Equazen Chews - 180 tyggekaps.

1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Equazen Eye Q & Equazen Chews
Varenummer: 1410

Equazen Chews (tidligere Eye Q) med jordbærsmag - fiskeoliekapsler perfekte til børn og voksne

Mange børn og voksne er glade for Equazen Chews, som netop er en tyggekapsel der er nem at tygge og smager dejligt af jordbær. Så kan du eller dit barn ikke lide at sluge kapsler, finder du her det perfekte valg.  

Produkterne i Equazen-serien er helt generelt fremstillet af sardiner og ansjoser, som er fanget i de sydlige oceaner på bestemte tider af året. Tidspunktet er lige efter de har gydt og hvor de indtager store mængder plankton. Dette medfører at fiskene i den periode indeholder store mængder EPA i forhold til DHA.
Så da sammensætningen af EPA og DHA i Equazen er anderledes og adskiller sig fra øvrige fiskeolier på markedet, kan man ikke overføre de studier, der er foretaget på Equazen til andre fiskeolier.

Equazen findes også som almindelige kapsler og i flydende form - se hele udvalget lige her:

Anbefaling

Kombiner Equazen med KeenMind for at få det største bidrag til hjernefunktionen. Begge er tilskud til glæde for hjernen*, men de understøtter hjernen på hver sin måde. *DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Bacopa monnieri understøtter kognitive funktioner.

Dosering og anvendelse:

Dosering til børn fra 3 år og voksne: 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Startdosis: 
For at opnå det mest optimale resultat kan man starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. 
Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt. 
Vi anbefaler, at børn, der ikke tidligere har fået fiskeolie, starter langsomt op, da vores erfaring viser os, at enkelte børn kan få tynd mave, hvis de starter med den høje dosis. 

Equazen Chews er små kapsler, som kan tygges hvis du eller dit barn har vanskeligt ved at sluge en kapsel - men kapslerne må også gerne synkes hele, hvis man vil det. Kapselskallen indeholder ingen næringsstoffer, så man behøver derfor ikke at spise den. Dette betyder også at kapslerne kan skæres over og indholdet kan blandes i kold mad. Olien fra kapslerne må aldrig varmes op i forbindelse med madlavning, da opvarmning ødelægger fedtsyrerne.

Indeholder sødestof. 


Indhold:
180 tyggekapsler

2 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Fiskeolie

800

mg

-

- heraf EPA

186

mg

-

- heraf DHA

58

mg

-

Omega-6 fedtsyrer (kæmpenatlysolie)

200

mg

-

GLA (gamma linolensyre)

20

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kirunalolie (fiskeolie fra sardiner og ansjoser) 59,3%, Kæmpenatlysolie (oenothera biennis) 14,2%, Aroma: jordbær, Antioxidant: d-alpha-tocopherol udvundet af soyabønner, Gelatine, Konsistensmiddel: glycerol, Sødestof: xylitol (E967), Konsistensmiddel: cellulosepulver, Oksegelatine (kapsel)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Equazen Eye Q & Equazen Chews
Varenummer: 1410
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal
Kosher-Parve Friend of the Sea Halal

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.