Nupo Shake

Se det store udvalg af Nupo Shakes her! De mange, lækre smagsvarianter gør det nemt at erstatte et hovedmåltid med en af Nupo One Meals-måltidserstatninger, så du kan reducere dit daglige kalorieindtag. Find din yndlingssmag og få hjælp til at kontrollere eller vedligeholde dit vægttab. Læs mere om Nupo Shakes her!

Bliv klogere på Nupo med vores mange artikler: Nupo FAQ | Nupo Slim Boost | Guide til Nupo | Kom godt i gang med Nupo

15 Produkt(er)

Nupo drikkeklar shakes

Nupo shakes er en del af One Meal +Prime-serien. Med de færdigblandede shakes fra Nupo får du et nemt, lækkert og kalorielet alternativ til et hovedmåltid. Du kan nemlig erstatte et eller flere af dagens hovedmåltider - alt efter hvad der passer dig bedst. Produkterne indeholder indeholder proteiner, fibre, vitaminer og mineraler.

Det bliver med andre ord ikke nemmere at få et næringsrigt og kaloriefattigt måltid. Du kan nemt have en eller flere af de lækre shakes med på farten, så du ikke kommer til at købe både dyrt og usundt mad i løbet dagen. Melder den lille sult sig alligevel, kan du med god samvittighed nyde en Nupo Protein Bite med cirka 100 kalorier i.

Kalorier i Nupo Shakes

Nupo One Meal-produkterne er kalorielette og indeholder ca. 200 kcal. De er derfor velegnet til dig som gerne vil vedligeholde din vægt eller som vil i kalorieunderskud. 


Nupo Shake smagsvarianter

Nupo One Meal shake – Kakao: Denne variant har en skøn og behaglig konsistens med en dejlig smag af chokolade. Shaken indeholder 330 ml og 201 kcal. 

Nupo One Meal shake – Caffe latte: Denne variant har en lækker og fyldig konsistens, der kombinerer smagen af caffe latte med et strejf af sød karamel. Shaken indeholder 330 ml og 201 kcal.

Nupo One Meal shake – Vanilje og banan: Denne variant har en blid smag af banan, kombineret med sødmen fra vaniljearomaen. Shaken indeholder 330 ml og indeholder 205 kalorier.

Nupo One Meal shake – Strawberry: Denne variant med jordbær er en lækker cremet, luksus måltidserstatningsshake til vægttab og vægtkontrol – helt uden tilsat sukker. Shaken indeholder 330 ml og 202 kcal. 


Nupo Shakes eller Nupo Diet Shake?

I Nupos store univers af slankekure og måltidserstatninger finder du både Nupo Shakes og Nupo Diet Shakes. Disse to produktlinjer kan være forvirrende på grund af de enslydende navne, men der er faktisk stor forskel på produkterne i disse to serier.

Nupo Shakes er dem, du finder på denne side. De er en del af Nupo One Meal-serien og er udviklet til at erstatte et eller flere hovedmåltider. Nupo Shakes er altså ikke velegnet til fuldkosterstatning, men skal derimod indgå i en varieret og kalorielet kost.

Nupo Diet Shakes er en del af Nupos slankekur. Disse produkter består af Nupo pulver til shakes og supper, som erstatter din almindelig mad fuldstændig. Nupo Diet Shakes er en VLCD-kur, hvor du kommer i et stort kalorieunderskud flere uger i træk. Følger du Nupo-kuren vil du indtage mellem 700-1000 kalorier om dagen.

Kuren er klinisk testet og er kendt som en effektiv slankekur. Der findes et væld af forskellige smagsvarianter, og du kan med fordel prøve dem alle i Nupos Startpakke. På den måde kan du finde din favorit inden, du begynder på din Nupo-kur.


Køb Nupo billigt og nemt hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af Nupo. Du finder både Nupo Barer, Nupo Pulver, Nupo One Meal og mange flere produktlinjer til rigtig gode priser. Vi har fri fragt over 200 kr., så du kan altid opnå gratis fragt på Nupo. Vi pakker, sender og leverer alle ugens 7 dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.