Slankeprodukter

Slankepulver, Nupo, Nutrilett m.m.

Er du på slankekur eller har du planer om et vægttab? Hos Med24.dk finder du mange lækre og veldokumenterede slankeprodukter og slankemidler - bl.a. barer, shakes, færdigretter, pulver, supper og slankekosttilskud. Se det store udvalg af Nutrilett, Noka, New Nordic og Nupo til gode priser!  

Alt om slankekur & vægttab | Slankekosttilskud | Måltiderstatning | Fuldkosterstatning | Nupo | Kundernes favoritter 

Alt om slankekur & vægttab

Har du taget beslutningen om at tabe dig, kan det nærmest ikke gå hurtigt nok. Et varigt og sundt vægttab er dog ofte en langsommelig affære, hvor du skal arbejde med dig selv og din tålmodighed. Der findes ingen mirakelmidler, som du kan tage, uden at behøve at ændre din kost og livsstil. Den simple regel, når det kommer til vægttab, er, at du skal indtage færre kalorier, end du forbrænder. 

Der findes mange metoder til at opnå kalorieunderskud. Nogle spiser det samme som altid i mindre portioner, mens andre fuldstændig ændrer livsstil. Sidstnævnte er oftest den mest holdbare, hvor du vil se ændringer i tallet på vægten og mærke et øget velvære i hverdagen. 

Sådan hjælper slankeprodukter dig i din slankekur

Slankeprodukter kan give dig en god start på din livsstilændring og hjælpe dig til et effektivt vægttab på kortest mulig tid. Med slankeprodukter menes både slankekosttilskud, måltids- og fuldkosterstatninger samt kaloriefattige færdigretter og udstyr til din slankekur. Benytter du slankeprodukter som et led i en slankekur, vil du ofte kunne tabe dig hurtigt, da du kan komme i et større kalorieunderskud med en tilrettelagt kur, hvor du ikke hele tiden skal tage stilling til din mad.  

Slankemidler kan indgå som supplement i en varieret og kalorielet kost, hvor du udskifter et måltid med et slankeprodukt. Du kan også gå på en slankekur, hvor du udelukkende spiser slankeprodukter for at et lavere, dagligt kalorieindtag. Mulighederne er mange og det er op til dig at bestemme, hvilke metoder, der passer dig bedst. 


Slankekosttilskud - Få hjælp til den slanke linje

Når du spiser færre kalorier på en slankekur, kan din krop få brug for flere vitaminer, mineraler mm. Derfor finder du et bredt udvalg af slankekosttilskud, der kan give dig de nødvendige næringsstoffer eller have en positiv effekt på din slankekur! De mange fantastiske ingredienser kan have appetitnedsættende-egenskaber, ligesom flere booster din forbrænding eller bidrager til den normale funktion af eksempelvis leveren. 

Aktive ingredienser i slankekosttilskud

De forskellige brands bruger et væld af både naturlige og aktive ingredienser i deres slankekosttilskud. Nogle af de hyppigst benyttede ingredienser og deres egenskaber i slankekosttilskud er:

 • Kitosan: Hjælper med at binde fedt og kolesterol fra kosten i maven
 • Glucomannan: Øger mæthedsfornemmelsen og forebygger overspisning
 • Chrom: Bidrager til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau
 • Havtorn: Fremmer stofskifte og indeholder vitaminer samt omega 3, 6, 7 og 9
 • Ingefær: Hjælper med at understøtte fordøjelsen og bidrager til normal funktion i tarmkanalen
 • Cayennepeber: Bidrager til øget forbrænding
 • Koffein: Bidrager med ekstra energi

Du kan se Alle billige kosttilskud eller finde kosttilskud særligt til Den Slanke Linje. Er du veganer eller vegetar, kan du også finde flere veganske kosttilskud. Du får det optimale ud af kosttilskud, hvis du følger anbefalingerne for det enkelte produkt. Mange skal indtages i forbindelse med en kaloriereduceret kost før, at du får gavn af de mange egenskaber. 


Måltidserstatninger - gør det nemt med slankemad

Har du klaret dig igennem en slankekur og vil du gerne bevare vægten, eller vil du bare kontrollere dit daglige indtag af kalorier? Med det store udvalg af måltidserstatninger i form af barer og shakes, er det nemt at komme i kalorieunderskud. 

Måltidsbarer - nem mad på farten

En diæt bar er en af de nemmeste måder at erstatte et hovedmåltid med slankemad. Du kan smide en i tasken om morgen, så du hurtig kan få stillet sulten i løbet af dagen. Du finder lækre barer med smag af bl.a.

 • Chokolade
 • Karamel
 • Lemon
 • Toffee
 • Brownie

Nutrilett Hunger Control

Barerne fra bl.a. Nutriletts linje med Hunger Control-produkter indeholder kun cirka 200 kalorier pr bar. De lækre barer er desuden designet til at indeholde alle de mineraler, vitaminer og næringsstoffer, du har behov for i et måltid. Det samme gør sig gældende for de lækre barer fra Easis Diet, der både fås med smag af karamel, chokolade og hindbær. 

