Kids Zoo

Kids Zoo - børnenes favorit!

Kids Zoo vitamin bjørne er udviklet til børn, som ikke bryder sig om almindelige vitaminpiller. Med Kids Zoo kan dine børn nu vælge mellem en række sunde og velsmagende tyggevitaminer i fem forskellige varianter, her i blandt Kids Zoo Multivitamin, Kids Zoo fiskeolie (omega-3) og Kids Zoo Kalk.

Det er en god idé af supplere børnenes kost med ekstra vitaminer, mineraler og sunde omega-3 fedtsyrer. Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, der er nødvendige for at kroppen kan fungere optimalt.

Med Kids Zoo børnevitaminer er det nemt at give dit barn et dagligt tilskud af vigtige vitaminer og sunde omega-3 fedtsyrer. Kids Zoo er for børn fra 1 år og op. Kids Zoo findes både som multivitamin, med enkelte vitaminer og med omega 3 fiskeolie. Produkterne er udviklet i henhold til den nyeste viden på området.

Kids Zoo Omega 3 er fremstillet af den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 Omega-3 af højeste kvalitet. Kids Zoo er udelukkende tilsat naturlige smags- og farvestoffer i form af frugt og grøntsager. Kids Zoo er desuden fri for konserveringsmidler, gluten æg, mælk og kunstige sødemidler. Produkterne indeholder i stedet hhv. rørsukker og glukose eller majssirup og sukker, da kunstige sødemidler ikke kan anbefales til børn. 

Husk, at glæden ved at gå i skole bliver større, hvis kroppen får tilført de vigtige næringsstoffer, som gør det nemmere at følge undervisningen - hele dagen.  Husk derfor også et solidt morgenmåltid og en god frokostpakke - hver dag. Kids Zoo kosttilskud gør hverdagen lidt sjovere, og er samtidig fri for kunstige sødemidler, tilsætnings- og smagsstoffer.

Kids Zoo kosttilskud sælges i dåser med børnesikret låg, så sikkerheden er helt i top!

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.