Original Silicea - 90 kaps.

1
Se alle produkter fra Original Silicea & Octean
Varenummer: 30888

Original Silicea er til dig der ønsker tykt og flot hår

Tykt og flot hår står højt på ønskelisten hos mange. Vi er alle forskellige og det handler om at få det bedste ud af det hår, vi er født med. Giv dit hår de bedste betingelser ved at give det næring indefra, uanset om det er tykt eller tyndt. Et flot hår forudsætter, at det får den rigtige næring indefra via hårrødderne. 

Original Silicea er et kosttilskud med næring til både hår, hud og negle, så ud over de bedste betingelser for et flot hår, kan du glæde dig over, at du samtidig nærer din hud og dine negle. Original Silicea kapsler har et højt indhold af mineralet kisel i form af 420 mg findelt kiseloxid pr. dagsdosis. Herudover indeholder det også biotin og zink og tilsammen bidrager de til at vedligeholde et normalt hår. Zink bidrager desuden til normale negle. Mangan, som er vigtig ved dannelsen af bindevæv, medvirker ligesom selen og zink til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Hvad er et flot hår?

Et flot hår, er et hår med glans og god fylde, der falder naturligt til og fremhæver ansigtet. Uanset om det er langt, krøllet eller helt kort. Original Silicea indeholder vitaminer og mineraler til alle hårtyper. 

Du kan supplere kosttilskuddet med hårplejeprodukter fra Silicea-serien, der både indeholder en shampoo og en balsam spray. Silicea Vital Shampoo stimulerer hårsækkene, gør håret tykkere og mindsker hårtab. Silicea Balsam Spray beskytter og reparerer, samtidig med den reducerer statisk elektricitet, og gør håret lettere at sætte. Og efterlader det blødt og glansfuldt.

Fordele:

  • Naturlig næring til dit hår via hårrødderne siden 1968
  • Indeholder biotin (b7-vitamin), kiselgel, zink, mangan og selen
  • 1 kapsel om dagen er nok, så det er nemt
  • Til både hår, hud og negle
  • Vegansk

Dosering og anvendelse:

1 kapsel dagligt.

For at opnå det bedste resultat, bør Original Silicea kapsler tages i mindst 8-12 uger. 
Kan evt. gentages ved behov.


Indhold:
90 kapsler

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Kiseloxid/kisel

420

mg

-

Zink

5

mg

50%

Mangan

2

mg

100%

Selen

55

µg

100%

Biotin (B7-vitamin)

37,5

µg

75%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Kiseloxid/siliciumdioxid, Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), Majsstivelse, Zinkgluconat, Mangangluconat, Natriumselenit, Biotin (B7-vitamin)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.