Barn (0-3 år) Barn (3-12 år) D-dråber

Kosttilskud

Vitaminer og mineraler er essentielle næringsstoffer for vores kroppe. Børn vokser og udvikler sig hastigt, hvorfor det er nødvendigt med den rette kost og næring. Har dit barn problemer med at spise nok grøntsager eller vil du bare gerne sikre dig, at de får den rette mængde vitaminer? Så kan multivitaminer til børn være en god løsning.

Generelt om kosttilskud til børn | Hvad er kosttilskud? | Får dit barn sine vitaminer og mineraler? | Spædbørn og småbørn

85 Produkt(er)

Kosttilskud til børn

Det er forskelligt, hvorvidt et barn kan have behov for at få tilskud af bestemte vitaminer og mineraler. Anvisningen fra Fødevarestyrelsen om, at hvis du spiser sundt og varieret og eventuelt efter De officielle Kostråd, så får du de næringsstoffer du skal, gælder også for børn. Men alle forældre kender det - nogle børn kan i perioder være meget småtspisende, spise meget ensidigt eller være direkte kræsne. Ja, alle børn er forskellige, og det skal der tages højde for.

Du kan derfor finde alt fra de veganske, økologiske eller kvalitetssikrede kosttilskud, som er i stand til at bidrage til dit barns unikke. Hos Med24.dk er vi nemlig eksperter i kosttilskud. Vi har samlet alt fra de populære multivitamin vingummityggedyr og D-vitamindråber til mælkesyrebakterier og fiskeolie. De fleste af vores kosttilskud findes endog til konkurrencedygtige priser! 

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud er både bestående af tabletter, mikstur, dråber, pulver og kapsler. Det enkelte tilskud kan indeholde vitaminer, mineraler, urter og andre essentielle næringsstoffer, som er i stand til at supplere det daglige fødevareindtag og det kropslige behov.

Vær opmærksom på, at børnevitaminer, fiskeolie og mineraler typisk indeholder mindre mængder af det pågældende stof i forhold til tilskud henvendt til voksne. Visse produkter kan indeholde en højere dosis for at tage hånd om dem, som har særlige behov. Kosttilskuddene er altså skræddersyet, så de er sikre for barnet at anvende og samtidig kan bidrage med det, der er nødvendigt. Tjek derfor altid det enkelte produkts indhold.  

Får dit barn sine vitaminer og mineraler?

Uanset alder og levevis behøver kroppen næringsstoffer for at kunne fungere. Da kroppen ikke selv er i stand til at danne vitaminer og mineraler, er det yderst vigtigt, at de kommer ind i systemet. Dette skal helst ske gennem en sund og varieret kost, men er det ikke muligt at imødekomme de krævede mængder, kan man supplere med kosttilskud.

Hvis dit barn er småt spisende, kræsent eller fødevareallergiker, bør du rådføre dig med lægen om tilskud af vitaminer, mineraler m.m. For lidt vitaminer kan som sagt medføre mangelsygdomme. Raske børn har som regel ikke behov for andre tilskud ud over de anbefalede.

I vores sortiment finder du tilskud med: 

  • Multivitaminer og mineraler
  • Omega 3
  • C-vitamin
  • D-vitamin
  • Kalk
  • Magnesium
  • Jern
  • Mælkesyrebakterier

Samt meget mere!

Sjove og smagfulde tabletter
Vi og de mange producenter ved, at det for mange forældre og børn kan være en evig kamp med tabletterne, som både kan have bismag og være svære at sluge. Du kan derfor finde tyggetabletter af forskellige, lækre smagsvarianter, som gør det mere fristende for barnet at få sine vitamintilskud.

Denne fiskeolie kaldet Eskio-3 Kids Chew smager dejligt af jordbær og er helt fri for smagen og lugten af fisk! Du kan også finde de sjove tyggedyr fra Kids Zoo, der er formet som vingummibamser - ligesom VitaYummy også har et godt udvalg af tygbare vingummivitaminer. 

Sundhedsstyrelsens anbefalinger til spæd- og småbørn

I december 2020 udkom en række nye anbefalinger omhandlende D-vitamin, herunder også til børn. Anbefalingerne vedrørende D-vitamin til børn lyder derfor nu således:

  • Det anbefales at spæd- og småbørn får et D-vitamintilskud på 10 µg dagligt hele året, fra 2 uger og indtil 4 år
  • Børn over 4 år anbefales at tage et kosttilskud med 5-10 μg vitamin-D i vinterhalvåret

Vær opmærksom på børnevitaminpiller kan træde i stedet for D-vitamintilskud. Hvis dit er barn tildækket om sommeren eller har dit barn mørk hud, anbefaler man et D-vitamintilskud til barnet gennem hele barndommen. Læs evt. mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside altomkost.dk eller tal med din læge om hvilke doser D-vitamin, dit barn bør indtage. 

Din ekspert i kosttilskud

Hos Med24.dk sætter vi stor pris på at have erfarne medarbejdere, som til enhver tid står klar med kyndig rådgivning, såfremt et spørgsmål eller behov for hjælp til de enkelte produkter og kosttilskud skulle dukke op. På vores ekspertteam har vi blandt Anita Sten Nielsen som er uddannet farmakonom og har erfaring fra apotek. 

Når du skal købe vitaminer til baby eller barn er det dog først og fremmest vigtig, at doseringen passer med lægens eller fødevarestyrelsens anbefalinger. Derudover bør du aldrig overskride varens doseringsvejledning, som altid vil være angivet på emballagen eller indlægssedlen. Overordnet er det altid godt at rådføre sig med egen læge omkring barnets behov, inden du kaster dig ud i de enkelte tilskud.   

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.