Virus

Vaskbart mundbind – fordele ved vaskbare mundbind

to kvinder på arbejde med mundbind

Vil du gerne skåne miljøet og genbruge dit mundbind? Med et vaskbart mundbind kan du reducere affald – helt uden at gå på kompromis med god hygiejne. Du kan blive meget klogere på fordelene ved et genanvendeligt mundbind her, hvor du også kan læse om Sundhedsstyrelsens råd til brug af vaskbare mundbind. 

Regler for mundbind - her skal du bruge mundbind

kvinde sidder med mundbind i toget med24

I takt med at regler for mundbind bliver ændret, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvornår du skal benytte et. Du får derfor en udførlig guide i hvor og hvornår, du skal bruge mundbind, som Sundhedsstyrelsen opdaterer anbefalinger og regler. Denne artikel vil derfor også blive opdateret løbende, så du altid kan finde svar på dine spørgsmål vedrørende mundbind. 

Får du uren hud af mundbind? Få tips mod “maskne”

I takt med at mundbind er blevet en del af vores hverdag, er der dukket nye, kosmetiske problemstillinger op. Selvom masken kan hjælpe dig med at passe på dig selv og andre, oplever mange desværre også uren hud med bumser, udslæt og rødme som følge af mundbind. Du kan blive klogere på fænomenet, der er blevet døbt maskne her, hvor du også får hjælp til at undgå urenheder. 

Corona hjemmetest - Nu kan du teste dig selv!

kvinde med mundbind med24

Er du træt af at stå i kø foran landets PCR-test centre og quick-test telte, og kan du ikke finde tid til at køre ud til dit lokale testcenter flere gange om ugen, så er der måske håb forude. En gruppe forskere fra Syddansk Universitet har sammen med det danske biotekselskab, Bioporto, arbejdet på en covid-19-hjemmetest. Bliv meget klogere på hjemmetesten her. 

Stofmundbind eller engangsmundbind - hvad er bedst?

kvinde med mundnind

Er du tvivl om, hvorvidt du skal købe et stofmundbind eller engangsmundbind? Det kan være forvirrende at finde rundt i alle de forskellige anbefalinger om brug af mundbind. Du kan blive meget klogere på, hvilket mundbind, der er bedst, her. 

Kan børn bruge mundbind?

kvinde giv sin mundbind på med24

Bruger du ofte selv mundbind men er i tvivl om, hvorvidt dit barn også kan eller skal bruge et? Du kan blive meget klogere på anbefalinger til børns brug af mundbind i denne artikel. Læs om vigtigheden af den rigtige pasform, anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen samt meget andet nyttig information. 

Værnemidler og beskyttelse mod virus

Dame køber ind med mundbind på - beskyttelse mod coronavirus

Lær om forskellige former for værnemidler og bliv klogere på, hvordan du bedst kan beskytte dig selv mod smitte fra bakterier eller virus som coronavirus (Covid-19). Læs om håndsprit, handsker, mundbind, håndsæbe og kitler, og få gode råd til at undgå smitte.

Er jeres håndsprit effektivt mod Corona-virus?

Effektiv håndsprit til desinfektion af hænderne mod coronavirus

Vi får mange henvendelser om hvorvidt det håndsprit, vi sælger, er effektivt mod Corona-virus? Dette er forståeligt, herunder fordi der i medierne har været omtalt produkter på markedet, som ikke har dokumenteret effekt. Men svaret er JA. De er effektive.

Sådan vasker du dine hænder korrekt

Hænder med sæbe

Her kan du finde en guide til hvordan du vasker dine hænder grundigt og dermed kan minimere risikoen for at blive syg, samt undgå at smitte andre. En effektiv håndhygiejne er nemlig essentiel. 
Så hvordan er det lige at du vasker dine hænder rigtigt? Er der nogle steder det er vigtigere at skrubbe end andre? Hvilken sæbe skal du bruge? Skal du bruge varmt eller koldt vand? Og hvordan er det lige med håndsprit? - få svar på det lige her!

Hjemmelavet håndsprit

Hænder der desinficeres med hjemmelavet håndsprit

Lær at lave din egen håndsprit af få ingredienser! Opskriften er baseret på en guide fra WHO (World Health Organization), men du finder også idéer til, hvordan du kan lave en mere naturlig blanding til desinfektion af hænderne med basis i aloe vera gel og æteriske olier.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?