Equazen Eye Q

Læs mere om Equazen Eye Q.

Equazen Eye Q indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA - og er helt uden lugt og smag af fisk

Kirunalolie er den specielle fiskeolie som bruges i Eye Q og den er fremstillet af kødet fra sardiner og ansjoser. De fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Det er derfor kirunalolie har denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Kirunalolien blandes med et afbalanceret indhold af kæmpenatlysolie og det giver den unikke formulering af EPA, DHA og GLA, som Eye Q er kendt for.

Equazen Eye Q findes i flere forskellige varianter: Chews (tyggekapsler), flydende mikstur og almindelige kapsler. Kapslerne er små og synkevenlige, men hvis du alligevel har et problem med at synke dem, kan du blot tømme kapslen. Kapselskallen på Equazen Eye Q fiskeolie er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Derfor kan olien, som nævnt ovenover, tømmes, uden at du går glip af virkningen på kapslen.

Kapslens indhold kan også bruges i madlavning, men kun kolde retter. Det vil mindske oliens effekt, hvis den bliver varmet op.
Equazen Eye Q har certifikat på, at oksekødet, der er brugt til gelatinen både er halal- og kosherslagtet.

Derfor er kosttilskud med fiskeolie godt for os

Fiskeolie har mange dokumenterede fordele og egenskaber, der er gavnlige for kroppen og vores velvære generelt. Det bidrager bl.a. til at stabilisere hjerterytmen, udvider blodkarrene – således blodtrykket falder, sænke risikoen for blodpropper samt dæmpe betændelse og meget mere!

Equazen Eye Qs egenskaber er gennem årene blevet dokumenteret i flere kliniske studier som er publiceret i anerkendte tidsskrifter. Fordelen er herfor at virkningen af produktet er blevet videnskabelig dokumenteret og dermed kan garanteres at optages i kroppen, være sikker i brug og virke efter hensigten.

Fremstillet sikkert og under miljøvenlige forhold

Equazen Eye Q Chews er lavet af sardiner og ansjoser, som er først i fødekæden, hvorfor risikoen for ophobning af urenheder, som tungmetaller og pesticider, er minimal. Råvareleverandørerne sikrer i samarbejde med lokale fiskere, at kvaliteten er i top fra start til slut. Fiskene opbevares på køl fra de fanges og følges meget nøje, fra de når vandets overflade, til at produkterne står færdige på hylden.

Dette, sammenholdt med den avancerede og skånsomme fremstillingsproces, giver en meget ren og naturlig fiskeolie som bevarer de naturlige fedtsyrer (triglycerider) bedst muligt. Derudover tilsættes blot eye q D-alpha-tocopherol (vitamin E) for at stabilisere olien.

Ydermere kommer olien i eye q fra bæredygtigt fiskeri. Det betyder bl.a. at der ikke overfiskes på udsatte arter, samt at fiskeriet ikke påvirker havbunden negativt, miljøkravene følges og man skal i hele processen passe på miljøet. Producenten garanterer, at de heller ikke belaster vandene omkring fabrikkerne ved at udlede kemikalier og affald.

Novasels Euazen Eye Q Chews kan forhandles her hos Med24.dk til skarpe priser og gode tilbud. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et kvalitets- og miljøbevidst brand, der ud fra moderne viden og skarp forskning kan tilbyde dig et kosttilskud, der kan bidrage til en bedre sundhed og godt velvære.

Eye Q indeholder særlig kombination af essentielle flerumættede fedtsyrer med et naturligt højere afbalanceret indhold af EPA i forhold til DHA

Det er anbefalelsesværdig, at alle tager fiskeolie som et tilskud til den normale kost. Det er sjældent, at vi indtager den mængde essentielle olier, som vi bør i en travl hverdag. Fiskeolie er et godt alternativ til dig, der ikke er så glad for at spise fisk eller gerne vil have et ekstra tilskud.

Opstart af Equazen Eye Q:

Almindelige kapsler og tyggekapsler:
2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. 
Derefter 2 kapsler dagligt.

Flydende mikstur:
1 teskefuld (5 ml) 2 gange dagligt i 12 uger. 
Derefter kan dosis reduceres til 1 teskefuld (5 ml) dagligt.


Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn. Hvis  Equazen Eye Q kapslerne bliver opbevaret for varmt eller i direkte sollys, vil harskningsprocessen sætte i gang hurtigere end forventet.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice