Barer Shake Færdigretter Nupo Pakketilbud og Startpakker Pulver - slankepulver Supper Udstyr Øvrige slankeprodukter

Slankeprodukter

Slankepulver, Nupo, Nutrilett m.m.

Er du på slankekur eller har du planer om et vægttab? Hos Med24.dk finder du flere slankeprodukter og slankemidler - bl.a. barer, shakes, færdigretter, pulver, supper og slankekosttilskud. Se det store udvalg af Nutrilett, Noka, New Nordic og Nupo til gode priser!  

Alt om slankekur & vægttab | Slankekosttilskud | MåltiderstatningNupo | BMI beregner

103 Produkt(er)

Alt om slankekur & vægttab

Har du taget beslutningen om at tabe dig, kan det nærmest ikke gå hurtigt nok. Et varigt vægttab kan ofte være en langsommelig affære, hvor du skal arbejde med dig selv og din tålmodighed. Der findes ingen mirakelmidler, som du kan tage, uden at behøve at ændre din kost og livsstil. Den simple regel, når det kommer til vægttab, er, at du skal indtage færre kalorier, end du forbrænder. 

Der findes mange metoder til at opnå kalorieunderskud. Nogle spiser det samme som altid i mindre portioner, mens andre fuldstændig ændrer livsstil. Sidstnævnte er oftest den mest holdbare, hvor du vil se ændringer i tallet på vægten og mærke et øget velvære i hverdagen. 

Sådan hjælper slankeprodukter dig i din slankekur

Slankeprodukter kan give dig en god start på din livsstilændring og hjælpe dig til et effektivt vægttab på kortest mulig tid. Med slankeprodukter menes både slankekosttilskud, måltids- og fuldkosterstatninger samt kaloriefattige færdigretter og udstyr til din slankekur. Benytter du slankeprodukter som et led i en slankekur, er det nemmere at lægge i et større kalorieunderskud med en tilrettelagt kur, hvor du ikke hele tiden skal tage stilling til din mad.  

Slankemidler kan indgå som supplement i en varieret og kalorielet kost, hvor du udskifter et måltid med et slankeprodukt. Du kan også gå på en slankekur, hvor du udelukkende spiser slankeprodukter for at et lavere, dagligt kalorieindtag. Mulighederne er mange og det er op til dig at bestemme, hvilke metoder, der passer dig bedst. 


Slankekosttilskud - Få hjælp til den slanke linje

Når du spiser færre kalorier på en slankekur, kan din krop få brug for flere vitaminer, mineraler mm. Derfor finder du et bredt udvalg af slankekosttilskud, der kan give dig de nødvendige næringsstoffer.


Du kan se Alle billige kosttilskud eller finde kosttilskud særligt til Den Slanke Linje. Er du veganer eller vegetar, kan du også finde flere veganske kosttilskud. Du får det optimale ud af kosttilskud, hvis du følger anbefalingerne for det enkelte produkt. Mange skal indtages i forbindelse med en kaloriereduceret kost før, at du får gavn af de mange egenskaber. 


Måltidsbarer - nem mad på farten

En diæt bar er en af de nemmeste måder at erstatte et hovedmåltid med slankemad. Du kan smide en i tasken om morgen, så du hurtig kan få stillet sulten i løbet af dagen. Du finder lækre barer med smag af bl.a.

  • Chokolade
  • Karamel
  • Lemon
  • Toffee
  • Brownie

Færdigretter - gør det nemt at være på diæt!

Selvom mange er vilde med barer og shakes som alternativ til et hovedmåltid, er du måske mere til klassiske retter med smage, som du kender fra din egen madlavning. De lækre og kalorielette Færdigretter kan være en hjælp på vejen til et varigt vægttab. 


Fuldkosterstatninger – effektive og kalorielette slankekure

I stedet for at erstatte enkelte måltider med barer, shakes eller færdigretter, kan du som alternativ erstatte alle måltider med slankemad og –produkter. Langt de fleste ønsker et hurtigt og effektivt vægttab, og dette kan blive en realitet med de klinisk testede diæter fra blandt andre Nupo. 

Nupo - slankeprodukter der virker

En af fordelene ved fuldkosterstatninger er, at du ikke selv skal måle, veje og tilberede din mad. Du skal heller ikke planlægge og udtænke en kalorielet diæt med de rette mængder af protein, vitaminer og andre næringsstoffer. 

Køb Nupo hos Med24

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af billige Nupo-produkter. Nupo kuren er efterhånden blevet kendt som en af de mest effektive slankekure, hvor mange efter få uger på Nupo ser en ændring på vægten. Blandt Nupos mange produkter finder du bl.a. de mange Nupo pulver, der kan købes i kæmpekøb. Nupos slankekosttilskud, Slim Boost, fås i 5 forskellige udgaver, der hver især kan booste dit vægttab. 

Vil du læse mere om Nupo, erfaringer med Nupo samt hvilke resultater du kan forvente af en Nupo kur, kan du læse mere på vores mange sider med Nupo. Du kan gå på opdagelse i vores artikler om Nupo, bl.a. vores guide til brug af Nupo og Nupo FAQ


Udstyr til din slankekur

Når du er i gang med et vægttab, er det motiverende at holde øje med udviklingen. Mange nøjes med at måle deres fremgang med en almindelig badevægt, men i dag kan du også købe avancerede vægte, som måler fedt eller foretager en analyse af din krop. Mærker som Tanita og Omron har skabt fantastiske produkter, du kan finde i vores kategori med Udstyr til din slankekur. Her finder du også shakers til dit Nutrilett eller Nupo pulver. 


pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.