Nupo One Meal

Nupos One Meal Bar er velsmagende og kaloriefattige alternativer til et hovedmåltid. De lækre barer er fyldt med essentielle næringsstoffer, så du ikke kommer til at mangle vitaminer eller mineraler. Du kan både bruge Nupo barer til at vedligeholde dit vægttab efter en slankekur eller som led i dit vægttab. 

Færdigdrikke - smagfulde slankedrikke fra Nutrilett & Nupo

Blandt de kalorielette alternativer til et hovedmåltid finder du masser af lækre færdigdrikke - såkaldte ready to drink-produkter. Mange af de fantastiske slankedrikke er spækket med fibre, proteiner, vitaminer og mineraler, så du nemt og bekvemt kan spare på kalorierne i en hektisk hverdag. 

Nupos One Meal +Prime-serie skaber smagfulde og lækre shakes, du vil glæde dig til at drikke. One Meal +Prime indeholder op til 70% mindre sukker, 30% mere protein og et 400% højere fiberindhold end lignende måltidserstatninger. Denne serie er til dig, som ikke vil gå på kompromis med smag eller kvalitet i dit vægttab. Selvom smagen kan virke syndig, indeholder hver shake kun i omegnen af 200 kalorier hver. 

Færdigretter - gør det nemt at være på diæt!

Selvom mange er vilde med barer og shakes som alternativ til et hovedmåltid, er du måske mere til klassiske retter med smage, som du kender fra din egen madlavning. De lækre og kalorielette Færdigretter kan være en hjælp på vejen til et varigt vægttab. 

Prøv Noka’s diætudgaver af spaghetti bolognese, kyllingesuppe eller tacogryde, hvor der er knald på smagen – men ikke på kalorierne. De lækre retter kræver minimal tilberedelse og smager dejligt. Med kun cirka 200 kalorier pr. måltid er det nemt at erstatte et almindeligt hovedmåltid med en af brandets populære færdigretter! 


Fuldkosterstatninger – effektive og kalorielette slankekure

I stedet for at erstatte enkelte måltider med barer, shakes eller færdigretter, kan du som alternativ erstatte alle måltider med slankemad og –produkter. Langt de fleste ønsker et hurtigt og effektivt vægttab, og dette kan blive en realitet med de klinisk testede diæter fra blandt andre Nupo. 

Nupo - slankeprodukter der virker

En af fordelene ved fuldkosterstatninger er, at du ikke selv skal måle, veje og tilberede din mad. Du skal heller ikke planlægge og udtænke en kalorielet diæt med de rette mængder af protein, vitaminer og andre næringsstoffer. 

Det mest populære brand til vægttab og slankekure, Nupo, har i mere end 30 år udviklet effektive slankeprodukter Det særlige ved Nupos produkter er, at du på en kalorielet diæt som Nupo Diet stadig får alle de nødvendige næringsstoffer - også selvom du udelukkende spiser Nupo-produkter! 

Køb Nupo hos Med24

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af billige Nupo-produkter. Nupo kuren er efterhånden blevet kendt som en af de mest effektive slankekure, hvor mange efter få uger på Nupo ser en ændring på vægten. Blandt Nupos mange produkter finder du bl.a. de mange Nupo pulver, der kan købes som Nupo Kæmpekøb-pakninger. Nupos slankekosttilskud, Slim Boost, fås i 5 forskellige udgaver, der hver især kan booste dit vægttab. 

Vil du læse mere om Nupo, erfaringer med Nupo samt hvilke resultater du kan forvente af en Nupo kur, kan du læse mere på vores mange sider med Nupo. Du kan gå på opdagelse i vores artikler om Nupo, bl.a. vores guide til brug af Nupo og Nupo FAQ


Udstyr til din slankekur

Når du er i gang med et vægttab, er det motiverende at holde øje med udviklingen. Mange nøjes med at måle deres fremgang med en almindelig badevægt, men i dag kan du også købe avancerede vægte, som måler fedt eller foretager en analyse af din krop. Mærker som Tanita og Omron har skabt fantastiske produkter, du kan finde i vores kategori med Udstyr til din slankekur. Her finder du også shakers til dit Nutrilett eller Nupo pulver. 


Kundernes favoritter - populære slankeprodukter

I det store sortiment af slankeprodukter finder du nogle af de allerbedste produkter til vægttab og slankekur. Det store udvalg af slankekosttilskud giver dig rig mulighed for at booste dit vægttab med naturlige eller aktive ingredienser. Vores mest populære mærker til slankekure og vægttab er: 

 • Nupo
 • Nutrilett
 • Noka
 • Easis

TIP! Vil du finde ud af om du vejer for meget, tilpas eller for lidt? Brug vores BMI-beregner som rettesnor!

pil til toppen

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice