Puori O3 Omega-3, 2000 mg - 120 kap

Puori O3 Omega-3, 2000 mg - 120 kap
Puori O3 Omega-3, 2000 mg - 120 kap
Puori O3 Omega-3, 2000 mg - 120 kap
(25) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Puori & Purepharma
Varenummer: 9506

Omega-3 O3 fra PurePharma har skiftet navn til Puori - med samme gode indhold!

Puori O3 Omega-3 er et rent, højkvalitets og miljømæssigt certificeret Omega-3 kosttilskud med en frisk og god citronsmag, som ikke giver fiskebøvser

Puori bestræber sig efter at skabe den reneste, friskeste og mest potente fiskeolie som muligt. Det betyder, at de lige fra fangsten af fisken til produktionen og raffineringen af olien imødekommer de strengeste kvalitets- og certificeringskrav. Dette gør de både for at sikre, at du som forbruger modtager det bedst mulige produkt, og for at skåne miljøet. Dette resulterer i et kompromisløst produkt og at Puori Omega-3 O3 har over 74% indhold af de sunde omega-3 fedtsyrer.

Omega-3 bidrager til normal hjerte, syn og hjernefunktion ved et dagligt indtag på minimum 250 mg EPA og 250 mg DHA.

Ren- og friskhed

Puori Omega-3 er certificeret og testet for renhed og friskhed ved det uafhængige laboratorium IFOS (International Fish Oil Standards) og er certificeret med 5 ud af 5 stjerner. Tjek friskheden af din egen olie med batchnummeret bagpå bøtten på IFOS hjemmeside.

Fokus på bæredygtigt fiskeri

Der bruges hele, små, vildtfangede dybhavsfisk (Ansjoser). Forarbejdet og opkoncentreret direkte på havnen i Chile for størst mulig friskhed og renhed. Fiskeriet suspenderes i ynglesæsonen for at bibeholde bestanden og der anvendes specialdesignede fiskenet, som minimerer bifangst. Ved selve produktionen bruges 100% af råmaterialet. Produktet er derfor FOS-certifieret (Friends of the Sea).

Fuld transparens overfor dig som forbruger

Hos Puori bestræber man sig efter fuld transparens for forbrugeren. Det betyder, at fra 1. Januar 2019 vil alle Puori produkter blive testet af 3. parts laboratorier for renlighed samt mængde og kvalitet af aktive stoffer. Testresultaterne for hvert enkelt Puori-produkt kan ses på Clean Label Project's hjemmeside ved at bruge det respektive batchnummer.

Egenskaber:

  • Tilsat naturlig citronolie for bedre smag
  • De mørke kapsler beskytter fiskeolien mod sollys og sikrer friskhed.
  • Hvert batch bliver individuelt testet og skal leve op til strenge kvalitetsbestemmelser
  • Puori Omega-3 er fremstillet af små fisk, som er molekylært destilleret to gange for at fjerne spor af tungmetaller, PCB og dioxiner
  • Hver kapsel indeholder mindst 74% Omega-3 fedtsyrer i forholdet 5:2 EPA:DHA

Anvendelse/dosering:

Anbefalet daglig dosis til voksne og børn over 11 år: 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Vidste du?

Vidste du at 3 stk. Puori O3-kapsler giver dig samme mængde omega-3 som hvis du spiser 1000 g torsk?


3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Koncentreret fiskeolie

2700

mg

-

Total omega-3 fedtsyrer:

2000

mg

-

- heraf EPA

1250

mg

-

- heraf DHA

500

mg

-

Andre omega-3 fedtsyrer

250

mg

-

Ingredienser:

Fiskeolie (Ansjos), Gelatine (fra ko), Konsistensmiddel (glycerol, vand), Farvestof (karamel), Aroma (naturlig citronsmag), Antioxidant (tocopherolrig ekstrakt)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Fisk

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Laktose fri Friend of the Sea IFOS Product Report

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.