Nupo one meal

Nupo One Meal fungerer som måltidserstatning for enten morgenmad, frokost eller aftensmad og består af enten en drikkeklar shake eller en bar. Både shake og bar findes i flere velsmagende varianter - så der er noget for enhver smag.

Nupo One Meal indeholder alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer som du har brug for i et hovedmåltid. Du får samtidig et kalorielet måltid så det er nemt at reducere eller kontrollere dit daglige kalorieindtag. Læs mere her.

Hvad er Nupo One meal?

Hvis du blot ønsker at erstatte nogle af dine måltider med Nupo, kan du vælge Nupo One meal produkterne. Nupo One meal er en serie bestående af barer og færdig blandede shakes, som kan erstatte et eller flere hovedmåltider, såsom morgenmad, frokost eller aftensmad. Produkterne indeholder alle de proteiner, fibre, vitaminer og mineraler som din krop har brug for i et måltid.
Nupo One meal produkterne er kalorielette og indeholder ca. 200 kcal, de er derfor velegnet til dig som gerne vil vedligeholde din vægt.

Nupo One meal produkterne er lette at gå til og kræver ingen forberedelse, de er derfor ideelle at have med på farten, eller som måltidserstatning i en travl hverdag. Der findes flere forskellige smagsvarianter, af både barerne og de færdigblandede shakes.

Vedligehold dit vægttab

Nupo One Meal kan bruges i forbindelse med at vedligeholde det vægttab som du har opnået, ved hjælp af en Nupo kur. Nupo One meal produkterne kan dog også bruges, hvis du blot ønsker at få mere kontrol over din vægt. Der er vigtigt at du efter endt Nupo kur, lægger din kost om, for at undgå at tage de tabte kilo på igen. Hvis du synes, at det er svært at ændre hele din kost på en gang, så er Nupo One Meal en ideel hjælp. One Meal kan som sagt erstatte ét eller flere hovedmåltider om dagen, med et lavt indhold af kalorier.
Nupo One Meal produkterne indeholder desuden alle de fibre, proteiner, mineraler og vitaminer som din krop har brug for.

Nupo One Meal produkter

Nupo One Meal har en lang række forskellige produkter, i forskellige smagsvarianter.
One Meal shakes er en nem og lækker løsning. Der kræves ingen forberedelse, fordi shaken allerede er blandet og klar til at drikke. Nupo shake fås i forskellige smagsvarianter, blandt andet kakao, caffe latte, vanilje og banan, samt blåbær og hindbær.

Nupo barerne fås i mange forskellige smagsvarianter, og er ideelle at have med på farten, eller når du vil have en nem løsning til dit måltid. 
Barerne fås i smagsvarianterne: 

 • Chokolade
 • Chokolade-mint
 • Hasselnød
 • Brownie crunch
 • Toffee crunch
 • Karamel
 • Lemon crunch

Med Nupo One meal får du:

 • Et velsmagende måltid af høj kvalitet
 • En praktisk løsning, du altid nemt kan have ved hånden
 • Et nærende måltid til enhver situation
 • Et næringsmæssigt korrekt sammensat måltid

Hos Med24 kan du altid opnå gratis fragt. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.