Equazen Chews - 360 kaps.

1
(30) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Equazen Eye Q & Equazen Chews
Varenummer: 5993

Equazen (tidligere Eye Q) Chews med jordbærsmag - fiskeoliekapsler perfekte til børn og voksne

Equazen Chews er tyggekapsler, som smager af jordbær og som er helt uden lugt og smag af fisk. Kan du eller dit barn ikke lide at sluge kapsler, så er Equazen Chews det perfekte valg. Kapslerne er nemme at tygge, og med smagen af jordbær undgår du den trælse eftersmag af fisk. Jordbærsmagen stammer fra en naturlig aroma, som fremstilles af røde bær, kirsebær, jordbær og solbær. Aromastoffet er fremstillet syntetisk, men så naturidentisk som muligt.

Equazens egenskaber er gennem mange år dokumenteret i flere kliniske studier, som er publiceret i anerkendte tidsskrifter. En af fordelene ved forskning er, at et produkt, som har vist dokumenteret virkning i et videnskabeligt studie, kan garantere, at det optages i kroppen, virker efter hensigten og er sikkert at indtage.

Fiskesmag og -lugt er fjernet ved en patenteret proces, som samtidig bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt.
Fremstilles under farmaceutisk kontrol. 

Equazen findes også som almindelige kapsler og i flydende form - se hele udvalget lige her:

Anbefaling

Kombiner Equazen med KeenMind for at få det største bidrag til hjernefunktionen. Begge er tilskud til glæde for hjernen*, men de understøtter hjernen på hver sin måde. *DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Bacopa monnieri understøtter kognitive funktioner.

Dosering og anvendelse:

Dosering til børn fra 3 år og voksne: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosis
For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt eller 3 kapsler 2 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt. Vi anbefaler, at børn, der ikke tidligere har fået fiskeolie, starter langsomt op, da vores erfaring viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis.

Equazen Chews er små kapsler, som både kan tygges eller synkes. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer og man behøver derfor ikke at spise den. Kapslerne kan skæres over og indholdet blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne. Mange børn er glade for Equazen Chews som tyggekapsel, da den netop kan tygges og smager af jordbær. 

Indeholder sødestof. 


Indhold: 
360 tyggekapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Fiskeolie

800

mg

-

- heraf EPA

186

mg

-

- heraf DHA

58

mg

-

Omega-6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie)

200

mg

-

GLA (gamma linolensyre)

20

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3%, Kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,2%, Aroma: jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af sojabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: glycerol, Sødestof: xylitol (E967), Konsistensmiddel: cellulosepulver, (kapselskallen er lavet af oksegelatine - der er certifikat på at kødet er halal og kosher slagtet)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(30) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Equazen Eye Q & Equazen Chews
Varenummer: 5993
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.