Imedeen

Imedeen

Imedeen plejer din hud, hår og negle indefra

Imedeen har eksisteret som et anerkendt hudplejeprodukt til kvinder og mænd siden 1991. Hudplejetabletterne er udviklet i samarbejde med hudlæger i skandinavien til at supplere din daglige hudplejerutine.

Imedeen hudplejetabletterne arbejder i de nederste hudlag, hvor almindelige cremer ikke kan nå ned. Derved opnår du den optimale hudpleje for din hud. Hudens generelle kvalitet, dens evne til at holde på fugt samt dens modstandsdygtighed bestemmes af de dybere strukturer i huden, der indeholder kollagen, elastin og fugtbevarende elementer. Det er her, hvor cremerne ikke kan nå ned, at Imedeens hudplejetabletter arbejder. De er med til at støtte og beskytte hudens byggesten, så den holder sig ungdommelig i længere tid.

Forbedre din hud med Imedeen hudplejetabletter

Imedeen har vist sig at forbedre hudens kvalitet og udseende på lang sigt. Både kliniske forsøg med Imedeen og kunders anbefalinger angiver en række positive resultater ved brug af Imedeen over en periode på 12 uger eller mere. Resultaterne med Imedeen har bla. været synlig tegn på reduktion af hudens ældning, reuktion af fine linier og rynker samt forbedring af hudens fugtbalance.

Imedeen hudplejetabletter er baseret på ingredienser af naturlig oprindelse. De er ikke fremstillet med laktose, konserveringsmidler eller kunstige smagsstoffer og er ikke tilsat sukker.

Er du tvivl om hvilket Imedeen produkt du skal vælge, så læs vores Guide til Imedeen.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.