Plantforce Synergy Vanilla - 800 g

1
1
1
Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 43525

Plantforce Synergy med vaniljesmag

Plantforce Synergy Protein serien fra Third Wave Nutrition er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret proteinpulver der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smag, behagelig konsistens og naturlige ingredienser.

Plantforce Synergy Protein er en perfekt synergi af lavallergene og komplementære RAW plantebaserede proteiner. Fås i varianterne natural, vanilje og chokolade.

Varianterne vanilje og chokolade er fremstillet med 100% naturlig smag under de strenge EU-regler, og er sødet naturligt med steviol glykosider udvundet fra steviaplantens blade. Alle produkterne er fri for alle allergener såsom mælk, soja, hvede og gluten og tolereres af følsomme individer på grund af sin allergivenlige natur. Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Brugsanvisning:

Bland 1 måleske (20 g) med 250-300 ml vand, juice eller plantemælk (f.eks. risdrik). Fremragende at tilføje i smoothies, pandekager, kager, bars og is.

Hvordan indtager jeg bedst Plantforce?
Smagen og konsistensen af proteinpulver kan variere meget, selv hvis man kun ser på proteinpulver af samme type. Der er i praksis stor forskel på diverse typer risprotein, dels deres konsistens, dels hvordan de smager. De fleste kender valleprotein og blandet op med vand minder og smager det tæt på mælk. Plantforce risprotein serien har en anden konsistens fra naturens side og komplementeres utrolig godt med ris- eller nøddemælk. Vi mener, at det mest optimale resultat med Plantforce opnås ved at bruge det i opskrifter. Derfor har vi udviklet en række opskrifter med professionelle kokke, som vi anbefaler at man starter med at afprøve, hvis man mangler inspiration.

Opskrift:
300ml vand eller ris- eller nøddemælk
1 måleske/20gram (er i posen) Plantforce Vanilla
1/4 moden avocado
1 håndfuld spinat (ca. 30g)
1/2 frossen eller moden banan
1/2 teske stødt kardemomme
Evt. 1 tsk. honning eller et par dadler.
Blend det hele sammen i en blender. Især rismælk med vaniljesmag komplementerer opskriften virkelig godt, og i så fald er dadler og honning ikke nødvendigt. Frossen banan giver den bedste konsistens, men det fungerer også fint med moden banan.

Oversigt:
• Fremstillet af 90% protein
• Allergivenligt
• Fri for mælk, gluten, soja
• Velegnet til veganere & vegetarer
• Let at fordøje
• God smag og 100% naturlige aromastoffer (i chokolade og vanilla)

Indhold: 800 g.

Næringsdeklaration (indhold pr. 100g)

Energi

1591 kJ /377 kcal

Fedt

6,5 g

- heraf mættede fedtsyrer

1,5 g

Kulhydrater

2,5 g

- heraf sukkerarter

2,2 g

Fibre

3,9 g

Protein

75 g

Salt

2,3 g

Ingredienser:

risprotein fra brune ris, Ærteprotein, hampeprotein*, Fortykningsmiddel (xanthangummi E415), Naturlig vanilje aroma, sødestof (steviolglycosider) E960

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Plantforce
Varenummer: 43525
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.