Hårpleje

Sulfatfri shampoo - læs alt om den skånsomme hårpleje

kvinde i badekar glad

Døjer du med irriteret og kløende hovedbund? Har du krøller som ser kedelige og tunge ud? Bliver dit hår hurtigt fedtet? Så skulle du måske skifte din helt almindelig shampoo ud med en uden sulfater. Bliv meget klogere på sulfater og deres virkning, samt hvilke alternativer, der findes til din almindelige shampoo her.

Hårtab hos mænd - Hvad kan man gøre?

Mand med hårtab, undgå bekymringer omkring tab af hår på hovedet

Oplever du hårtab, eller kan du se tendens til det i din familie? Eller måske ønsker du at finde mere viden omkring, hvordan håret kan styrkes? Hvis det er tilfældet, kan du her læse mere omkring hvad hårtab skyldes, samt hvilke muligheder der er for at forebygge og eventuelt behandle hårtabet.  

Slip for en tør hovedbund med disse simple løsninger!

lille billede, kvinde klør i håret - orange baggrund, Med24.dk

Det er ikke sjovt at have tør hovedbund, men desværre døjer rigtige mange med den kløende og irriterende tilstand. Heldigvis er en tør hovedbund oftest nem at behandle med bl.a. shampoo, cremer og olier. Behandling af tør hovedbund er vigtig, så læs med her og bliv klogere på symptomer og behandling af tør hovedbund og skæl. 

Kløende hovedbund? Læs om behandling og årsager her

kløende hovedbund Om hovedbunden Hovedbunden består, ligesom huden på resten af kroppen, af overhud, læderhud og underhud. I læderhuden findes både hårsækkene og talgkirtlerne. Hårsækkene er der, hvor håret bliver dannet og er hæftet fast. Talgkirtlerne producerer fedt til hovedbunden og har en afgørende faktor i hovedbundens tilstand. Hvis talgkirtlerne ikke producerer nok fedt, resulterer det i en tør og kløende hovedbund. Ligeledes fører en overproduktion af talg måske til skæl eller fedtet hovedbund. Skæl i hovedbunden vil også vise sig...

Skæl i håret? Find behandlingen her!

Skæl Hvad er skæl? Skæl i håret er et meget udbredt problem. Op til hver 5. dansker oplever på et tidspunkt i livet, at de lider af skæl. Der er langt flere mænd end kvinder, der lider af skæl. Dette skyldes blandt andet, at det mandlige kønshormon stimulerer produktionen af talg, der i nogle tilfælde er grunden til skæl. Lidelsen er ikke farlig og smitter ikke, men kan være til gene både fysisk og psykisk for dig, der har det. 

Problemer med hårtab? Læs her om årsager og behandling

Hårtab Hår og hårtab Hår består hovedsageligt af proteinet keratin. Keratin er fiberagtige molekyler der snor sig om hinanden og danner på den måde tråde, der til sidst bliver til et hår. Håret bliver produceret nede i hårsækken, under huden og vokser 0,3-0,4 mm om dagen, så du kan regne med, at dit hår vokser ca. 1 cm. om måneden. Udtrykket Alopecia bliver ofte brugt i forbindelse med hårtab. Det er et fagudtryk, der hverken beskriver typen eller grunden...

Vitaminer til håret - få svar på hvilke du har brug for!

Lille billede, vitaminer til hår, Med24.dk

Vidst du, at vitaminer og mineraler ikke kun bidrager til din krop og dit helbred? Flere vitaminer og mineraler er også gode for dit hår, så hvis du ønsker du at opretholde et smukt, stærkt og velfungerende hår, skal du læse med her! Vi giver dig en oversigt over, hvilke vitaminer og mineraler, der bidrager til et normalt hår, samt en guide til, hvilke fødevarer og kosttilskud, du skal gå efter. Derudover får du 5 tips til, at få håret til at gro hurtigere.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.