Eye Q Fiskeolie - EPA, DHA og GLA

Eye Q indeholder en unik kombination af de essentielle fedtsyrer EPA, DHA og GLA. Uden lugt og smag af fisk

Kirunaolie er den specielle fiskeolie som bruges i Eye Q, og den er fremstillet af kødet fra sardiner og ansjoser. De fanges i de sydlige oceaner på bestemte tider af året, hvor kødet har et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Det er derfor Kirunalolie har denne unikke sammensætning med et naturligt højt indhold af EPA i forhold til DHA. Kirunalolien blandes med et afbalanceret indhold af kæmpenatlysolie og det giver den unikke formulering af EPA, DHA og GLA, som Eye Q er kendt for.

Eye Q findes i flere forskellige varianter: Chews, flydende, mikstur og almindelige kapsler. Kapslerne er små og synkevenlige, men hvis du alligevel har et problem med at synke dem, kan du blot tømme kapslen. Kapselskallen på Eye Q fiskeolie er lavet af oksegelatine og indeholder ingen næringsstoffer. Derfor kan olien, som nævnt ovenover, tømmes, uden at du går glip af virkningen på kapslen.

Kapslens indhold kan også bruges i madlavning, men kun kolde retter. Det vil mindske oliens effekt, hvis den bliver varmet op.
Eye Q har certifikat på, at oksekødet, der er brugt til gelatinen både er halal- og kosherslagtet.

Eye Q indeholder særlig kombination af essentielle flerumættede fedtsyrer med et naturligt højere afbalanceret indhold af EPA i forhold til DHA

Det er anbefalelsesværdig, at alle tager fiskeolie som et tilskud til den normale kost. Det er sjældent, at vi indtager den mængde essentielle olier, som vi bør i en travl hverdag. Fiskeolie er et godt alternativ til dig, der ikke er så glad for at spise fisk eller gerne vil have et ekstra tilskud.

Opstart  af Eye Q:

2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter 2 kapsler dagligt.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn. Hvis  Eye Q kapslerne bliver opbevaret for varmt eller i direkte sollys, vil harskningsprocessen sætte i gang hurtigere end forventet.

Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
Opbevares tørt, køligt og utilgængeligt for børn.

Anmeldelser af EyeQ - 5 af 5 stjerner

Af Simon Nielsen
Her i familien har vi igennem en længere periode indtaget olien fast. Vi er meget tilfredse med produktet og anbefaler det til andre, der har behóv for større koncentration. Endvidere mindsker denne olie inflammationen, hvilket er meget positivt i forbindelse med mange forskellige sygdomme.

Af Manja K.
Jeg har ADHD, og havde så hørt at EYE Q kunne hjælpe på koncentrationen. Derfor har jeg nu spist dem i et stykke tid. Det er svært at sige om det er min medicin eller fiskeolien der har hjulpet, men føler i hvert fald at jeg har fået lidt lettere ved at koncentrere mig. Og så er fiskeolie jo sundt for alle. :)

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.