Puori Fiskeolie

Få de essentielle omgea-3-fedtsyrer med Puori Fiskeolie. Omega-3 har en lang række fordele for din sundhed, så det er ikke uden grund, at fiskeolie er blandt de mest populære kosttilskud i Danmark. Hos Med24.dk finder du ofte gode tilbud på Puori Fiskeolie. Bliv klogere på den essentielle olie her! 

Puori Fiskeolie | Hvilken fiskeolie er bedst? | Certificeret fiskeolie

Fiskeolie fra Puori

Puori står for Pure Origin og er en dansk leverandør af kosttilskud. Hos Puori er det altafgørende, at deres produkter er baseret på rene, naturlige ingredienser af den ypperste kvalitet.

Fiskeolie er derfor et centralt produkt i sortimentet, der også rummer D-vitamin, probiotika, magnesium og meget mere. Du finder både fiskeolie i kapsler og flydende fiskeolie, så du nemt kan indtage den essentielle olie på din foretrukne måde.

Fiskeolie har i flere år været et af de mest populære kosttilskud i Danmark. Dette skyldes bl.a. de omfangsrige og videnskabelige undersøgelser, hvor det er slået fast, at fiskeolie kan være gavnligt for både krop og helbred. 


Hvad gør fiskeolie?

Fiskeolie fra Puori indeholder de essentielle omega-3 fedtsyrer DHA og EPA. Det er disse fedtsyrer, som er med til at give fiskeolie sine gavnlige egenskaber. Vi kan ikke selv danne omega-3, hvorfor det er nødvendigt enten at spise fed fisk 2 gange om ugen eller tage et dagligt kosttilskud. Fedtsyrerne EPA og DHA optages i cellemembranerne i hele kroppen og fungerer som en slags beskyttende skal omkring cellerne. 

Fiskeolies betydning for din krop og sundhed er bl.a.:

  • Bidrager til at stabilisere hjerterytmen
  • Hjælper med at regulere blodtrykket
  • Modvirker blodets sammenklumpning eftersom det virker blodfortyndende
  • Kan dæmpe betændelse/inflammation og irritation

Udover disse fordele har Puori Fiskeolie i kapsler flere gode egenskaber:

  • Puori Fiskeolie er tilsat naturlig citronolie for bedre smag
  • Puori Fiskeolie kommer i mørke kapsler, der beskytter fiskeolien mod sollys
  • Puori Fiskeolie fremstilles af små fisk, der molekylært destilleres to gange for at fjerne tungmetaler, PCB og dioxiner
  • Hver batch testes individuelt og skal leve op til strenge krav om kvalitet

Hvilken fiskeolie er bedst?

Det kan være svært at sige, hvilken fiskeolie, som er den bedste. De mest populære olier har dog ofte det tilfælles, at de har et højt indhold af de essentielle EPA og DHA-fedtsyrer, ligesom de også er baseret på små fisk med et lavere niveau af tungmetaller. Du kan blive meget klogere på, hvordan du vælger den bedste fiskeolie i vores store tema om emnet. Heldigvis ligger Puori Fiskeolie helt i top på alle parametre, så du er sikret et produkt af høj kvalitet. 


Certificeret bæredygtig fiskeolie

Lever du generelt et naturligt og bæredygtigt liv, kan du med Puori Fiskeolie forsætte denne livsstil. Alle fiskeolier fra mærket er FOS-certificeret (Friend Of The Sea). Denne certificering er din sikkerhed for, at produktet er godkendt af en tredjepartskontrol og at fiskeolien kun stammer fra fiskerier, der ikke skader miljøet, fiskebestanden eller fødekæden i naturen. 

Du er desuden garanteret friskhed og renhed med IFOS-mærket (International Fish Oil Standards), der som den eneste certificeringsordning udelukkende arbejder med test og certificering af fiskeolier. I analyserne testes fiskeolien for skadelige stoffer, ligesom de aktive ingredienser og friskheden sikres. Med andre ord er Puori’s fiskeolie blandt de reneste og mest bæredygtige produkter på markedet. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.