Kids Zoo

Kids Zoo - populær tyggevitamin til børn

Kids Zoo vitamin bamser er primært udviklet til børn, som ikke bryder sig om almindelige vitaminpiller. Med Kids Zoo kan dine børn vælge mellem sunde og velsmagende tyggevitaminer i fem forskellige varianter, her i blandt de mest solgte varianter Kids Zoo Multivitamin, Kids Zoo fiskeolie (omega-3) og Kids Zoo Kalk.

Det er generelt en god idé af supplere børnenes kost med ekstra vitaminer, mineraler og sunde omega-3 fedtsyrer. Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, der er nødvendige for at kroppen kan fungere optimalt.

Med Kids Zoo børnevitaminer er det nemt at give dit barn et dagligt tilskud af vigtige vitaminer og sunde omega-3 fedtsyrer. Kids Zoo er for børn fra 3 år og op. Kids Zoo findes både som multivitamin, med enkelte vitaminer og med omega 3 fiskeolie. Produkterne er udviklet i henhold til den nyeste viden på området.

Kids Zoo Omega 3 er fremstillet af den patenterede og mikro-indkapslede MEG-3 Omega-3 af højeste kvalitet. Kids Zoo er udelukkende tilsat naturlige smags- og farvestoffer i form af frugt og grøntsager. Kids Zoo er desuden fri for konserveringsmidler, gluten æg, mælk og kunstige sødemidler. Produkterne indeholder i stedet hhv. rørsukker og glukose eller majssirup og sukker, da kunstige sødemidler ikke kan anbefales til børn. 

Dine børn vil elske Kid Zoo tyggevitaminer, men husk også et solidt morgenmåltid og en god frokostpakke - hver dag. Kids Zoo kosttilskud og vitaminer gør hverdagen lidt sjovere, og er samtidig fri for kunstige sødemidler, tilsætnings- og smagsstoffer.

Kids Zoo kosttilskud sælges i dåser med et børnesikret låg.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?