VitaYummy Omega 3 - 60 stk.

VitaYummy Omega 3 - 60 stk.
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra VitaYummy
Varenummer: 42489

Nyhed fra VitaYummy - vegansk omega-3 i vingummiform, helt uden smag af fisk!

Det er lige noget for dig, som ikke er vild med smagen af frisk - VitaYummy Omega 3 er nemlig et godt tilskud af de gode omega-3-fedtsyrer og helt og aldeles uden en eftersmag af fisk. Da VitaYummy Omega 3 er lavet på alger er den dermed også vegansk og desuden er de lækre vingummier også fri for kunstige søde-, smags- og farvestoffer.

VitaYummy Omega 3 indeholder både DHA og EPA og giver dig et naturligt tilskud af de gode flerumættede fedtsyrer. De ligner små lækre vingummibamser og smager lækkert af lemon.

Den gode smag og den flotte farve er som sagt helt naturlig - smagen kommer fra citron og den flotte farve kommer fra paprika, gulerod og græskar. 

VItaYummy Omega 3 kan anvendes af både børn og voksne - generelt alle der fx ikke er vilde med at sluge en fiskeoliekapsel - og de kan sagtens suppleres med de andre varianter af kosttilskud fra VitaYummy, som du finder lige her!

Og med to lækre vingummivitaminer om dagen, er det nu virkelig let at få et tilskud af omega 3.

Dosering og anvendelse:

2 gummies dagligt


Indhold:
60 stk.

2 stk. indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

DHA

80

mg

-

EPA

10

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Glukosesirup, Sukker, Omega olie udvundet af Schizochytrium sp., Bindemiddel (pektin), Surhedsregulerende middel (citronsyre), Naturligt farvestof (paprika, gulerod og græskar), Naturlig aroma (citron), Vegetabilsk olie (kokos og raps), Overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?