Kids Zoo


Det har aldrig været sjovere for dine børn at tage deres vitaminer. Kids Zoo er formet i sjove figurer med smage, som dine børn helt sikkert vil elske. Læs mere her

6 Produkt(er)

Kids Zoo vitaminer - Populære vitaminer til børn

Kids Zoo laver lækre vitaminer, som gør det nemmere at få dine børn til at spise deres daglige vitaminer. Kids Zoo vitamin bamser er primært udviklet til børn, som ikke bryder sig om almindelige vitaminpiller, og med Kids Zoo kan dine børn vælge mellem flere forskellige varianter af velsmagende tyggevitaminer. 

Med Kids Zoo børnevitaminer er det nemt at give dit barn et dagligt tilskud af vigtige vitaminer og omega-3 fedtsyrer. Kids Zoo er for børn fra 3 år og op og findes bl.a. både som multivitamin, med enkelte vitaminer og med omega 3 fiskeolie. Produkterne er udviklet i henhold til den nyeste viden på området.


Hvad indeholder Kids Zoo vitaminer?

Kids Zoo har taget udgangspunkt i at ville lave vitaminer til børn uden kunstige farve- og sødestoffer samt konserveringsmidler. Derfor indeholder Kids Zoo vitaminer udelukkende naturlige smags- og farvestoffer i form af frugt og grøntsager, samt rørsukker og glukosesirup.  

Kids Zoo vitamin bamser findes i 7 forskellige varianter:

  • Kids Zoo Omega 3
  • Kids Zoo Multivitamin
  • Kids Zoo Kalk + D
  • Kids Zoo Propolis + C

Heriblandt 3 veganske varianter: 

  • Kids Zoo Omega 3 – Vegansk
  • Kids Zoo Alge Omega 3 Ekstra stærk - Vegansk
  • Kids Zoo Multivitaminer + Mineraler

Køb Kids Zoo hos Med24

Dine børn vil elske Kid Zoo tyggevitaminer, men husk også et solidt morgenmåltid og en god frokostpakke - hver dag. Kids Zoo kosttilskud og vitaminer gør bare hverdagen lidt sjovere.

Kids Zoo kosttilskud sælges i dåser med et børnesikret låg.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.