Hali-Z tyggegummi - 20 stk.

Hali-Z tyggegummi - 20 stk.
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Hali-Z
Varenummer: 7635

Hali-Z tyggegummi - Nyt farmaceutisk tyggegummi mod dårlig ånde

Hali-Z GUM indeholder ligesom Hali-Z sugetablet aminocheleret Zink Bisglycinat, der virker mod dårlig ånde og tør mund.

Hali-Z GUM er et velsmagende, sukkerfri tyggegummi, som fjerner dårlig ånde. På tre minutter opnås en frisk ånde. Zink har i sig selv en ubehagelig metalsmag, men det er lykkedes HaliCare ApS ved en særlig metode at fjerne denne smag, samtidig med at zinkens virkning på dårlig ånde bevares! Metoden er patenteret i flere lande, herunder Danmark.

Hali-Z virker også på løg- og hvidløgsånde, da løg og hvidløg også indeholder svovlforbindelser. Ændrer ikke dine tænders naturlige farve og leveres i en lille, bekvem lommepakning.

Dårlig ånde kommer næsten altid fra mundhulen, også selvom tandlægens råd om god mundhygiejne følges. Forskning viser, at der, især bagerst på tungen, findes særlig mange bakterier, som producerer ildelugtende svovlforbindelser. Dette er den vigtigste årsag til dårlig ånde. Det har vist sig, at grundstoffet Zink fjerner dårlig ånde på grund af en kemisk reaktion med svovl. Det er denne teknologi, der benyttes i Hali-Z GUM (og den velkendte Hali-Z sugetablet).

Dette tyggegummi indeholder ikke BHA.

Ingredienser: Gummibase, sødestoffer (xylitol, sorbitol, acesulfamkalium), mineraler (zinkbisglycinat), aromastoffer (pebermynteolie, menthol) og antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Fremstillet under farmaceutisk kontrol.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.