C-vitamin

C-vitamin, der også er kendt som ascorbinsyre, er et vandopløseligt vitamin. Dette betyder, at vitamin C ikke kan gemmes i kroppen, og derfor har man brug for at få dækket behovet via den daglige kost. C-vitamin hjælper med at beskytte cellerne og holder dem sunde. Ydermere er vitaminet involveret i produktionen af kollagen, og det stimulerer hudens egen reparationsproces. Læs mere om C-vitamin lige her.

Læs mere om C-vitaminer

C-vitamin er ikke kun vigtigt for huden, det er lige så vigtigt for knogler og blodkar. Faktisk er C-vitamin mest kendt som immunforsvars styrkende agent, der beskytter cellerne mod giftige kemikalier, forurenende stoffer (f.eks. cigaretrøg) og frie radikaler, som kan forårsage kræft, hjerte-kar-sygdomme, gigt osv. Sidst men ikke mindst øger vitamin C optagelsen af jern fra grøntsager, såsom grønkål, broccoli og rosenkål.

Hvis du spiser en sund og varieret kost, vil du ofte få dækket behov for C-vitamin. Du får blandt andet C-vitamin, hvis du spiser citrusfrugter og grøntsager såsom rød og grøn peberfrugt, broccoli, jordbær og netmelon.
For voksne er det tilstrækkelige indtag af C-vitamin ca. 100 mg dagligt.

Du kan med læse mere om c-vitamin og andre vitaminer i vores store vitaminguide.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice