Hali-Z - 50 sugetabl.

1
(13) Se anmeldelser
Se alle produkter fra HaliCare
Varenummer: 1430

Hali-Z er sugetabletten der straks fjerner den dårlige ånde

Med Hali-Z kan du hurtigt bekæmpe dårlig ånde. Dårlig ånde skyldes næsten altid forhold i mundhulen - og ikke problemer fra maven – som mange fejlagtig tror. Forskere har påvist, at flygtige svovlholdige forbindelser (VSC, volatile sulphur compounds) er den absolut vigtigste komponent, når det gælder spørgsmålet om årsagerne til oralt betinget kemisk reaktion med svovl. 

For HaliCare er det lykkedes at udvikle HALI-Z - en lille sugetablet - som fjerner dårlig ånde. 

En speciel zink-forbindelse fjerner dårlig ånde på grund af en kemisk reaktion med svovl, hvormed de ildelugtende svovlgasser neutraliseres. Det er denne teknologi, der benyttes i Hali-Z. Sugetablen er særligt effektiv, da den både virker i mundhulen og i den øverste del af svælget, hvor mundskyllemidler ikke når ned. Hali-Z virker også på løg- og hvidløgsånde, da løg og hvidløg også indeholder svovlforbindelser. Samtidig ændrer den ikke dine tænders naturlige farve og leveres i en lille, bekvem lommepakning. Hali-Z giver ikke kun et kosmetisk frisk pust af pebermynte og mentol, men fjerner også svovlgasserne.

Se de andre produkter fra HaliCare lige her!

Dosering og anvendelse:

Tages efter behov, men tag ikke mere end 2 sugetabletter om dagen. 

Lad tabletten smelte på tungen. Hurtigt får du en frisk ånde, som varer mindst 6 timer (hvis du bruger den om aftenen, vil den endda virke næste morgen). 
Tyg ikke tabletten og synk den ikke – for så virker den ikke.

OBS! 
Zink kan hæmme optagelsen af ciprofloxacin, tetracykliner, jern og kobber. Absorptionen af zink kan hæmmes af jerntilskud og tetracykliner.

2 sugetabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Zink

12

mg

120%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sorbitol (sødestof), xylitol (sødestof), zinkbisglycinat chelate (mineral), Siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), magnesiumsalte af fedtsyre (overfladebehandlingsmiddel), pebermynteolie (aroma), menthol (aroma), aroma (aroma), steviol glykosider (sødestof)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(13) Se anmeldelser
Se alle produkter fra HaliCare
Varenummer: 1430

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.