Equazen Chews

Læs mere om Equazen Chews lige her:

3 Produkt(er)

Equazen Chews - fiskeolie i tygbare kapsler - perfekte til både børn og voksne

Equazen Chews tyggekapsler er kilde til omega-3 og 6 fedtsyrer, som er vigtige byggesten i cellernes membraner. Equazen Chews er udarbejdet af Novasel, der har ønsket at skabe et kosttilskud baseret på den unikke Equazen fiskeolie – også kaldet kirunaolie – og som er brugervenlig for både børn og voksne. Fiskeolien gennemgår en patenteret proces, der fjerner fiskesmagen og samtidig bevarer de naturlige fedtsyrer bedst muligt. Dernæst tilsættes en dejlig smag af jordbær, så den er tilpasset selv den mest kræsne mund.

Novasel ønsker derudover en skudsikker fremstilling og udarbejdelse af sit kosttilskud, og sørger derfor for at alt fra ide til viden til indhold er veldokumenteret og lever op til alle krav samt forventninger. Hver batch er derfor også blevet testet for at sikre, at olien overholder krav i henhold til EC og WHO og dermed ikke indeholder noget unødvendigt eller skadeligt.

Indeholder essentielle fedtsyrer

Equazen fiskeolie indeholder som nævnt en unik kombination af omega-3 og omega-6, som er essentielle flerumættede fedtsyrer med et naturligt højere indhold af EPA i forhold til DHA. Fiskene der bruges, er fanget i den periode, hvor de indeholder store mængder EPA i forhold til DHA. Et regelmæssigt indtag af Eye Q Chews bidrager netop med de vigtige essentielle fedtsyrer EPA og DHA til både børn og voksne.

Fremstillet sikkert og under miljøvenlige forhold

Equazen Chews er lavet af sardiner og ansjoser, som er først i fødekæden, hvorfor risikoen for ophobning af urenheder, som tungmetaller og pesticider, er minimal. Råvareleverandørerne sikrer i samarbejde med lokale fiskere, at kvaliteten er i top fra start til slut. Fiskene opbevares på køl fra de fanges og følges meget nøje, fra de når vandets overflade, til at produkterne står færdige på hylden. 

Ydermere kommer olien i Equazen fra bæredygtigt fiskeri. Det betyder bl.a. at der ikke overfiskes på udsatte arter, samt at fiskeriet ikke påvirker havbunden negativt, miljøkravene følges og man skal i hele processen passe på miljøet. Producenten garanterer, at de heller ikke belaster vandene omkring fabrikkerne ved at udlede kemikalier og affald.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.