Nani Mand 45+ - 30 breve

1
1
1
1
Se alle produkter fra Nani & Nani kurpakker
Varenummer: 31292

Nani Mand 45+ er et kosttilskud til dig, der vil støtte din energi og dit velvære i overgangsalderen

Med dette innovative og helt naturlige tilskud fra danske Nani får du hver dag en nøje sammensat kombination af urter og mineraler, der sammen bidrager til at støtte dit daglige energiniveau og dit velvære. Med kurpakken får du derfor et holistisk og praktisk pakket tilskud med 30 dagsdoser, målrettet nogle af de mest typiske tegn på mandens overgangsalder.

Urter og mineraler til dit fysiske og mentale velvære

Hver dagsdosis indeholder 4 kapsler med bl.a. brændenælderod, rosenrod, tranebær, græskarkerner og organisk zink optaget i kålplanter. For dig i overgang bidrager zink til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet, som betyder meget for dit velvære i dagligdagen. Af urter indeholder tilskuddet rosenrod, der understøtter potensen, det bidrager med udholdenhed ved sportspræstationer, og bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet. Græskarkerner bidrager til vedligeholdelsen af en god blærefunktion, mens brændenælde understøtter immunsystemet. Et holistisk og naturligt tilskud til dig.

Dette får du bl.a. i hver dagsdosis med kurpakken Mand 45+ fra Nani:

  • Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet ligesom det bidrager til at vedligeholde et normalt hår, knogler, negle og hud
  • Græskarkerner bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion samt vedligeholdelse af en god blærefunktion og urin flow
  • Rosenrod bidrager til at understøtte potensen, det bidrager med udholdenhed ved sportspræstationer og bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet
  • Brændenælde understøtter immunsystemet

Dosering og anvendelse:

1 færdigpakket pose dagligt. 
Fordel gerne dit daglige tilskud på to portioner, og tag eksempel den ene halvdel til morgenmåltidet og den anden til aftenmåltidet.


Indhold:
30 breve

4 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Tranebær (svarende til 12500 mg tørret urt)

500

mg

-

Rosenrod (svarende til 3630 mg tørret urt)

330

mg

-

Græskarkerne (svarende til 1000 mg tørret urt)

250

mg

-

Brændenælderod (svarende til 800 mg tørret urt)

200

mg

-

Betasitosterol (45%)

200

mg

-

Lycopen

10

mg

-

Organisk zink

10

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ekstrakt af tranebær (Vaccinium macrocarpon), rosenrod (Rhodiola rosea L.), græskarkerner (Cucurbito pito), brændenælderod (Urtica dioica L.), Betasitosterol, Fyldemiddel (dicalciumfosfatdihydrat), Lycopen, Zink, Vegetabilske kapsler (HPMC/pullulan)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.