver situation
  • Et næringsmæssigt korrekt sammensat måltid

Køb Nupo One Meal billigt hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af Nupo - både til måltidserstatning og til slankekur. Du kan se alle Nupos produkter her eller læse mere om Diæt & Vægttab. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage for at sikre, at dine Nupo-produkter når hurtigt frem til dig. 

pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.