Bodylab Proteinpulver

Bodylabs eksklusive proteinpulver

Bodylab producerer deres proteinpulver helt fra bunden i deres lokaler i Hadsund, og er derpå med til at sikre den høje kvalitet, effektivitet og velsmagende proteinpulver, som behager deres kunder.

Proteinpulveret fra Bodylab gennemgår mange oprensningsprocesser og består af en blanding af 100% rent udenatureret whey protein koncentrat og whey protein isolat, hvilket bl.a. sikrer, at du får et proteinpulver, der indeholder få gram fedt og laktose pr. 100 g.

Bodylab søger at berige din krop og muskler med de essentielle næringsstoffer, den behøver i forbindelse med træning og sportsudøvelse, og her er deres proteinpulver en helt fantastisk kilde. Det er til og med nemt at have med på farten bl.a. i en shaker fra bodylab! 

Hvad gør proteinpulver?

Træner du meget? Er du sportsudøver eller lignende? Så har dine muskler behov for et ekstra tilskud af protein, så de kan blive genopbygget frem for at blive nedbrudt. Det er nemlig proteiner, som er opbygget af aminosyrer, der er kernen og den gyldne kilde til restitutionen, genopbyggelsen og styrkelsen af dine muskler.

Proteinpulveret fra Bodylab er en helt unik løsning herfor, da kroppen nemt og hurtigt kan optage den proteinrige kilde, som bidrager til muskelproteinsyntesen, der den vitale proces, som er ansvarlig for muskelmassens opbygning.  

Proteinpulver under vægttab

Proteinpulveret er desuden godt for dig, der er i gang med vægttab, da opretholdelsen samt styrkelsen af musklerne er nyttig, da en større muskelmasse er ensbetydende med en højere forbrænding - Det er derfor vigtigt ikke at tabe muskelmasse undervejs, da det blot vil mindske kroppens forbrænding og gøre det mere besværligt at smide de ekstra kilo.

Du kan forebygge og afhjælpe tab af muskelmasse ved at styrketræne samt anvende Bodylab proteinpulver. Ved at tage en daglig proteinshake, er man nemlig sikret de essentielle aminosyrer musklerne har behov for, hvilket kan være til stor fordel da nedskæring af kalorier ofte er ensbetydende med at man ender ud i at få for lidt protein

Hvilken proteinpulver er bedst?

Bodylabs proteinpulver dækker enhver smag og behov – det er derfor også helt individuelt hvilken proteinpulver, der behager mest. I vores sortiment finder du for eksempel:

Whey 100 fra Bodylab, som er udvundet af komælk via skånsomme og moderne filtreringsprocesser. Whey 100 fra Bodylab består af 100% rent udenatureret valleproteinkoncentrat samt valleprotein-isolat af høj kvalitet. Whey 100 besidder en meget høj biologisk værdi og indeholder 22,9% BCAA (forgrenede aminosyrer) hvilket gør det til en god kilde til ekstra protein.


Vegan protein blend. Dette er en proteinpulverblanding af havre, ris, hamp og ærteprotein. Den er specielt udviklet til at undgå mælkeprodukter, men er samtidig også velsmagende og et lækkert alternativ til valleprotein.
 
  
Whey 100 ISO pure fra Bodylab er derimod til for dig, som er sportsudøver og går op i det dine muskler plejes og næres med. Iso Pure indeholder meget lidt fedt samt laktose. Er du laktoseintolerant vil der typisk ikke være problemer ved at indtage dette produkt. Pulveret består af 100% rent valleprotein, der som nævnt er kendt for sit alsidige indhold af aminosyrer. Dette proteinpulver er helt essentiel for selv den mest seriøse atlet.  

Kan jeg anvende proteinpulver, selvom jeg ikke træner?

Man kan sagtens benytte sig af det lækre proteinpulver fra Bodylab, selvom man ikke træner. Pulveret er blot en hurtig og effektiv kilde til protein og er derfor essentiel for kroppen, uanset om man træner eller ej.

Hvis du træner regelmæssigt og “seriøst”, har din krop brug for ca. 1,5-1,8 gram protein pr kilo, du vejer. Det er dog vigtigt at huske på, at proteinpulver ikke skal ses som en erstatning for mad – Det er nærmere et kosttilskud, og skal derfor blot bidrage yderligere til dit normale næringsindtag. 

Hvad gør protein for min krop?

Proteiner er kroppens byggesten. De bruges blandt andet til at opbygge celler, væv, hormoner, antistoffer og enzymer. Proteiner er opbygget af aminosyrer, hvoraf kroppen er i stand til at danne nogle af dem ud fra andre stoffer, hvorimod enkelte aminosyrer skal tilføres gennem fødeindtag eller som tilskud. Dog er det meget nødvendigt for dannelsen af specifikke og livsnødvendige proteiner, at disse tilføres.

Spiser du for mange proteiner, ift. det din krop behøver, omdannes det overskydende protein til energi. I gennemsnit spiser en dansker omkring 1,1 g protein pr kilo kropsvægt. Træner man ikke, har man til dagligt kun behov for 0,83 g protein pr kilo kropsvægt. 

I hvilke madvarer findes der protein?

Proteiner findes i mange forskellige madvarer - primært i kødprodukter som fjerkræ, fisk og kødpålæg, men også i æg, kornprodukter og mejeriprodukter som mælk og ost.

De proteinrige madvarer mætter meget sammenlignet med proteinfattige fødevarer. Indtagelsen af protein har dog også en gavnlig effekt på kroppens mæthedshormoner ifølge flere undersøgelser, der har vist at proteiner bidrager til mæthedsfornemmelsen.

Er du derfor i gang med et vægttab, så er proteiner helt essentielle for din krop på flere punkter. En proteinrig kost samt et måltid eller en shake lavet ud fra bodylabs proteinpulver, vil derfor være helt unik for den langvarige mæthed, så du undgår overspisning eller de guilty pleasures. 

Hvornår skal jeg indtage proteinpulver?

Du kan indtage din proteinshake både før, under og efter din træning. Din krop har nemlig generelt brug for protein og det er derfor vigtigt, at man ikke indtager alle proteinerne på én gang. Det er relevant at sprede proteinindtaget ud over hele dagen, så din krop hele tiden har rigeligt med protein at arbejde med.

Køb Bodylab proteinpulver hos Med24.dk

Er du klar på vægttab, styrkelsen af dine muskler eller blot på at berige din krop med musklernes mest essentielle byggesten? Så kig forbi vores sortiment fra Bodylab.

Du kan købe det kvalitetsbetonede, rene og velsmagende proteinpulver fra Bodylab til gode tilbud og skarpe priser hos din helsebutik Med24.dk. Vi tilbyder en hurtig og sikker levering, og giver dig derudover muligheden for at opnå fri fragt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.