Nupo Shake

Nupo drikkeklar shakes

Nupo shakes er en del af One Meal serien. Med de færdigblandede shakes fra Nupo, får du et nemt, lækkert og kalorielet alternativ til et hovedmåltid. Med en shake kan du nemlig erstatte et eller flere af dagens hovedmåltider, det kan være morgenmad, frokost eller aftensmad. 

Hvad er Nupo One meal?

Hvis du blot ønsker at erstatte nogen af dine måltider med Nupo, kan du vælge Nupo One meal produkterne. Nupo One meal er en serie bestående af barer og færdig blandede shakes, som kan erstatte et eller flere hovedmåltider, såsom morgenmad, frokost eller aftensmad. Produkterne indeholder alle de proteiner, fibre, vitaminer og mineraler som din krop har brug for i et måltid.
Nupo One meal produkterne er kalorielette og indeholder ca. 200 kcal, de er derfor velegnet til dig som gerne vil vedligeholde din vægt, i det de kan erstatte et måltid.

De forskellige smagsvarianter

Nupo One Meal shake – Kakao 
Denne variant har en lækker og fyldig konsistens med en skøn smag af chokolade. Shaken indeholder 330 ml og 201 kcal. 

Nupo One Meal shake – Caffe latte
Denne variant har en lækker og fyldig konsistens, der kombinerer smagen af caffe latte med et strejf af sød karamelsmag. Shaken indeholder 330 ml og 201 kcal.

Nupo One Meal shake – Vanilje og banan
Denne variant har en mild smag af banan, kombineret med sødmen fra vaniljearomaen.  

Nupo One Meal shake – Strawberry
Denne variant med jordbær er en lækker cremet, luksus måltidserstatningsshake til vægttab og vægtkontrol – helt uden tilsat
sukker. Shaken indeholder 330 ml og 202 kcal. 


Hos Med24 kan du altid opnå gratis fragt. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.