Nani omega-3

Læs mere om NANI's Fiskeolie - Alaska Vildlaks Omega 3 - lige her:

3 Produkt(er)

NANI Fiskeolie - Alaska Vildlaks Omega 3

NANI Alaska Vildlaks Omega 3 er en fiskeolie til dig, der vægter naturlighed, renhed og friskhed, ligesom den er til dig, der stiller store krav til bæredygtighed og vores forbrug af naturens ressourcer. Vælger du NANI’s Alaska Vildlaks, er du altid sikret en fiskeolie af højeste kvalitet.

Renhed og friskhed

NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie stammer udelukkende fra sockeye vildlaks fra Alaska, hvor der findes nogle af de reneste og klareste vande, vi kender. Derudover koldpresses og forsegles olien straks efter fangst, hvorfor NANI’s vildlaksolie typisk har et meget flot totoxtal på kun 1-3.

Naturlighed

NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 olie er hverken opkoncentreret eller opvarmet, da de i NANI foretrækker, at den er præcis, som naturen har skabt den. Frisk fra fisk. Det betyder også, at indholdet af EPA og DHA-fedtsyrer kan fremstå lidt lavere sammenlignet med andre fiskeolier, men de forekommer derimod i deres naturlige balance og er på deres oprindelige triglyceridform – optimalt for vores optag

Bæredygtighed

Sockeye vildlaksen er en særlig lakseart, der kun gyder én gang i livet, hvorefter den dør kort efter af naturlige årsager. Fangsten til NANI’s fiskeolie sker derfor kun i tiden efter gydning, hvorfor

denne ikke påvirker bestanden. NANI’s fiskeolie koldpresses desuden kun af de dele af fisken, som ikke bruges til spisefisk, hvorfor produktionen er med til at reducere ressourcespild.

Fangsten er naturligvis også MSC-certificeret.

Ekstra bonus til dig

Har du undret dig over, hvorfor NANI’s fiskeolie olie har så smuk en orange farve? Sockeye laksen er netop kendt for sin stærke, røde farve, som den får fra de krebsdyr og krill, den lever af. De tilfører fisken det kraftige farvestof og den stærke antioxidant astaxanthin. En lille ekstra bonus til dig og din sundhed.

NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie fås både som kapsler og som flydende.

TIP: Vil du gerne give din børn fiskeolie – eller har du svært ved at sluge kapsler?

Så anbefaler vi, at du vælger NANI’s flydende Alaska Vildlaks Omega 3. Her kan du selv opleve, hvor frisk NANI’s fiskeolie er, da den blot har en meget mild smag af helt frisk fisk.

De fleste kan derfor helt uden problemer tage sit tilskud direkte på en teske, eller du kan nemt blande det i en smoothie eller lignende. Helt uden at du eller dit barn kan smage den.

Du får din anbefalede daglige dosis af essentielle omega 3 fedtsyrer ved kun ¾ tsk af NANI’s fiskeolie eller ved 3 kapsler.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.