Nupo Pulver

Nupo Pulver

Nupo kæmpekøb pulverNupo Pulver er et meget brugt slankepulver, der er godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen som fuldkost, dvs. erstatning af hele kosten. De forskellige smagsvarianter giver afveksling i Nupo kuren og som fuldkosterstatning indeholder pulveret alle de næringsstoffer, som kroppen har behov for, så du kan få et effektivt vægttab.

Nupo Pulver fås som Nupo Classic, 4 forskellige slags kolde shakes - Kakao, Jordbær, Caffe Latte og Mango Vanilla i pakker med 12 portioner. Shaken tilberedes ved at komme Nupo pulveret i en shaker med koldt vand og dernæst ryste shakeren grundigt. Bagefter kan man blende blandingen sammen med isterninger. Shakens kalorieindhold er kun ca. 100 kcal. 
Nupo pulver i varianterne Kakao, Jordbær og Caffe Latte fås endvidere som kæmpekøb – i store økonomiske pakker med 42 portioner.

Nupo pulver hører til gruppen Very Low Calorie Diet (VLCD), da den er meget kaloriefattig (under 800 kcal pr. dag). Nupo pulver er i dag verdens bedst dokumenterede VLCD diætpulver. Dokumentationen for såvel effekt som sikkerhed vurderes som meget tilfredsstillende.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.