Solbeskyttelse

Der kan opstå mange spørgsmål, når det kommer til solbeskyttelse. Her finder du flere artikler, som oplyser emnet og besvarer mange af de spørgsmål du måske har i forbindelse med solcremer. Du kan se alle vores skønne solcremer i solcreme-kategorien, hvor du også kan læse meget mere om emnet.

Ting du skal huske, når du opholder dig i solen

Lille billede - Mor kysser dreng i panden på stranden

At opholde sig i solen kan være en dejlig og gavnlig oplevelse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler for at beskytte sig mod solens potentielle skader. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at beskytte dig mod solens stråler.

Hvad er holdbarheden på din solcreme?

Lille billede - Kvinde i rød badedragt smører solcreme på sin arm

Hvor længe kan din solcreme egentlig holde? Og kan vi bare bruge den solcreme, vi har liggende fra sidste år? I denne artikel kan du finde ud af, hvor længe din solcreme holder sin faktor.

Sol og alderstegn - Pas på din hud i solen

pas på din hud i solen - søg skygge mellem 12 og 3, brug solcreme forebyg alderstegn

Det er vigtigt, at du passer godt på din hud, når du befinder dig i solen, så du undgår at fremme aldringstegn som rynker og grov hud. Bliv her klogere på, hvordan UVA- og UVB-stråler har betydning for aldringstegn i huden og lær mere om, hvordan du kan forebygge rynker og slap hud bedst muligt! 

Guide: Sådan vælger du den rigtige solfaktor

vælg den rigtige solfaktor med denne guide lille billede med24

Når solens stråler om sommeren omfavner kroppen med sin varme og giver muligheden for en smuk og lækker glød, glemmer vi ofte, at solen skal nydes med omtanke. Det er vigtigt at anvende en solcreme og vigtigst af alt - den helt rigtige solfaktor. Men hvilken solfaktor er bedst? Og hvilken solfaktor passer bedst til din hudtype? Det gør vi dig klogere på nedenfor!

Solcreme ødelægger koralrevene – her er løsningen!

lille billede med hvide koraller

Solcreme er uundværligt for mennesker, der opholder sig i solen. Desværre er den beskyttende creme årsag til en af de mest omtalte konflikter mellem mennesker og natur. Solcreme belaster nemlig verdens koralrevene, der er i fare for at forsvinde. Vi sætter ord på konflikten og dens syndere, samt råder vi dig til det, du kan gøre for at beskytte dig mod solens stråler, imens du samtidig skåner miljøet.

UVA & UVB-stråler – hvad er forskellen?

kvinde soler med24

UV-stråler kan opdeles i 3 forskellige slags; UVA-, UVB- og UVC-stråler. UVC-stråler rammer ikke jorden, da de bliver stoppet af ozonlaget. UVA og UVB rammer derimod jorden og mennesker. Solen og dens stråler er et af menneskets bedste venner, men kan også være en af de værste fjender. Læs med og lær mere om forskellen på UVA- og UVB-solstråler!

Lav din egen naturlige og økologiske sololie

lav din egen sololie med Urtegaarden produkter Med24 ligger i Løkken lige ved Vesterhavet. Det ligger naturligvis op til, at vi ofte vender snuden mod havet og nyder solen, lyden af vandet og mærker sandet under vores fødder. Én meget vigtig ting man skal huske når man befinder sig udenfor, er at bruge en god og plejende solcreme. Uanset alder bør man altid beskytte huden mod solens stråler. Vi er ikke lige så meget uden døre, som vi var for år tilbage. Dette har resulteret i,...

Solguide – Bliv klar til sommeren med disse gode råd

solguide i solcremer Hvad er forskellen på UVA og UVB? Solens stråler har forskellige UV-bølgelængder, som kaldes UVA og UVB. Begge slags stråler er skadelige ved overeksponering, da det øger risikoen for at udvikle kræft i huden. Samtidig er de også livsnødvendige for vores krop, da der dannes D vitamin i kroppen, når huden udsættes for UV stråling. • UVA-stråler er de længere bølgede ultraviolette stråler, som trænger dybest ind i huden og danner pigment (melamin) og derved giver huden den brune...

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.