Nani Præ + Probiotika - 60 kaps.

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 36705

NANI Præ+Probiotika – mælkesyrebakterier til en mave i balance

Med danske Nani’s Præ+Probiotika får du et tilskud af 7 bredspektrede mælkesyrerbakterier til din tarmflora, pakket praktisk og nemt i en unik delayed release kapsel. Den særlige kapsel af plantefibre, opløses med forsinkelse, og kan derfor nå at passere frit gennem maven og helt ned til tarmen, før mælkesyrebakterierne bliver frigivet – der hvor de hører til.

Som noget særligt indeholder Nani’s probiotika-tilskud også præbiotika. Det betyder, at mælkesyrebakterierne er indkapslet sammen med en lille ’madpakke’ af fibre og nærringsstoffer til deres opformering og overlevelse i tarmen. Kombineret med den unikke kapsel får du derfor et tilskud, hvor der er gjort ekstra meget ud af, at du skal have mest muligt ud af dit daglige tilskud.

En god fordøjelse er fundamentet for vores velvære

Vi ved alle, hvor meget en besværet eller overaktiv fordøjelse indvirker på vores hverdag og velbefindende, og der kan være rigtig god mening i at støtte vores tarmflora med både grøn og grov kost samt gode mælkesyrebakterier i det daglige. Den gode fordøjelse er som bekendt, helt essentiel for vores velvære i dagligdagen.

Brug Nani’s Præ+Probiotika som supplement

Brug Nani’s Præ+Probiotika som dagligt tilskud til tarmfloraen, eller brug den aktivt som supplement ved fordøjelsesproblemer. Som dagligt tilskud anbefales 1 daglig kapsel af Nani’s Præ+Probiotika, mens 2 daglige kapsler kan anvendes som en målrettet kur i ca. 1 måned.

Egnet til vegetarer og veganere.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn fra 11 år: 
1-2 kapsler dagligt.

Indtages om aftenen sammen med et glas vand inden sengetid for optimal opformering i tarmsystemet.

TIP: Til dagligt vedligehold anbefales 1 daglig kapsel af Nani’s Præ+Probiotika, mens det ved fordøjelsesproblemer, eller efter endt antibiotika-behandling, anbefales at tage 2 daglige kapsler som en kur i ca. 1 måned.


Indhold: 
60 kapsler

2 kapsler indeholder:

Probiotika-kompleks indeholdende minimum 1 mia. levedygtige mælkesyrebakterier

1

fordelt på 7 forskellige stammer.

gram

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kulhydrater og fibre (majsstivelse, maltodextrin, FOS, inulin, majsdextrin), Vegetabilsk protein, Mineraler (magnesium, kalium), mælkesyrebakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), Enzym (amylase), Vaniljepulver, Mangan, Vegetabilsk kapsel

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 36705
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.